kobietka_32 24.07.09, 20:38 Czy jest ktoś na forum kto kupił tam domek? Co sądzicie o tym osiedlu w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowy sad Re: Osiedle Nowy Sad IP: *.devs.futuro.pl 10.09.09, 12:19 jest:) mysle ze nie moglam chyba trafic lepiej:) doskonala lokalizacja, plany budowy i zdjecia rokuja na bardzo ladny (z wizualnego punktu widzenia) efekt, no i cena... tez nie jest zle jak na Łodz;) pozostaje zatem tylko czekac na zakonczenie budowy i... zamieszkac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vega Re: Osiedle Nowy Sad IP: 195.162.24.* 10.09.09, 12:25 ja ty masz tam domek, to ja jestem reksio strażak. nachalny spam i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy sad Re: Osiedle Nowy Sad IP: 81.219.114.* 22.09.09, 14:01 w takim razie jestes, jak to napisales/as "reksio strazak" :) gratuluje glupoty i radze nie pisac wiecej na forum, na ktorym ludzie pragna podzielic sie waznymi dla siebie informacjami a nie "nachalnym spamem" jak to nazwales- a co sam uczyniles :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuci tuci Re: Osiedle Nowy Sad IP: *.opera-mini.net 09.10.09, 23:05 normalny czlowiek zapytany o osiedle "nowy sad" nie podpisalby sie "nowy sad", debilu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy sad Re: Osiedle Nowy Sad IP: *.devs.futuro.pl 20.10.09, 13:17 "normalny czlowiek" jak to napisales/as nie nazywa drugiego czlowieka debilem... :/ sam sobie wystawiasz swiadectwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Osiedle Nowy Sad IP: *.paradyz.com.pl 08.10.09, 16:07 Zastanawiam się nad kupnem domu na tym osiedlu, możesz mi powiedziec czy nadal tak optymistycznie na nie patrzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy sad Re: Osiedle Nowy Sad IP: *.devs.futuro.pl 20.10.09, 13:22 w chwili obecenj tak, nie wiem co bedzie dalej, ale mam nadzieje ze wszystko pojdzie tak jakbym chciala-kredyt juz wzielam, wiec teraz musze poniesc wszelkie zwiazane z tym ewentulane konsekwencje, ale tak jak powiedzialam mam nadzieje ze wszystko pojdzie OK. Zdecydowalam sie kupic ten dom ze wzgledu na ciekawa cene, lokalizacje a takze dlatego, ze "znam juz to budownictwo" firma ktora buduje to osiedle wybudowala podbne w 2004 roku przy ul Pabianickiej i powiem ze robi wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada$ NIE kupujcie nieruchomości - za rok będzie taniej IP: *.retsat1.com.pl 08.10.09, 22:35 Wszystkim zaintersowanym zakupem nieruchomości polecam zapoznac się z ciekawą jak sądze dyskusją na forum Łódź. Polecam też przejrzenie forum developerzy-Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: NIE kupujcie nieruchomości - za rok będzie ta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 09:09 Chyba ci się pomyliły inwestycje i deweloperzy. Załączasz informacje o Nowym Polesiu Atalu, a tu piszą o Nowym Sadzie Real Development. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada$ Re: NIE kupujcie nieruchomości - za rok będzie ta IP: *.retsat1.com.pl 09.10.09, 22:26 Nic mi się nie pomyliło. Chodzi mi o ceny nieruchomości wogóle. Nie o konkretną inwestycję. Myślę, że warto przeczytać dyskusję na innym wątku, a nie ma sensu wklejać tego tutaj po raz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika.dk.3 Re: NIE kupujcie nieruchomości - za rok będzie ta IP: *.toya.net.pl 07.11.09, 10:43 za ile kupiliscie mniejszy segment na tym osiedlu, czy sa sklonni do opuszczenia ceny, bo jak z nimi rozmawialam to raczej nie chcieli zejsc z ceny, nawet 5%... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: NIE kupujcie nieruchomości - za rok będzie ta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 08:52 Mnie opuścili tylko końcówkę. Od początku mówili że negocjują tylko "kosmetycznie". Ale porównałam z innymi deweloperami w Łodzi i tam nawet z rabatami nie wychodziłam na taką cenę, albo było bardzo podobnie. W sumie to im się nie dziwię, co tam jadę to na tablicy zaznaczonych jest więcej sprzedanych. Jak im się sprzedaje to nie opuszczają. Ja jestem zadowolona. A na budowie aż furczy. Wierzę, że wszystko będzie OK do końca - to firma z długą historią, a nie jakiś początkujący pseudodeweloper. Odpowiedz Link Zgłoś