Dodaj do ulubionych

wysoki stopień zagrożenia terroryzmem lub ...

23.12.03, 17:40
idiotyzmem.
Dziś nie zostałem wpuszczony na teren jesnostki w której służę jako ż.z.
Ostrożność sięgnęła zenitu: ogrodzono taśmą parking przed JW i wezwano straż
miejską (wóz 109) W CELU ZAŁOŻENIA BLOKAD NA KOŁA SAMOCHODÓW POTENCJALNIE
ZAWIERAJĄCYCH BOMBĘ. Jakakolwiek próba telefonicznego porozumienia się z
osobą, która wydała taki rozkaz była niemożliwa. Adres jednostki: Łódź, ul. 6
Sierpnia 92.
Poprzednio jednostka ta była przedmiotem publikacji prasowych w związku z
oświetleniem toalet. Po krytyce prasowej życie toaletowe wróciło do normy.
Obserwuj wątek
    • keridwen w galerii lodzkiej rowniez istnieje zagrozenie... 23.12.03, 17:52
      szczegolnie gdy mloda kobieta wchodzi do tegoz przybytku z wielka papierowa
      torba koloru bezowego... "straznik" "ochroniarz" czy tez zwyczajny "ciec"
      (nigdy nie rozroznialam tych pracujacych w centrach handlowych) podchodzi do
      niej i zyczy sobie zobaczenia zawartosci owej torby... kobieta ze zdziwieniem
      patrzy na niego i grzecznie mowi, ze nie ma jakiejkolwiek mowy... na co ow
      mezczyzna mowi, ze ona MUSI... ha... na co slyszy odpowiedz... "tak idioto,
      jestem z al-kaidy, w torbie mam bombe i za chwile cie wysadze w powietrze"...
      po czym zostawiajac skonsternowanego kretyna poszla dalej ;)
      • zmanierowany.edek Strzeżonego Allah strzeże 23.12.03, 18:19
        keridwen napisała:

> szczegolnie gdy mloda kobieta wchodzi do tegoz przybytku z wielka papierowa
        > torba koloru bezowego... "straznik" "ochroniarz" czy tez zwyczajny "ciec"
        > (nigdy nie rozroznialam tych pracujacych w centrach handlowych) podchodzi do
        > niej i zyczy sobie zobaczenia zawartosci owej torby... kobieta ze zdziwieniem
        > patrzy na niego i grzecznie mowi, ze nie ma jakiejkolwiek mowy... na co ow
        > mezczyzna mowi, ze ona MUSI... ha... na co slyszy odpowiedz... "tak idioto,
        > jestem z al-kaidy, w torbie mam bombe i za chwile cie wysadze w powietrze"...
        > po czym zostawiajac skonsternowanego kretyna poszla dalej ;)

Czy ta kobieta była podobna do Osamy bin Ladena?
        • michal.ch Re: Strzeżonego Allah strzeże 23.12.03, 18:29
          O ile mi wiadomo, to nie. No może gdyby miała taką brodę jak wuj Osama... ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka