Dodaj do ulubionych

Mazury rejs od 08-08 do 23-08

27.07.09, 09:20
Dwa wolne miejsca na niekomercyjnym dwutygodniowym rejsie po Mazurskich jeziorach. Startujemy 08-sierpnia, nasza łódka to nowiutkie 8-osobowe cacuszko (załogi max 7 os co by ścisku nie było), bardzo bogato wyposażone, i okropnie komfortowe :), w dodatku jakie taniutkie, a załoga to sama esencja wspaniałej zabawy, no i kapitan to samo dobro. Jednym słowem rejs zapowiada się naprawdę przefajnie!!
W czasie rejsu przepłyniemy caluśkie Mazury odwiedzimy wszystkie ważne i mniej ważne miejsca, złowimy masę ryb, i prześpiewamy wiele nocy ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Mazury rejs od 08-08 do 23-08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 11:40
      No i?
      • nett1980 > No i? 28.07.09, 12:13
        Gdyby ktoś przyszedł i powiedział stary czy masz czas
        Potrzebuje do załogi jakąś nowa twarz
        Amazonka, Wielka rafa, oceany trzy
        Rejs na całość rok, dwa lata - to powiedziałbym
        Gdzie ta keja, przy niej ten jacht
        Gdzie ta koja wymarzona w snach
        Gdzie te wszystkie sznurki od tych szmat
        Gdzie ta brama na szeroki świat.
        Gdzie ta keja, przy niej ten jacht
        Gdzie ta koja wymarzona w snach
        W każdej chwili płynę w taki rejs
        Tylko gdzie to jest, no gdzie to jest?
        • cztery_pokoje Re: > No i? 03.08.09, 17:30
          keja w Rynie w tą sobote o 10 :), nadal 2 miejsca wolne
          • 17marta Re: > No i? 04.08.09, 08:51
            zazdroszczę... i żałuje jednocześnie (ze nie moge)
            • yavorius Re: > No i? 04.08.09, 09:48
              Pewnie musisz w dekadencji pracować, hehehe:)
              • 17marta Re: > No i? 04.08.09, 10:05
                spadaj trolu
                • yavorius Re: > No i? 04.08.09, 10:27
                  Miałaś mi o tamponach napisać!
                  • Gość: nett1980 Nie zaglada sie przez pare dni iiii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 12:18
                    Fiu, fiu z Yavora
                    zrobili trolla?
                    • yavorius Re: Nie zaglada sie przez pare dni iiii 05.08.09, 12:29
                      Jakieś takie czasy przyszły, co poradzić.
    • senor.eugenio Re: Mazury rejs od 08-08 do 23-08 05.08.09, 08:24

Jaki to jacht?
      • cztery_pokoje Re: Mazury rejs od 08-08 do 23-08 05.08.09, 10:09
        Laguna 730
    • dziad_borowy Re: Mazury rejs od 08-08 do 23-08 05.08.09, 12:25
      Zamknac sie z piecioma nieznanymi osobami na dwa tygodnie na
      powierzchni kilku metrow? Ciekawe. Trzeba byc desperatem albo
      totalnym olewaczem tego co sie dzieje dookola.
      Dzierżżż!!!
      • miejskie_narty Re: Mazury rejs od 08-08 do 23-08 05.08.09, 13:00
        Na dodatek na wodzie! Okażesz się niewystarczająco przefajny i hop za burtę! Z niekomercyjnym kamieniem w gratisie u szyi:-)

Kiedyś załapałem się "na stopa" na jednym fajnym jeziorze na kuter, pełen rosyjskich celników, którzy rejs dostali zamiast premii. Skrzynek wódki było oczywiście więcej niż celników, sporo już pustych. Moja żona według zdecydowanej większości załogi(sami faceci koło pięćdziesiątki, nachlani w różnym stopniu bez wyjątku) była "priekrasnaja kak Brylska", wszyscy usilnie namawiali nas na jeszcze jeden "kieliszek" wódki jawnie okazując niezadowolenie z odmowy. W pewnym momencie naprawdę myślałem, że impreza skończy się dla nas obojga na dnie jeziora (dla mnie tylko na tym, dla żony wcześniej jeszcze czymś gorszym). Na szczęści chłopaki okazały się wporzo, choć część uznała nas za niewychowanych chamów i trochę się obraziła za to przestałem szybko pić (swoją drogą chyba nigdy już nie będę tak trzeźwy po kilku "kieliszkach";-)).
        • Gość: nett1980 Re: Mazury rejs od 08-08 do 23-08 IP: *.elk.net.pl 09.08.09, 21:46
          Lata temu serio, serio wysadzilysmy naszego sternika w najblizszych
          czcinach, bo zachowywal sie jak stary piernik. W opowiesciach
          oczywiscie zostalo, ze byly to glazy sztynorckie, na ktorych stal po
          kolana w wodzie, mial przerzucony worke zeglarski przez ramie, a
          wolna reke machal na tzw. stopa. Bez niego tez dalysmy sobie
          swietnie rade no i duzo moglysmy balowac bez tzw. sarkania i
          pierniczenia.
      • miejskie_narty Re: Mazury rejs od 08-08 do 23-08 05.08.09, 13:00
        Na dodatek na wodzie! Okażesz się niewystarczająco przefajny i hop za burtę! Z niekomercyjnym kamieniem w gratisie u szyi:-)

Kiedyś załapałem się "na stopa" na jednym fajnym jeziorze na kuter, pełen rosyjskich celników, którzy rejs dostali zamiast premii. Skrzynek wódki było oczywiście więcej niż celników, sporo już pustych. Moja żona według zdecydowanej większości załogi(sami faceci koło pięćdziesiątki, nachlani w różnym stopniu bez wyjątku) była "priekrasnaja kak Brylska", wszyscy usilnie namawiali nas na jeszcze jeden "kieliszek" wódki jawnie okazując niezadowolenie z odmowy. W pewnym momencie naprawdę myślałem, że impreza skończy się dla nas obojga na dnie jeziora (dla mnie tylko na tym, dla żony wcześniej jeszcze czymś gorszym). Na szczęści chłopaki okazały się wporzo, choć część uznała nas za niewychowanych chamów i trochę się obraziła za to przestałem szybko pić (swoją drogą chyba nigdy już nie będę tak trzeźwy po kilku "kieliszkach";-)).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka