Dodaj do ulubionych

Satelitarne zdjęcie Łodzi i okolic

IP: *.retsat1.com.pl 25.12.03, 23:02
www.spaceimaging.com/quicklook/cities/_big/geo_Poland_Lodz_big.jpg
Całkiem niezła szczegółowość.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bart Re: Satelitarne zdjęcie Łodzi i okolic IP: *.tpnets.com 26.12.03, 15:59
      Fajne, fajne. Ale Gdańsk lepiej wygląda niż Łódź...
    • ixtlilto Re: Satelitarne zdjęcie Łodzi i okolic 26.12.03, 19:02
      Powiem tylko tyle, że Tatko spędził ranek na studiowaniu tej mapy :D
    • hubar Re: Satelitarne zdjęcie Łodzi i okolic 26.12.03, 19:26
      Kiedyś na Forum już była podawana strona, na której można było podziwiać Łódź
      na zdjęciach satelitarnych. Za cholerke nie mogę znaleźć ani linku ani watka.
      • ixtlilto Re: Satelitarne zdjęcie Łodzi i okolic 26.12.03, 19:56
        Zapewne chodzi Ci o stronę www.terraserver.com/ ale coś się popsuło i
        Łodzi znaleźć nie można :/
    • Gość: Tomas Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 22:20
      www.retsat1.com.pl/georaf/foto/obrazek1.JPG
      Co to za park?
      • hubar Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! 26.12.03, 23:20
        Jedyno co mi przychodzi na myśl to Zdrowie, a konkretnie to Energetyk.
        • ixtlilto Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! 26.12.03, 23:24
          Nie chciałam się wygłupić, więc pierwsza nie odpowiadałam, :) ale pasuje mi
          tylko to na park na Zdrowiu (lunapark i tegoroczne boisko KFŁ) przed remontem;
          bo teraz są zrobione eleganckie ścieżki itp...
        • Gość: Tomas Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 23:27
          Tak, ale nie o to chodziło w tym zdjęciu...
          • hubar Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! 26.12.03, 23:35
            Hehe no to fanTomasie uświadom mnie to poza "wiekiem" i miejscem zrobienia jest
            w tym zdjęciu wyjątkowego.
            • Gość: Tomas Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 23:49
              Otóż Hubarze spójrz na obraz i spójrz jak pewne elementy łączą się w całość.
              • hubar Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! 27.12.03, 00:02
                Czy te dwie alejki tworzące też ciekawy kształ, także zwróciły Twója uwagę i
                zainspirowały Cię do ciekawych rozmyslań w kontekście tych "boisk"? ;-)
                • Gość: Tomas Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 00:12
                  Myślisz że to zbieg okoliczności?
                  • hubar Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! 27.12.03, 00:37
                    No w końcu to Zdrowie ;-)
    • Gość: łażej Re: Satelitarne zdjęcie Łodzi i okolic IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.07.04, 09:15
      Jeszcze jedno zdjęcie lotnicze, chyba wyraźniejsze od poprzedniego. Ciekawie
      wygląda Ksawerów. Nowosolna też interesująco się prezentuje.
      tinyurl.com/6xt94
      • Gość: xk Re: Satelitarne zdjęcie Łodzi i okolic IP: *.toya.net.pl 27.07.04, 10:20
        fajne fotki
    • yarro Terraserver znów nadaje :) 05.11.04, 01:12
      Oto Łódź z satelity, w kolorze :)

tiny.pl/1rk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka