Gość: łażej IP: *.retsat1.com.pl 25.12.03, 23:02 www.spaceimaging.com/quicklook/cities/_big/geo_Poland_Lodz_big.jpg Całkiem niezła szczegółowość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bart Re: Satelitarne zdjęcie Łodzi i okolic IP: *.tpnets.com 26.12.03, 15:59 Fajne, fajne. Ale Gdańsk lepiej wygląda niż Łódź... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Satelitarne zdjęcie Łodzi i okolic 26.12.03, 19:02 Powiem tylko tyle, że Tatko spędził ranek na studiowaniu tej mapy :D Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Satelitarne zdjęcie Łodzi i okolic 26.12.03, 19:26 Kiedyś na Forum już była podawana strona, na której można było podziwiać Łódź na zdjęciach satelitarnych. Za cholerke nie mogę znaleźć ani linku ani watka. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Satelitarne zdjęcie Łodzi i okolic 26.12.03, 19:56 Zapewne chodzi Ci o stronę www.terraserver.com/ ale coś się popsuło i Łodzi znaleźć nie można :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 22:20 www.retsat1.com.pl/georaf/foto/obrazek1.JPG Co to za park? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! 26.12.03, 23:20 Jedyno co mi przychodzi na myśl to Zdrowie, a konkretnie to Energetyk. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! 26.12.03, 23:24 Nie chciałam się wygłupić, więc pierwsza nie odpowiadałam, :) ale pasuje mi tylko to na park na Zdrowiu (lunapark i tegoroczne boisko KFŁ) przed remontem; bo teraz są zrobione eleganckie ścieżki itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 23:27 Tak, ale nie o to chodziło w tym zdjęciu... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! 26.12.03, 23:35 Hehe no to fanTomasie uświadom mnie to poza "wiekiem" i miejscem zrobienia jest w tym zdjęciu wyjątkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 23:49 Otóż Hubarze spójrz na obraz i spójrz jak pewne elementy łączą się w całość. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! 27.12.03, 00:02 Czy te dwie alejki tworzące też ciekawy kształ, także zwróciły Twója uwagę i zainspirowały Cię do ciekawych rozmyslań w kontekście tych "boisk"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 00:12 Myślisz że to zbieg okoliczności? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Zdjęcie lotnicze.... ale za to jakie!!! 27.12.03, 00:37 No w końcu to Zdrowie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: Satelitarne zdjęcie Łodzi i okolic IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.07.04, 09:15 Jeszcze jedno zdjęcie lotnicze, chyba wyraźniejsze od poprzedniego. Ciekawie wygląda Ksawerów. Nowosolna też interesująco się prezentuje. tinyurl.com/6xt94 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xk Re: Satelitarne zdjęcie Łodzi i okolic IP: *.toya.net.pl 27.07.04, 10:20 fajne fotki Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Terraserver znów nadaje :) 05.11.04, 01:12 Oto Łódź z satelity, w kolorze :) tiny.pl/1rk Odpowiedz Link Zgłoś