camelot 26.12.03, 17:54 Czy w Łodzi można podać do urzędu skarbowego przez internet numer nowego dowodu osobistego. Jak ktoś ma takie wiadomości to nie da cynk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiacynta2 Re: nowy dowód a urząd skarbowy IP: 81.219.160.* 27.12.03, 10:49 Wyczytałam dziś w prasie, że należy wypełnić osobiście druk NIP-3. Nie będziesz musiał być w urzędzie, jeśli życzliwa osoba przyniesie Ci w/w druk do domu, a potem odniesie do właściwego urzędu skarbowego. Pomyślności w Nowym Roku - hiacynta Odpowiedz Link Zgłoś
saralee Re: nowy dowód a urząd skarbowy 28.12.03, 00:07 Gość portalu: hiacynta2 napisał(a): > Wyczytałam dziś w prasie, że należy wypełnić > osobiście druk NIP-3. > Nie będziesz musiał być w urzędzie, jeśli życzliwa > osoba przyniesie Ci w/w druk do domu, a potem > odniesie do właściwego urzędu skarbowego. > > Pomyślności w Nowym Roku - hiacynta albo można ściągnąc ze strony www.mf.gov.pl :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
saralee Re: nie, nie mozna. [n/t] 28.12.03, 20:04 można, można, ja z tego skorzystałam w zeszłym tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś