Gość: 1922 IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.09, 15:02 Buahhahahahahahahahaaaaa Błeeeehehehehehhheheheee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tam będzie pasował Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1909 Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 15:05 A dlaczego nie do naszgo wspaniałego klubu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamkam Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.171.91.5.static.crowley.pl 21.08.09, 15:13 No i dobrze! Nareszcie. Mam nadzieję że nie poszedł za darmo. W Widzewie nikt nie powinien mieć miejsca w składzie tylko z nazwisko albo bo dużo kosztuje. Są lepsi od niego którzy nie będą marudzić a gryźć trawę o zapie**** ;_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak1 [...] IP: *.superkabel.de 21.08.09, 17:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom hahaha-polewam-tam będzie też PEWNY gry w eklasie IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 15:13 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rasta_1975 Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 15:22 Podążył tropem takich tuzów jak Szeliga i Mierzejewski! Będzie pasował jak pięść do oka! Za samo nazwisko nikt w WIDZEWIE nie powinien mieć miejsca w podstawowym składzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TsW uahahaha ;) IP: 212.91.26.* 22.08.09, 13:35 mógł już lepiej zostać w Widzewie... widzew napewno lepiej gra niż ta pierwszoligowa cracovia ; ) pozdro dla Widzewa od Wiślaka dawna zgoda eh =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: uahahaha ;) IP: *.superkabel.de 22.08.09, 19:34 tak ja tez zaluje ze sztama pekla 697952.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 15:43 widzew ci zycie uratowal a ty,co to za pilkarz ktory nie walczy o miejsce w skladzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.joanitow.finemedia.pl 21.08.09, 18:01 Masz rację to jest zwykła prostytutka trochę więcej kasy i już odchodzi.Pamiętam jak czekał na transfer do Barcelony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.sws.ie 21.08.09, 15:50 a niech w pizdu idzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon1908 Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 16:02 Kurde a nie mogłas odejsc tydzień temu do tej Cracovi??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Widzewa z PT Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 16:02 Dupek. Po prostu dupek. Zdradzić Widzew na rzecz Cracovii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza [...] IP: *.ru 21.08.09, 16:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epilepsja Re: zamienił stryjek siekierkę na kijek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.08.09, 16:40 A ty nie jesteś żydek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywidew [...] IP: *.c196.msk.pl 21.08.09, 16:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.joanitow.finemedia.pl 21.08.09, 18:02 Człowieku ale Ty głupi jesteś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywidew Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.c196.msk.pl 21.08.09, 18:47 przynajmniej jestem Polakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.acn.waw.pl 21.08.09, 18:47 Najpierw jesteś debilem, dopiero potem Polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzul Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.clienti.tiscali.it 21.08.09, 16:39 No i mamy kolejna opere mydlana po Mili. Teraz kazda kolejna zmiana klubu przez Matusiaka bedzie odtrabiana przez gazete z wielka pompa. Ciekawe czy podobnie przebiegnie kariera Lewandowskiego. Jesli sie nie nauczy pokory to pewnie tak. Czyli: niezly klub na zachodzie -> lawa/trybuny -> kiepski klub na zachodzie -> lawa/trybuny -> ekstraklasa ("mocny" klub) -> I liga/ekstraklasa srodek lub dol -> "ekspert" TV Ewentualnie wczesniej Grecja lub Cypr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwanhoe Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 16:40 Wielki plus za reflex. Na widzewiaku info bylo o 13:19. BRAWO panowie farszafiacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.kielce.vectranet.pl 21.08.09, 16:42 A jeszcze Robal szykuje się do Korony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.acn.waw.pl 21.08.09, 18:47 Do Ku...ny? A co, przekupili go ciecie z Koruptera? Odpowiedz Link Zgłoś
todeskult Re: Matusiak odchodzi z Widzewa 21.08.09, 17:08 Panie piłkarzyno, to że masz w miarę znane nazwisko nie oznacza że z tego tytułu będziesz grał w pierwszym składzie. Dochodzi coś jeszcze: zaangażowanie, forma i przydatność dla drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goral Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.08.09, 21:27 Niewiadomo jak będzie w Crakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaparte Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 17:11 Cracovia każdego przyjmie...połowa piłkarzy to wychowankowie Wisły,kolejny trener z wiślackim rodowodem a starozakonni "dumnie" wrzeszczą że są najstarszym klubem w RP...jaki to klub ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja A ja Radkowi życzę jak najlepiej. IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 17:29 Radek, trzymaj się i pokaż wszystkim niedowiarkom, marudom, życiowym nieudacznikom co tylko krytykują, że stać Cię na grę na najwyższym poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fonetyk-a sprzedawaj i kupuj na wyspach IP: 217.33.156.* 21.08.09, 17:32 Jeli masz swój zespol w brytyjskiej grze Fantas-y Premier-shi-p dolacz do ligi :KL-ika Polskich Rodzin Uzyj kodu 332685-310732 Zapraszam do ligi 'head to head'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: sprzedawaj i kupuj na wyspach IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.09, 18:12 tam tez bedzie ława bo graja 1 napastnikiem a slusarki nie do ruszenia jest z deszczu pod rynne Odpowiedz Link Zgłoś
kostek20072007 Matusiak odchodzi z Widzewa 21.08.09, 18:23 Matusiak-Siusiak.Weż sobie chłopaku popatrz chociaż na Sebastiana Mile.Za granicą nic nie zwojował.Wrócił do Polski.Zaczął charować na boisku w discopolo,a teraz gra w Śląsku i jakoś nie marudzi.Trzeba trawe gryzc,trenowac na calego to Ciebie docenia.A nie tylko marudzic i marudzic..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOniak Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.15-2.cable.virginmedia.com 21.08.09, 18:35 Wyrazam brak szacunku dla tego kopacza,a juz myslalem ze sie odmienil.SZMACIAZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rutauskas Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.echostar.pl 21.08.09, 19:20 To ten Pan, który jakiś czas temu zakończyła karierę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal74 krzyzyk na droge...gwiazdorku IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.09, 19:54 pies ci morde lizał, ja mawiał mój Dziadek... gó... grałeś i gó... bedziesz grał gwiazdorku...tylko po co bylo to pierdzielenie o tym, ze chcesz grać w Widzewie, zeby trener dał ci szanse pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 20:44 Mnie sie wydaje ze to jest lekko psychicznie (albo powaznie) chory chlopak, totalnie zniszczony przez Ojca. Ja bym go nigdy nie kupil do zadnej druzyny wlasnie przez jego psyche. Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZESIO Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.kielce.vectranet.pl 21.08.09, 22:06 Kiedy rok temu,w identyczny sposób,Widzew podkupił Robaka z Korony to było cacy.Ale jak zadziałało w drugą stronę to Matusiak-Siusiak.Sąd sądem,a sprawiedliwość musi być po naszej stronie!...bo kot z miasta łodzi pochodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jubiler Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.chello.pl 22.08.09, 08:53 czesio z kielc sklej WARY i WYPAD !!!!!!!!!!!!!!.Nic tu nie piszą o twojej buraczanej klubinie.Ty tępy scyzorze:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.09, 22:54 Cracovia-je...ne frajerstwo bez honoru !!!! Matusiak do nich pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 23:02 Porównanie beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.09, 23:06 do roy-ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 22.08.09, 01:36 ale, nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Craxy Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.09, 02:07 Ło matko, to porażka. Przecież Matusiak to człowiek Lenczyka (czasy współpracy w Bełchatowie), więc pewnym jest, że wygryzie Ślusarskiego ze składu. No cóż, do momentu wywalenia Lenczyka trzeba będzie na boisku grać w dziesiątkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelson Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.09, 04:16 uwazam ze zagra 2 napastnikow slusari matgol beda grozni razem ale czy lenczyk zagra od razu z lechem 2 jak tak to uwazam ze nawet na tym stadione zagłebie moze byc niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 22.08.09, 09:24 pytanie kto,kogo namówił?I komu bardziej zależy?Piłkarza i trenera rozumie.Jeden chce grać by się mógł pokazać,drugi chce by on grał dobrze to Ja dłużej zostane.O pierwszego jestem pewny,ale drugi ma bardzo ciężkie zadanie.Pan F.raz mógł coś zrobić,Pan L juz drugi raz nie podaruje pieniędzy.A liga gra i gra swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 22.08.09, 09:41 wspomniałem o Panach F i L,ale zapomniałem pozdrowić P.Kasperczaka.Dobra robota,do czasu.Pozdrawiam,nie udało się ani tak,a tym bardziej tak. Odpowiedz Link Zgłoś