Dodaj do ulubionych

Matusiak odchodzi z Widzewa

IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.09, 15:02
Buahhahahahahahahahaaaaa

Błeeeehehehehehhheheheee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tam będzie pasował
Obserwuj wątek
    • Gość: 1909 Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 15:05
      A dlaczego nie do naszgo wspaniałego klubu????
    • Gość: kamkam Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.171.91.5.static.crowley.pl 21.08.09, 15:13
      No i dobrze! Nareszcie. Mam nadzieję że nie poszedł za darmo. W Widzewie nikt
      nie powinien mieć miejsca w składzie tylko z nazwisko albo bo dużo kosztuje. Są
      lepsi od niego którzy nie będą marudzić a gryźć trawę o zapie**** ;_
      • Gość: widzewiak1 [...] IP: *.superkabel.de 21.08.09, 17:55
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: poziom hahaha-polewam-tam będzie też PEWNY gry w eklasie IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 15:13
      :D
    • Gość: Rasta_1975 Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 15:22
      Podążył tropem takich tuzów jak Szeliga i Mierzejewski! Będzie pasował jak pięść
      do oka! Za samo nazwisko nikt w WIDZEWIE nie powinien mieć miejsca w podstawowym
      składzie!
      • Gość: TsW uahahaha ;) IP: 212.91.26.* 22.08.09, 13:35
        mógł już lepiej zostać w Widzewie... widzew napewno lepiej gra niż
        ta pierwszoligowa cracovia ; )

pozdro dla Widzewa od Wiślaka dawna zgoda eh =]
        • Gość: widzewiak Re: uahahaha ;) IP: *.superkabel.de 22.08.09, 19:34
          tak ja tez zaluje ze sztama pekla
          697952.w.interia.pl
    • Gość: 1910 Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 15:43
      widzew ci zycie uratowal a ty,co to za pilkarz ktory nie walczy o
      miejsce w skladzie
      • Gość: Jaro Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.joanitow.finemedia.pl 21.08.09, 18:01
        Masz rację to jest zwykła prostytutka trochę więcej kasy i już odchodzi.Pamiętam
        jak czekał na transfer do Barcelony.
    • Gość: aaaaa Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.sws.ie 21.08.09, 15:50
      a niech w pizdu idzie..
      • Gość: kokon1908 Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 16:02
        Kurde a nie mogłas odejsc tydzień temu do tej Cracovi???????
    • Gość: kibic Widzewa z PT Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 16:02
      Dupek. Po prostu dupek. Zdradzić Widzew na rzecz Cracovii.
    • Gość: sasza [...] IP: *.ru 21.08.09, 16:25
      • Gość: epilepsja Re: zamienił stryjek siekierkę na kijek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.08.09, 16:40
        A ty nie jesteś żydek?
    • Gość: antywidew [...] IP: *.c196.msk.pl 21.08.09, 16:39
      • Gość: Jaro Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.joanitow.finemedia.pl 21.08.09, 18:02
        Człowieku ale Ty głupi jesteś!!!
        • Gość: antywidew Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.c196.msk.pl 21.08.09, 18:47
          przynajmniej jestem Polakiem!
          • Gość: xxx Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.acn.waw.pl 21.08.09, 18:47
            Najpierw jesteś debilem, dopiero potem Polakiem
    • Gość: dzul Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.clienti.tiscali.it 21.08.09, 16:39
      No i mamy kolejna opere mydlana po Mili. Teraz kazda kolejna zmiana klubu
      przez Matusiaka bedzie odtrabiana przez gazete z wielka pompa.
      Ciekawe czy podobnie przebiegnie kariera Lewandowskiego. Jesli sie nie nauczy
      pokory to pewnie tak. Czyli: niezly klub na zachodzie -> lawa/trybuny ->
      kiepski klub na zachodzie -> lawa/trybuny -> ekstraklasa ("mocny" klub) -> I
      liga/ekstraklasa srodek lub dol -> "ekspert" TV
      Ewentualnie wczesniej Grecja lub Cypr.
    • Gość: iwanhoe Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 16:40
      Wielki plus za reflex. Na widzewiaku info bylo o 13:19. BRAWO panowie farszafiacy
    • Gość: c Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.kielce.vectranet.pl 21.08.09, 16:42
      A jeszcze Robal szykuje się do Korony...
      • Gość: xxx Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.acn.waw.pl 21.08.09, 18:47
        Do Ku...ny? A co, przekupili go ciecie z Koruptera?
    • todeskult Re: Matusiak odchodzi z Widzewa 21.08.09, 17:08
      Panie piłkarzyno, to że masz w miarę znane nazwisko nie oznacza że z tego tytułu
      będziesz grał w pierwszym składzie. Dochodzi coś jeszcze: zaangażowanie, forma i
      przydatność dla drużyny.
      • Gość: goral Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.08.09, 21:27
        Niewiadomo jak będzie w Crakowi.
    • Gość: malaparte Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 17:11
      Cracovia każdego przyjmie...połowa piłkarzy to wychowankowie
      Wisły,kolejny trener z wiślackim rodowodem a starozakonni "dumnie"
      wrzeszczą że są najstarszym klubem w RP...jaki to klub ?
    • Gość: ja A ja Radkowi życzę jak najlepiej. IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 17:29
      Radek, trzymaj się i pokaż wszystkim niedowiarkom, marudom, życiowym
      nieudacznikom co tylko krytykują, że stać Cię na grę na najwyższym
      poziomie!
    • Gość: fonetyk-a sprzedawaj i kupuj na wyspach IP: 217.33.156.* 21.08.09, 17:32
      Jeli masz swój zespol w brytyjskiej grze Fantas-y Premier-shi-p
      dolacz do ligi :KL-ika Polskich Rodzin

Uzyj kodu
      332685-310732

Zapraszam do ligi 'head to head'.
      • Gość: baron Re: sprzedawaj i kupuj na wyspach IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.09, 18:12
        tam tez bedzie ława bo graja 1 napastnikiem a slusarki nie do ruszenia jest z
        deszczu pod rynne
    • kostek20072007 Matusiak odchodzi z Widzewa 21.08.09, 18:23
      Matusiak-Siusiak.Weż sobie chłopaku popatrz chociaż na Sebastiana Mile.Za granicą nic nie zwojował.Wrócił do Polski.Zaczął charować na boisku w discopolo,a teraz gra w Śląsku i jakoś nie marudzi.Trzeba trawe gryzc,trenowac na calego to Ciebie docenia.A nie tylko marudzic i marudzic.....
    • Gość: KOniak Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.15-2.cable.virginmedia.com 21.08.09, 18:35
      Wyrazam brak szacunku dla tego kopacza,a juz myslalem ze sie
      odmienil.SZMACIAZ
    • Gość: Rutauskas Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.echostar.pl 21.08.09, 19:20
      To ten Pan, który jakiś czas temu zakończyła karierę?
    • Gość: michal74 krzyzyk na droge...gwiazdorku IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.09, 19:54
      pies ci morde lizał, ja mawiał mój Dziadek... gó... grałeś i gó... bedziesz
      grał gwiazdorku...tylko po co bylo to pierdzielenie o tym, ze chcesz grać w
      Widzewie, zeby trener dał ci szanse

pozdr.
    • Gość: Grzesiek Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 20:44
      Mnie sie wydaje ze to jest lekko psychicznie (albo powaznie) chory
      chlopak, totalnie zniszczony przez Ojca. Ja bym go nigdy nie kupil
      do zadnej druzyny wlasnie przez jego psyche.
      Grzesiek
    • Gość: CZESIO Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.kielce.vectranet.pl 21.08.09, 22:06
      Kiedy rok temu,w identyczny sposób,Widzew podkupił Robaka z Korony to było
      cacy.Ale jak zadziałało w drugą stronę to Matusiak-Siusiak.Sąd sądem,a
      sprawiedliwość musi być po naszej stronie!...bo kot z miasta łodzi pochodzi...
      • Gość: jubiler Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.chello.pl 22.08.09, 08:53
        czesio z kielc sklej WARY i WYPAD !!!!!!!!!!!!!!.Nic tu nie piszą o twojej
        buraczanej klubinie.Ty tępy scyzorze:))))))
    • Gość: ŁKS Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.09, 22:54
      Cracovia-je...ne frajerstwo bez honoru !!!! Matusiak do nich pasuje.
      • Gość: roy Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 23:02
        Porównanie beznadziejne.
        • Gość: ŁKS Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.09, 23:06
          do roy-ale prawdziwe.
          • Gość: roy Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 22.08.09, 01:36
            ale, nie masz racji
    • Gość: fan Craxy Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.09, 02:07
      Ło matko, to porażka. Przecież Matusiak to człowiek Lenczyka (czasy współpracy w Bełchatowie), więc pewnym jest, że wygryzie Ślusarskiego ze składu. No cóż, do momentu wywalenia Lenczyka trzeba będzie na boisku grać w dziesiątkę...
      • Gość: nelson Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.09, 04:16
        uwazam ze zagra 2 napastnikow slusari matgol beda grozni razem ale czy
        lenczyk zagra od razu z lechem 2 jak tak to uwazam ze nawet na tym stadione
        zagłebie moze byc niespodzianka
        • Gość: roy Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 22.08.09, 09:24
          pytanie kto,kogo namówił?I komu bardziej zależy?Piłkarza i trenera rozumie.Jeden
          chce grać by się mógł pokazać,drugi chce by on grał dobrze to Ja dłużej
          zostane.O pierwszego jestem pewny,ale drugi ma bardzo ciężkie zadanie.Pan F.raz
          mógł coś zrobić,Pan L juz drugi raz nie podaruje pieniędzy.A liga gra i gra swoje.
          • Gość: roy Re: Matusiak odchodzi z Widzewa IP: *.toya.net.pl 22.08.09, 09:41
            wspomniałem o Panach F i L,ale zapomniałem pozdrowić P.Kasperczaka.Dobra
            robota,do czasu.Pozdrawiam,nie udało się ani tak,a tym bardziej tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka