Dodaj do ulubionych

Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala

IP: 195.117.116.* 25.08.09, 17:55
BRAWO PANIE WALCZAK !!!!!!!!!!!!!!! TO SIE NAZYWA
PRZEDSIEBIORCA.POZDRAWIAM PANA
Obserwuj wątek
    • Gość: dr.no Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 17:58
      I to jest dobra wiadomość , nazwa fajna , firma z Łodzi i nie kojarzy się z
      czapkami
      Gratulacje dla firmy Atlas macie nowego klienta :)
      • Gość: mara pytanie do firmy Atlas IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 18:56
        Wasz sponsoring to pozytywna rzecz. Mam tylko pytanie: kto zapłaci za zmianę
        nazwy hali na dopiero co ustawionych tablicach kierunkowych?
        Myślę, że nasi urzędnicy już wcześniej prowadzili rozmowy, więc powinni o tym
        pomyśleć i wstrzymać się z ustawianiem tych tablic. Ale przecież to pieniądze
        mieszkańców, więc można je wyrzucać w błoto Panie Tomaszewski.
        • Gość: . Re: pytanie do firmy Atlas IP: *.smrw.lodz.pl 25.08.09, 19:50
          Urzędnicy wiedzieli ,więc to oni z prywatnej kasy powinni....
          • Gość: mamoń Re: pytanie do firmy Atlas IP: 83.142.203.* 26.08.09, 13:38
            bez jaj , kto jest za to odpowiedzialny, poproszę nazwisko.
    • Gość: atlas klej ok Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 19:07
      miasto dostanie 1000000 to starczy
    • Gość: Marcin Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.09, 19:19
      Super - łódzka hala, łódzka firma, aż się prosiło o powiązanie
      obydwu tematów. Sam pracuję dla niemieckiej konkurencji, ale i tak
      się cieszę - jako Łodzianin :-)
    • Gość: pikpaw Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 19:23
      Miło,że czyta się pozytywne komentarze :) możę więcej optymizmu
      zapanuje w narodzie :)
    • Gość: szkoda Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.wroclaw.mm.pl 25.08.09, 19:53
      szkoda, ze nie ŁKS tak jak dawniej...
      • Gość: Zyga Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 20:20
        to nie jest hala ŁKS-u więc czemu miałaby się tak nazywać
    • eudezet4life Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala 25.08.09, 19:57
      qrcze) faktycznie - same pozytywy:) ale fajnie, też się cieszę :)
    • Gość: szok Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 20:09
      Moi mili,
      jestem w szoku. Takiego wątku na forum gw nie widziałem od lat. Tak 3mać! Choć zaraz ktoś zgorzkniały mnie opluje.
      Pozdrawiam,
      P.S. Nie plujcie ;-)
      • Gość: Ula Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.4web.pl 25.08.09, 20:29
        Bo to dobra wiadomość jest :) I dobra łódzka firma :)
    • Gość: Krawcowa Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 20:36
      Sensownie,konkretnie.Brawo.Są wspaniali ludzie w tym mieście a tak rzadko
      pokazujecie ich inicjatywy.
      Potrzebujemy od czasu do czasu tlenu!
      • Gość: szok Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 20:55
        Dokładnie tak jak piszesz: TLENU!!! O.K. To zróbmy teraz najbardziej konstruktywny wątek na forum gw. Setki postów. Niech się ludzie dowiedzą, że tu jest potencjał i tu tlen jest. Nie tylko o Arenie. O pani Zuzi co qpy po psie sprząta też.
        OGNIA!
    • Gość: ania Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.lodz.mm.pl 25.08.09, 20:53
      Dlaczego jeszcze łódzka arena nie ma strony internetowej? To przecież śmieszne!
      • Gość: slawek52 Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: 195.117.116.* 25.08.09, 23:03
        czytaj uwaznie caly artylul i w dalszej czesci sie dowiesz ze strone
        internetowa zalozy ATLAS.POZDRAWIAM
    • Gość: igor Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.09, 21:09
      A 5 sierpnia w Gazecie czytaliśmy, że sponsor zapłaci 3 mln zł rocznie, co daje 15 mln zł za 5 lat!!!
      Teraz okazuje się, że miasto oddało nazwę za 5 mln zł.

I czego Wy się tak cieszycie? 10 mln zł nie robi Wam różnicy???
      • Gość: dr.no Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 22:20
        > A 5 sierpnia w Gazecie czytaliśmy, że sponsor zapłaci 3 mln zł rocznie,
        nie wierz gazetom :)

> 15 mln zł za 5 lat!!!
        to się nazywa myślenie życzeniowe :)))

>I czego Wy się tak cieszycie? 10 mln zł nie robi Wam różnicy???

to było wirtualne 15 mln więc specjalnie nie robi mi różnicy

Lepsza mniejsza lokalna firma niż wielka korporacja,która jak philips
        będzie miała to miasto w doopie

Atlas Arena ! Pięknie :)
    • Gość: iga Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.09, 21:10
      A gdzie w nazwie słowo ŁÓDŹ.
      Podobno obiekt miał promować nasze miasto !!!
      • Gość: dr.no Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 22:25
        > A gdzie w nazwie słowo ŁÓDŹ.

a gdzie w nazwie Allianz Arena słowo Monachium ? Skandal!
    • Gość: sportsman Bravo Łódź, tak trzymać, Łódź nabiera rozpędu!! IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 21:11
      Cieszę się, i super mistrzostwa Europy się zbliżają, tak trzymać.
      Bravo Łódź!!!
    • Gość: tauro Powinni zrobić pluszowe bociany jako maskotkę IP: *.coe24.net 25.08.09, 21:47
      bociany występuja w reklamach Atlasa i widziałem kiedyś takie pluszaki w Smyku :)
    • Gość: tau Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: 67.159.5.* 25.08.09, 22:00
      Atlas Arena, Sopot Festiwal itd. Po polsku jedno z drugim nie potrafi napisać
      bez podstawowych błędów, ale jak silą się na angielskie szyki to wielkie państwo
      od razu czuć. Tak myślą.
      • Gość: kulka Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 23:27
        > Atlas Arena, Sopot Festiwal itd. Po polsku jedno z drugim nie potrafi napisać
        > bez podstawowych błędów, ale jak silą się na angielskie szyki to wielkie państw
        > o
        > od razu czuć. Tak myślą.

"jedno z drugim" chyba jeden z drugim :)
        ale jak błyśnie prowincjonalną polszczyzną na forum to jest Pan.
        Tak myśli.
    • Gość: Miszal Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 22:22
      No i spoko. Wszystko łódzkie ;)
    • Gość: Krawcowa Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 22:53
      Jeszcze spróbujmy wspólnie oskubać to miasto z ulotek , które szpecą każdą
      bramę, rynnę i słup telegraficzny.
      Może szanowni szefowie szkół jazdy i firmy kredytowe zamiast zaśmiecać miasto,
      zrobią dla Łodzi coś pożytecznego.
      Uczcie się od najlepszych - tylko legalna reklama jest skuteczna.
      Gdyby było inaczej nie musielibyście wyklejać codziennie tysiąca tych śmieci.
      • Gość: radzio Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: 89.108.222.* 25.08.09, 23:52
        Popieram walkę z ulotkami. Ostatnio idąc do Galerii Łódzkiej po otrzymaniu kilku ulotek zastanowiło mnie że nic z tym nie próbuje zrobić sama Galeria przecież ile oni płacą za wywóz śmieci, a większość zawartości śmietnika przed wejściem zajmują ulotki. Wymyśliłem mała przewrotną rzecz, aby ustawić przy wyjściu z podziemi pojemnik na papier. Jak najbliżej rozdających co by może zastanowiło to ich szefów iż produkują tylko kilogramy makulatury.

Atlas Arenę popieram:) Wygląda na to że opłacało się wydać te 280 mln. Pusta i bez życia nie stoi, żeby jeszcze łódzkie drużyny miały preferencyjne warunki wynajęcia i będzie pięknie.
    • Gość: blondy ŁKS Arena IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.09, 00:16
      Dla mnie będzie zawsze halą ŁKS! Wybudowanie hali, jak i zmiana
      nazwy - to potwierdzenie, iż nie tylko PZPN chce zniszczyć, usunąc z
      mapy Łodzi tak wielce zasłużony klub. Wstyd, żenada, że to pseudo-
      urzędnicy mieniący się łodzianami! ŁKS był, jest i będzie!!!
      • ulther Lodz Arena 26.08.09, 09:12
        Ta hala nie jest wlasnoscia LKS-u, nie jest wiec hala LKS. Poza tym
        nie znajduje sie w miescie o nazwie Lodzki Klub Sportowy tylko w
        miescie o nazwie Lodz i za jego pieniadze zostala zbudowana - zatem
        rowniez za podatki kibicow Widzewa, Budowlanych itd. Nazywanie jej
        hala LKS byloby aktem niesamowitej ignorancji wladz miasta. Znalazl
        sie sponsor - zatem hala bedzie Arena Atlas - moze firma zrobic cos
        z jej potwornym, bunkrowatym wygladem zewnetrznym...
    • Gość: anonimowany Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: 77.252.222.* 26.08.09, 02:24
      No i proszę, da się, można? Można!
    • Gość: kofeini Bardzo łódzka nazwa! gratulacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 07:41
    • mat.31 Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala 26.08.09, 08:38
      No proszę! I nawet brzmi podobnie jak Allianz Arena :))
    • minigry.amor.pl Strona int. 26.08.09, 09:36
      Co do adresu strony internetowej to zastanawia mnie, dlaczego wszyscy się
      martwią wykupywaniem domen? JEST serwer lodz.pl w rękach miasta i tam mozna mieć
      dowolna super domenę - AtlasArena.lodz.pl Atlas. Arena.lodz.pl
      Atlas-Arena.lodz.pl Jaką potrzeba lepszą domenę??
    • pan.na Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala 26.08.09, 10:06
      O tym sponsorze myślałam. Dziękuję Atlasowi!
    • Gość: ewa Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: 193.239.244.* 26.08.09, 10:50
      może ktoś wie dlaczego zmieniono kompentnego dyrektora hali na
      dyrektora nie znającego się na rzeczy ale podobno z polecenia
      znanaej partii./nie wiem czy to prawda ale tak mówią pracownicy/
    • Gość: mruk Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.pai.net.pl 26.08.09, 13:13
      jako postronny - gratuluję, Atlas Arena znakomicie brzmi i dobrze
      się kojarzy !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka