Gość: slawek52 IP: 195.117.116.* 25.08.09, 17:55 BRAWO PANIE WALCZAK !!!!!!!!!!!!!!! TO SIE NAZYWA PRZEDSIEBIORCA.POZDRAWIAM PANA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr.no Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 17:58 I to jest dobra wiadomość , nazwa fajna , firma z Łodzi i nie kojarzy się z czapkami Gratulacje dla firmy Atlas macie nowego klienta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara pytanie do firmy Atlas IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 18:56 Wasz sponsoring to pozytywna rzecz. Mam tylko pytanie: kto zapłaci za zmianę nazwy hali na dopiero co ustawionych tablicach kierunkowych? Myślę, że nasi urzędnicy już wcześniej prowadzili rozmowy, więc powinni o tym pomyśleć i wstrzymać się z ustawianiem tych tablic. Ale przecież to pieniądze mieszkańców, więc można je wyrzucać w błoto Panie Tomaszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: pytanie do firmy Atlas IP: *.smrw.lodz.pl 25.08.09, 19:50 Urzędnicy wiedzieli ,więc to oni z prywatnej kasy powinni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoń Re: pytanie do firmy Atlas IP: 83.142.203.* 26.08.09, 13:38 bez jaj , kto jest za to odpowiedzialny, poproszę nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atlas klej ok Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 19:07 miasto dostanie 1000000 to starczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.09, 19:19 Super - łódzka hala, łódzka firma, aż się prosiło o powiązanie obydwu tematów. Sam pracuję dla niemieckiej konkurencji, ale i tak się cieszę - jako Łodzianin :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikpaw Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 19:23 Miło,że czyta się pozytywne komentarze :) możę więcej optymizmu zapanuje w narodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.wroclaw.mm.pl 25.08.09, 19:53 szkoda, ze nie ŁKS tak jak dawniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 20:20 to nie jest hala ŁKS-u więc czemu miałaby się tak nazywać Odpowiedz Link Zgłoś
eudezet4life Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala 25.08.09, 19:57 qrcze) faktycznie - same pozytywy:) ale fajnie, też się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 20:09 Moi mili, jestem w szoku. Takiego wątku na forum gw nie widziałem od lat. Tak 3mać! Choć zaraz ktoś zgorzkniały mnie opluje. Pozdrawiam, P.S. Nie plujcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.4web.pl 25.08.09, 20:29 Bo to dobra wiadomość jest :) I dobra łódzka firma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krawcowa Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 20:36 Sensownie,konkretnie.Brawo.Są wspaniali ludzie w tym mieście a tak rzadko pokazujecie ich inicjatywy. Potrzebujemy od czasu do czasu tlenu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 20:55 Dokładnie tak jak piszesz: TLENU!!! O.K. To zróbmy teraz najbardziej konstruktywny wątek na forum gw. Setki postów. Niech się ludzie dowiedzą, że tu jest potencjał i tu tlen jest. Nie tylko o Arenie. O pani Zuzi co qpy po psie sprząta też. OGNIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.lodz.mm.pl 25.08.09, 20:53 Dlaczego jeszcze łódzka arena nie ma strony internetowej? To przecież śmieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek52 Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: 195.117.116.* 25.08.09, 23:03 czytaj uwaznie caly artylul i w dalszej czesci sie dowiesz ze strone internetowa zalozy ATLAS.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.09, 21:09 A 5 sierpnia w Gazecie czytaliśmy, że sponsor zapłaci 3 mln zł rocznie, co daje 15 mln zł za 5 lat!!! Teraz okazuje się, że miasto oddało nazwę za 5 mln zł. I czego Wy się tak cieszycie? 10 mln zł nie robi Wam różnicy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.no Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 22:20 > A 5 sierpnia w Gazecie czytaliśmy, że sponsor zapłaci 3 mln zł rocznie, nie wierz gazetom :) > 15 mln zł za 5 lat!!! to się nazywa myślenie życzeniowe :))) >I czego Wy się tak cieszycie? 10 mln zł nie robi Wam różnicy??? to było wirtualne 15 mln więc specjalnie nie robi mi różnicy Lepsza mniejsza lokalna firma niż wielka korporacja,która jak philips będzie miała to miasto w doopie Atlas Arena ! Pięknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.09, 21:10 A gdzie w nazwie słowo ŁÓDŹ. Podobno obiekt miał promować nasze miasto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.no Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 22:25 > A gdzie w nazwie słowo ŁÓDŹ. a gdzie w nazwie Allianz Arena słowo Monachium ? Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportsman Bravo Łódź, tak trzymać, Łódź nabiera rozpędu!! IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 21:11 Cieszę się, i super mistrzostwa Europy się zbliżają, tak trzymać. Bravo Łódź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tauro Powinni zrobić pluszowe bociany jako maskotkę IP: *.coe24.net 25.08.09, 21:47 bociany występuja w reklamach Atlasa i widziałem kiedyś takie pluszaki w Smyku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tau Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: 67.159.5.* 25.08.09, 22:00 Atlas Arena, Sopot Festiwal itd. Po polsku jedno z drugim nie potrafi napisać bez podstawowych błędów, ale jak silą się na angielskie szyki to wielkie państwo od razu czuć. Tak myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 23:27 > Atlas Arena, Sopot Festiwal itd. Po polsku jedno z drugim nie potrafi napisać > bez podstawowych błędów, ale jak silą się na angielskie szyki to wielkie państw > o > od razu czuć. Tak myślą. "jedno z drugim" chyba jeden z drugim :) ale jak błyśnie prowincjonalną polszczyzną na forum to jest Pan. Tak myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszal Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 22:22 No i spoko. Wszystko łódzkie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krawcowa Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.toya.net.pl 25.08.09, 22:53 Jeszcze spróbujmy wspólnie oskubać to miasto z ulotek , które szpecą każdą bramę, rynnę i słup telegraficzny. Może szanowni szefowie szkół jazdy i firmy kredytowe zamiast zaśmiecać miasto, zrobią dla Łodzi coś pożytecznego. Uczcie się od najlepszych - tylko legalna reklama jest skuteczna. Gdyby było inaczej nie musielibyście wyklejać codziennie tysiąca tych śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: 89.108.222.* 25.08.09, 23:52 Popieram walkę z ulotkami. Ostatnio idąc do Galerii Łódzkiej po otrzymaniu kilku ulotek zastanowiło mnie że nic z tym nie próbuje zrobić sama Galeria przecież ile oni płacą za wywóz śmieci, a większość zawartości śmietnika przed wejściem zajmują ulotki. Wymyśliłem mała przewrotną rzecz, aby ustawić przy wyjściu z podziemi pojemnik na papier. Jak najbliżej rozdających co by może zastanowiło to ich szefów iż produkują tylko kilogramy makulatury. Atlas Arenę popieram:) Wygląda na to że opłacało się wydać te 280 mln. Pusta i bez życia nie stoi, żeby jeszcze łódzkie drużyny miały preferencyjne warunki wynajęcia i będzie pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondy ŁKS Arena IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.09, 00:16 Dla mnie będzie zawsze halą ŁKS! Wybudowanie hali, jak i zmiana nazwy - to potwierdzenie, iż nie tylko PZPN chce zniszczyć, usunąc z mapy Łodzi tak wielce zasłużony klub. Wstyd, żenada, że to pseudo- urzędnicy mieniący się łodzianami! ŁKS był, jest i będzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Lodz Arena 26.08.09, 09:12 Ta hala nie jest wlasnoscia LKS-u, nie jest wiec hala LKS. Poza tym nie znajduje sie w miescie o nazwie Lodzki Klub Sportowy tylko w miescie o nazwie Lodz i za jego pieniadze zostala zbudowana - zatem rowniez za podatki kibicow Widzewa, Budowlanych itd. Nazywanie jej hala LKS byloby aktem niesamowitej ignorancji wladz miasta. Znalazl sie sponsor - zatem hala bedzie Arena Atlas - moze firma zrobic cos z jej potwornym, bunkrowatym wygladem zewnetrznym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowany Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: 77.252.222.* 26.08.09, 02:24 No i proszę, da się, można? Można! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kofeini Bardzo łódzka nazwa! gratulacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 07:41 Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 Re: Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala 26.08.09, 08:38 No proszę! I nawet brzmi podobnie jak Allianz Arena :)) Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Strona int. 26.08.09, 09:36 Co do adresu strony internetowej to zastanawia mnie, dlaczego wszyscy się martwią wykupywaniem domen? JEST serwer lodz.pl w rękach miasta i tam mozna mieć dowolna super domenę - AtlasArena.lodz.pl Atlas. Arena.lodz.pl Atlas-Arena.lodz.pl Jaką potrzeba lepszą domenę?? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.na Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala 26.08.09, 10:06 O tym sponsorze myślałam. Dziękuję Atlasowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: 193.239.244.* 26.08.09, 10:50 może ktoś wie dlaczego zmieniono kompentnego dyrektora hali na dyrektora nie znającego się na rzeczy ale podobno z polecenia znanaej partii./nie wiem czy to prawda ale tak mówią pracownicy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Atlas Arena - tak się nazywa nowa łódzka hala IP: *.pai.net.pl 26.08.09, 13:13 jako postronny - gratuluję, Atlas Arena znakomicie brzmi i dobrze się kojarzy ! Odpowiedz Link Zgłoś