dwapsyikot 26.08.09, 21:43 po ostatnim powrocie z wakacji liniami lot charters ( czy jakoś tak ) mam pytanie;dlaczego w pociągu nie można kupić piwa, a w samolocie każdą ilość alkoholu w dowolnej ilości do spożycia na miejscu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kola Re: samolot+alkohol IP: *.astral.lodz.pl 26.08.09, 22:30 > po ostatnim powrocie z wakacji liniami lot charters ( czy jakoś > tak ) mam pytanie;dlaczego w pociągu nie można kupić piwa, a w > samolocie każdą ilość alkoholu w dowolnej ilości do spożycia na > miejscu?? Kasa misiu, KASA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dwapsyikot Re: samolot+alkohol 27.08.09, 07:33 koleje też są defictowe, a można im zabronić........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cranc Re: samolot+alkohol IP: *.teosat.pl 09.09.09, 09:45 no wiesz ze strachu człowiek musi sie napić a samolociki lotu nie są za specjalne więc pewnie gdybym miał nimi lecieć to ze strachu o życie nabombił bym sie jak szpadel i na pełnym znieczuleniu szczęśliwy dotarłbym na miejsce i rozpoczoł urlop :-)))) alkochol najlepszym lekiem na lęki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: samolot+alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 16:32 Misiu, opanuj najpierw zasady ortografii, potem dopiero pisz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dwapsyikot Re: samolot+alkohol 14.09.09, 19:56 to, że to jest ze strachu, to wiem, zastanawiające jest to, ze leciały małe i większe dzieci, a ze strachu o mało nie um,arł chłop jak dąb, tyle że bez szyi.......... samoloty lotu są w całkiem niezłym stanie, więc to nie może być powód. poza tym gdyby się upili i pospali to nie byłoby sprawy, . moze ktoś wie gdzie można oficjalnioe zgłosić skargę na taką sytuację i brak reakcji załogi bo na stronie LOTU NIE ZNALAZŁAM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meallday Re: samolot+alkohol IP: 78.155.123.* 14.09.09, 20:10 > samoloty lotu są w całkiem niezłym stanie, Szczegolnie benki i ATR-y, super stan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwapsyikot Re: samolot+alkohol IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.09.09, 16:41 jak na czartery to stan jest niezły, wiem co mówię, bo latałam różnym i polskie są najlepsze (mam na myśli czartery wakacyjne), natomiast tylko w polskich wystąpił problem , o którym jest ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś