Dodaj do ulubionych

szkoła języków obcych Prima

27.08.09, 08:36
Witam, poszukuję dobrej szkoły języka angielskiego dla dziecka 11
letniego - właściwie od podstaw. Słyszałem, że Prima na Narutowicza
jest niezła. W związku z tym proszę o opinie osoby które już ten
temat przećwiczyły i coś na temat tego miejsca mogą powiedzieć.
Ewentualnie może polecacie jakąś inną szkołę, najlepiej w centrum
Łodzi. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: am Re: szkoła języków obcych Prima IP: *.devs.futuro.pl 27.08.09, 11:23
      chodzilam tam wiele lat temu i byl to bardzo nietrafiony wybor - co z tego ze
      szkola ma renome, skoro nauczycielka, na jaka trafilam,byla ponizej poziomu (p.
      Linke? Limke?). Alma jest niezla, ale jest naDabrowie. NAjlepiej nie patrz na
      nazwe szkoly, a na nauczyciela, bo i tak najwazniejsze kto cie uczy,
      • Gość: ania80 Re: szkoła języków obcych Prima IP: *.chello.pl 22.11.09, 23:38
        Ja jeśli chodzi o język hiszpański wypowiadam się bardzo pozytywnie. Marnowaniem
        pieniędzy było chodzenie do Empiku, gdzie uczyła histeryczka, która zatrzymała
        się na etapie lat 70. W Primie nie ma lekko ale efekty są. Pozdrawiam.
    • Gość: ally Re: szkoła języków obcych Prima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 09:45
      chodziłam tam na hiszpański, do poziomu nauczania nie mam żadnych zastrzeżeń.
      radzę jednak wnikliwie przeczytać umowę, bo jest b. niekorzystna dla klienta.
      • Gość: ania80 Re: szkoła języków obcych Prima IP: *.chello.pl 02.12.09, 22:29
        Dodam tylko CZYTAĆ UMOWĘ!!!! Umowę podpisuje się na cały rok. Dlatego tam nie
        wrócę ;-)
        • Gość: Lilly Re: szkoła języków obcych Prima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 23:28
          Ta szkoła nie liczy się z klientami, tylko kombinują jak ich wydoić. A poziom...
          wcale nie taki wysoki, zależy na jakiego lektora i grupę się trafi (jeśli Wam
          nie odpowiada lub macie zastrzeżenia, nikt na to nie zwraca uwagi). Osobiście
          odradzam, gdyż koszty kursu nie pokrywają się z jego jakością.
    • Gość: a Re: szkoła języków obcych Prima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 23:42
      Poziom nauczania w miarę dobry, ale osobiście zdecydowanie wyżej
      oceniam Almę na Tuszyńskiej. W Primie umowę faktycznie należy
      dokładnie przeczytać, gdyż jest bardzo niekorzystna dla klienta.
      Potrafią z tego wyniknąć nieprzyjemne sytuacje...
      Jeszcze raz: PROSZĘ CZYTAĆ UMOWĘ !!!
    • orcyprenalina Re: szkoła języków obcych Prima 24.03.10, 20:46
      ja uczyłam się norweskiego w szkole Pro Europa przy Piotrkowskiej/Jaracza. Prowadząca kompetentna, atmosfera fajna. A co do kwestii finansowej, to było tak, że płaciło się za semestr, a kiedy jakieś dwa-trzy tygodnie nie byłam na zajęciach ze względu na chorobę, zwrócili mi pieniądze bez żadnych problemów. Koleżanka chodziła tam na angielski i też zadowolona była.
    • hebe0 Re: szkoła języków obcych Prima 12.10.15, 17:43
      Prima jest beznadziejna, traktują ucznia jak petenta w urzędzie, jakakolwiek nawet najmniejsza prośba jest dla nich ogromnym problemem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka