binkaa 02.09.09, 12:48 SP nr 42 czy ktoś ma jakieś doświadczenia ? moje dzieci tam będą chodzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: SP nr 42 Przyszkole IP: *.toya.net.pl 13.12.09, 10:06 Ja skończyłam tą szkołe w 2007 roku. Mile wspominam lata spędzone w tej podstawówce :) Atmosfera bardzo fajna, nauczycieli też miło wspominam :) Chętnie bym tam wróciła ;p Oczywiście jak w każdej szkole tak i w 42 zdarzy się wymagający nauczyciel, ale to dopiero w klasach 4-6 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
binkaa Re: SP nr 42 Przyszkole 04.01.10, 14:49 wymagający nauczyciel może być, nawet wskazany raczej właśnie chodzi mi o poziom tej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: SP nr 42 Przyszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 12:10 Poziom jest bardzo dobry, w gimnazjum (które kończę w tym roku) nie miałam żadnych problemów, nawet z matematyką z której mi nie najlepiej idzie, ale miałam bardzo dobrą nauczycielkę, która doskonale potrafiła nauczyć i wytłumaczyć :). Także 42 polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś