Gość: x IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 21:00 pomada na syfie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bleee Fontanna ogrodzona... inaczej IP: *.toya.net.pl 03.09.09, 21:01 Najlepiej byłoby ją zasłonić murem, a na nim powiesić jej zdjęcia. Bardzo to praktyczne, bezpieczne i tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Fontanna ogrodzona... inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 21:01 Proponuję ogrodzić wszystkie murki, ławki w parkach i zlikwidować wszystkie schody, są skrajnie niebezpieczne, bo można z nich spaść i nieźle się poobijać. Wysuszyć rzeki i jeziora - można się przecież utopić, zlikwidować ruch na ulicach, żeby nikt nie wpadł pod samochód a na koniec jeszcze wydać wszystkim zakaz wychodzenia z domu. A na poważniej - mam nadzieję, że będzie to JAKOŚ razem wyglądać i współgrać nie tworząc wizualnego chaosu. Jeśli już musi koniecznie być. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nono Fontanna ogrodzona... inaczej IP: *.toya.net.pl 03.09.09, 21:02 żeby tylko nie zapomnieli o kasach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedryczek Fontanna ogrodzona... inaczej IP: 85.89.161.* 03.09.09, 21:21 A po tablicach nikt nie będzie jeździł ? ;] Żeby nie trzeba było pozniej ustawiać barierek wokół tablic ;] Odpowiedz Link Zgłoś
incipit A ile przepłacą i za jaką łapówkę za kolejne rekla 03.09.09, 21:52 A ile przepłacą i za jaką łapówkę za kolejne reklamy wszelakich cnót zarządu Łodzi ? I w którym pudle wylądują po tej transakcji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silvo Re: A ile przepłacą i za jaką łapówkę za kolejne IP: 188.33.128.* 03.09.09, 23:13 No to może walnąć ogrodzenie z tych nieszczęsnych citylightów? Nie będzie widać fontanny, to nikogo nie będzie kusiło, żeby się na nią wdrapywać. A citylighty przestaną blokować chodnik na Piłsudskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaak Re: A ile przepłacą i za jaką łapówkę za kolejne IP: 83.142.203.* 04.09.09, 12:59 ogrodzić waginę citylight`ami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bączek Re: A ile przepłacą i za jaką łapówkę za kolejne IP: *.4web.pl 04.09.09, 13:33 do łódzkich wagin i tak mało kto się zbliża :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: A ile przepłacą i za jaką łapówkę za kolejne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 03:43 > I w którym pudle wylądują po tej transakcji ? W tym, w którym ich znajomy jest dyrektorem i przygotował dla nich sale VIP-owskie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobol Fontanna zabrana. IP: *.toya.net.pl 03.09.09, 23:14 Fontanna, kolejna atrakcja naszego piękniejącego z roku na rok miasta. Tańczy i tryska w rytm muzyki, jaką jej zagrają dumnie prezentując się na pl. Dąbrowskiego. Ludzie mogą poczuć, że coś jest ich, ten cukierek na łódzkiej mapie miasta, że mogą z bliska podziwiać, i mieć tak naprawdę na długość ręki. Ale jednak będziemy mieli kolejną atrakcję reglamentowaną przez naszych rządzących. Najlepiej ogrodzić, postawić dwóch odzianych w mundury osiłków i wmawiać bezczelnie, że wszystko jest tak jak być powinno, tyle, że jakoś my, zwykli ludzie mieszkający w tym pięknym mieści, Łodzi, tak nie myślimy. Ale co tam, prezydent zawsze wie o wszystkim lepiej, a dodatkowo ma Straż Miejską, co czyni go jeszcze ważniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Fontanna zabrana. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 00:24 czyżby kolejny silny kandydat na bzdurę roku? Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Fontanna ogrodzona strachem? 04.09.09, 01:13 Zamiast plotu, tablic czy drutu kolczastego, najlepiej na menele dziala strach. Zeby lewactwo trzymalo sie z daleka, wystarczy ze dwa, trzy tuziny kiboli i bezroboli wywlec z zaszczanych bram i wyszorowac w fontannie. Dla lewaka woda i mydlo to zagrozenie zycia, zdrowia i wolnosci ekspresji seksualnej, sama mysl wygna ciemne masy precz. Wiecej fontann, a uciekna z Lodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arex Re: Fontanna ogrodzona strachem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 03:46 bezportek napisał: > Zamiast plotu, tablic czy drutu kolczastego, najlepiej na menele > dziala strach. Zeby lewactwo trzymalo sie z daleka, wystarczy ze > dwa, trzy tuziny kiboli i bezroboli wywlec z zaszczanych bram i > wyszorowac w fontannie. > Dla lewaka woda i mydlo to zagrozenie zycia, zdrowia i wolnosci > ekspresji seksualnej, sama mysl wygna ciemne masy precz. Wiecej > fontann, a uciekna z Lodzi. Jerzy, to TY? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_invades_poland Re: Fontanna ogrodzona strachem? 04.09.09, 09:24 a dla ciebie zagrozeniem jest widac wiedza i inteligencja - skutecznie ich, jak widze, unikasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolidka Fontanna ogrodzona... inaczej IP: 91.193.160.* 04.09.09, 08:20 Żadnego ogrodzenia!!!!!!!!!!!! Fontanna jest do oglądania, ewentualnie zamoczenia palca :) A jak ktoś wpadnie raz i drugi (na własne życzenie zresztą) to zrobi się głośno i następni będą się pilnować! Jakoś w innych miastach nie spotkałam się z ogradzaniem fontann. Przecież nie jest to obiekt muzealny, nie róbmy z siebie idiotów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Fontanna ogrodzona... inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 19:53 Gość portalu: lolidka napisał(a): > Żadnego ogrodzenia!!!!!!!!!!!! > Fontanna jest do oglądania, ewentualnie zamoczenia palca :) A jak ktoś wpadnie > raz i drugi (na własne życzenie zresztą) to zrobi się głośno i następni będą > się pilnować! Jakoś w innych miastach nie spotkałam się z ogradzaniem fontann. > Przecież nie jest to obiekt muzealny, nie róbmy z siebie idiotów!!!!! Nie kapujesz że to pretekst żeby znowu zlecic kolejnej sztucznej firemce albo fundacyjce powołanej jak nie w Warszawie to w Wąchocku wykonanie jakichś stojaków zupełnie tak samo jak z citylightami ? a kasa i tak przeplywa do tych samych ludzi. przeciez kropiwnicki kryje machloje panienek z biura promocji ! Ostatnio przeprowadził lipną kontrole wewnetrzna zeby orzec, że nic tam nieprawidłowego z citylightami nie było!! TO JEST CELOWA ROBOTA Z TĄ FONTANNĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcguirre Fosą ogrodzić !! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.09, 08:55 A może tak fosą ją ogrodzić i jakiś malutki rowokolik co? Widziałem różne fontanny w różnych częściach Europy ale takego cyrku to nigdzie :)) Gratki dla Kropki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taaa Fontanna ogrodzona... inaczej IP: *.net-partner.pl 04.09.09, 09:14 Nie ogradzać! To jedyny pisuar w okolicy, czynny całą dobę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonni Fontanna ogrodzona... inaczej IP: *.lodz.mm.pl 04.09.09, 09:28 ale wiocha ta fonntanna jakie miasto takie gadzety za grosz klasy wiwat panie Kropiwnicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka Fontanna ogrodzona... inaczej IP: 84.40.236.* 04.09.09, 10:41 Zastanawia mnie tylko czy "dureń', który wczesniej zaakceptował plan wybudowania tej fontanny nie zwrócił uwagi na brak zabezpieczeń?? No ludzie trzeba myśleć o tym co się robi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afrika Re: Fontanna ogrodzona... inaczej IP: 81.219.115.* 04.09.09, 11:24 Wpuścić kilka krokodyli /ewentualnie piranii, bo taniej/ i będzie spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taaa Re: Fontanna ogrodzona... inaczej IP: *.net-partner.pl 04.09.09, 12:58 władza z trudem rozwiązuje (lub nie) problemy, które sama stwarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komentator Fontanna ogrodzona... inaczej IP: *.lodz.mm.pl 04.09.09, 12:15 Przemyślcie to urzędnicy. Po pierwsze-jeżeli ktoś na własne życzenie chcę zrobić z siebie inwalidę, i tak mu nie przeszkodzicie. Po drugie-znając wszechobecne chamstwo i wandalizm, trzeba będzie wymieniac szyby/potłuczone i zabazgrane/ w city light'ach. Więc moze pomyślcie od razu o ogrodzeniu ich..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5mln. złotych Ta fontanna jest żałosna IP: *.lodz.mm.pl 04.09.09, 12:39 Wiele o nie je się pisało toteż wybrałem się z żoną aby naocznie się przekonać cóż może kosztować aż tyle. Wrażenie niestety marne, podobna do waginy, mała a w dzień żadnego wrażenia prócz muzyki klasyków. to mówiłem ja Jarząbek Wacław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Ta fontanna jest żałosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 18:36 Gość portalu: 5mln. złotych napisał(a): > Wiele o nie je się pisało toteż wybrałem się z żoną aby naocznie się przekonać > cóż może kosztować aż tyle. Wrażenie niestety marne, podobna do waginy, mała a > w dzień żadnego wrażenia prócz muzyki klasyków. to mówiłem ja Jarząbek Wacław. te jarząbek Ty sie dokształć palancie: vagina to pochwa a to coś bardziej srom czyli ci.p-.kę przypomina niż vaginę co za ciemne bydło niedouczone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarząbek Re: Ta fontanna jest żałosna IP: *.lodz.mm.pl 04.09.09, 20:32 Może srom rzeczywiście, przepraszam kolege profesora. Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Fontanna ogrodzona... inaczej 04.09.09, 13:22 Może od razu elektroniczny płot, jak dla piesków? Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Fontanna ogrodzona... inaczej 04.09.09, 13:40 Co za pajac robił to zdjęcie? Akurat bardziej mnie interesuje czyjaś morda niż fontanna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Fontanna ogrodzona... inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 14:42 Jest wyjście, żeby jej nie ogradzać :-) Nagrać piękne ujęcia i postawić telebim. Nikt nie wpadnie, nikt się nie zamoczy i... nikt nie zniszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor Fontanna ogrodzona... inaczej 04.09.09, 18:15 Pytanie: 16 000 000 zł + X = ???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anihilator Ogrodzić murem z drzwiami, zadaszyć... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.09, 20:03 ... dać podświetlony szyld "Kropi-dełko" z portretem "ch...ja w czapce", przed drzwiami ustawić toi-toi z napisem "KASA" i dwóch strażników miejskich (koniecznie w czapkach) żeby sprawdzali bilety. Czas zwiedzania ograniczyć do 5 minut. Oczywiście zakaz wstępu z lodami, pizzą, czy innym świństwem. Pieski mogą wchodzić tylko w specjalnych pampersach na rękach właściciela, po okazaniu książeczki szczepień. A za kilka lat po zejściu miłościwie nam panującego - odłączy się wodę, a do niecki złoży zabalsamowanego Jerzego K. I tylko napis trzeba będzie zmienić na MAUS-OLEUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Fontanna ogrodzona... inaczej IP: *.cdma.centertel.pl 04.09.09, 20:59 Nie oglądałem tego cudu architektonicznego i moze dlatego nie wiem jakie to zagrożenie niesie ze soba ta budowla.A czy szyby nie bedą wiekszym zagrożeniem?Bo coś mi sie zdaje że szyby odgrodza fontannę a potem jakiś płot odgrodzi szyby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: Fontanna ogrodzona... inaczej IP: *.pools.arcor-ip.net 05.09.09, 15:44 Koniecznie fosa i biale niedzwiedzie lub biale myszy jako ochroniarze. Odpowiedz Link Zgłoś