Dodaj do ulubionych

oligofrenia bylego pana prezydenta

IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.05, 15:32
wlasnie przeczytalem zajebisty wywiad z panem prezydentem walesa.
jego zenujaco niski poziom intelektualny nie byl dla mnie tajemnica,
ale w tym wywiadzie, przewyzsza imbecylizmem, pan p. walesa wszystkich
kretynow swiata, nawet samego guru durnoty pana prezydenta busha.
szkoda ze nie jest za kretynizm przyznawana nagroda nobla, bo z pewnoscia by
ja pan prezydent otrzymal.
oto kilka cytatow,
laureat pokojowej nagrody nobla o wojnie w iraku:
"jestem za, a nawet przeciw. I to powtórzę. Mówiłem w taki sposób: co by
było, gdyby Stany Zjednoczone po 11 września, kiedy uderzyły samoloty, nie
odpowiedziały zdecydowanie tym fanatykom? Jako człowiek doświadczony, znający
się na rzeczy, wiem, co by było. Nie byłoby Moskwy, nie wiem, czy Warszawa by
istniała, w każdym razie byłaby totalna wojna, bo ci heretycy, którym się
udało, poszliby dalej. A więc Stany Zjednoczone uratowały pokój świata."...
"...Kwaśniewski nie od dziś wypowiada się na bazie moich ocen. Nie jest to
taki mądry polityk jak by się wydawało."
pan walesa o - kwadratach(?): "Problem polega na tym, czy to nie są za duże
kwadraty, bo moim zdaniem, powinny być małe, jak najmniejsze, no - dość małe,
aby każde państwo sobie poradziło: po pierwsze, rozbroiło je, po drugie,
ucywilizowało. Potem te kwadraciki można łączyć na większe, aż połączy się
cały kraj. Czy to nie zbyt duże kwadraty..."
super prezydent: " już dawno proponowałem Stany Zjednoczone Europy, a
ponieważ to mój pomysł, to że powinni mnie wybrać prezydentem - co powodowało
śmiechy przez wiele lat, a teraz jak słyszę, to konstruują..."

najlepiej przeczytajcie sobie caly wywiad:
wiadomosci.onet.pl/1141227,2677,kioskart.html
zycze milej zabawy

gruss

p.s.
tak na serio, panu prezydentowi walesie nalezal by sie dozywotni zakas
otwierania ust, bo bedac juz teraz talko czescia historii, nioszczy nietylko
swoj dobytek ale i rowniez krzwi oblicze polski, poza granicami polski.
jego coraz czestsze wystapienia drukowane sa w zachodnich gazetach, i niech
obcokrajowcy pomysla sobie ze wiekszosc polakow jest jego zdania, to juz nikt
nie bedzie bral polski na powarznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: downsizer Re: oligofrenia bylego pana prezydenta IP: *.ic.utoronto.ca 30.08.05, 21:56
      W Polsce malo kto traktuje w tej chwili jego wypowiedzi powaznie ale wlasnie
      poza granicami naszego kraju on ciagle jest ikona. Wytlumacz mi ten fenomen!
    • builder Re: przykro ci???, 30.08.05, 22:00
      Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a):

> najlepiej przeczytajcie sobie caly wywiad:
      > wiadomosci.onet.pl/1141227,2677,kioskart.html
      > zycze milej zabawy
      >
      > gruss
      >
      > p.s.
      > tak na serio, panu prezydentowi walesie nalezal by sie dozywotni zakas
      > otwierania ust, bo bedac juz teraz talko czescia historii, nioszczy nietylko
      > swoj dobytek ale i rowniez krzwi oblicze polski, poza granicami polski.
      > jego coraz czestsze wystapienia drukowane sa w zachodnich gazetach, i niech
      > obcokrajowcy pomysla sobie ze wiekszosc polakow jest jego zdania, to juz nikt
      > nie bedzie bral polski na powarznie.

i jeszcze jedno,
      pisz nazwiska ludzi dostojnych z duz`ej litery=obojetnie jakie mosz o nich
      zdanie!,
      a wogo`le nie rozumie co cie tak dreczy???,
      taki pan prezydent(byly) Walesa wraz ze swoimi przyjacio`lmi obalil s`win`sko-
      czerwony uklad, kto`ry gnembil ludzi od45-tego,
      jak chcesz sie debilu s`miac` to prosze bardzo,
      • Gość: downsizer Re: przykro ci???, IP: *.ic.utoronto.ca 30.08.05, 22:04
        I za to mu chwala. Spelnil misje dziejowa i dlatego wielu ludzi w Polsce czuje
        do niego sentyment a zachod wciaz go uwielbia. Jednak same zaslugi nie
        oznaczaja, ze nie mozna komentowac jego wypowiedzi. Dla mnie sa one czesto malo
        przemyslane.
        • Gość: harc mistrz Re: przykro ci???, IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:20
          To jest w gruncie rzeczy bardzo prosty człek i nie ma co oczekiwać od niego
          intelektualnych fajerwerków w wypowiedziach. Lubi zaskakiwać słuchaczy...
          Zawsze popełniał gafy i będzie je popełniał nadal.
          Prezydentura, te niezliczone tytuły pochlebczo mu nadawane, te doktoraty HC
          ("humoris causa") - niejednemu by przewróciły w głowie, a co dopiero komuś, co
          był robociarzem z robociarzy (po zawodówce)!?
          Powinien sobie iść na emeryturę polityczną i nie psuć dotyczczasowego wizerunku
          i tego wszystkiego pozytywnego, co mu się przypisuje.
          (HKP)
          ...
          CZUWAJ, LECHU I TROCHĘ POWĘDKU-J!!!
          • builder Re: przykro ci???, 30.08.05, 22:43
            Gość portalu: harc mistrz napisał(a):

> To jest w gruncie rzeczy bardzo prosty człek i nie ma co oczekiwać od niego
            > intelektualnych fajerwerków w wypowiedziach. Lubi zaskakiwać słuchaczy...
            > Zawsze popełniał gafy i będzie je popełniał nadal.
            > Prezydentura, te niezliczone tytuły pochlebczo mu nadawane, te doktoraty HC
            > ("humoris causa") - niejednemu by przewróciły w głowie, a co dopiero komuś,
            co
            > był robociarzem z robociarzy (po zawodówce)!?
            > Powinien sobie iść na emeryturę polityczną i nie psuć dotyczczasowego
            wizerunku
            >
            > i tego wszystkiego pozytywnego, co mu się przypisuje.

po twojej podstawowej wypowiedzi widac`, z`e On jest w stosunku do(ciebie)
            kompletnym debilem,
            zastanawiam sie nad faktem takim-czy to wina wychowania czy tez` plytkiej i
            ubogiej mentalnos`ci polskiej?,

> (HKP)
            > ...
            > CZUWAJ, LECHU I TROCHĘ POWĘDKU-J!!!
            • leon_degrell Re: przykro ci???, 30.08.05, 22:50
              Was przeraża Lechu ? Myslałem , że Polaków ( myślących -) powinien przerażać
              stan 14 % poparcia dla samoobrony. No ta grupa to dopiero elita intelektualna
              Polski. Powiem więcej do nich dołączają nawet ludzie , których bym nie posądzał
              o to ( np Czarnecki). Okazuje się , że pazerność na kasę i władzę nie
              przeszkadza podpisać się pod g... twierdząc , że to czekolada. Naprawdę
              żenujące.
              • builder Re: przykro ci???, 30.08.05, 22:58
                Re: przykro ci???,
                Autor: builder
                Data: 30.08.2005 22:43 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------

> To jest w gruncie rzeczy bardzo prosty człek i nie ma co oczekiwać od niego
                > intelektualnych fajerwerków w wypowiedziach. Lubi zaskakiwać słuchaczy...
                > Zawsze popełniał gafy i będzie je popełniał nadal.
                > Prezydentura, te niezliczone tytuły pochlebczo mu nadawane, te doktoraty HC
                > ("humoris causa") - niejednemu by przewróciły w głowie, a co dopiero komuś,
                co
                > był robociarzem z robociarzy (po zawodówce)!?
                > Powinien sobie iść na emeryturę polityczną i nie psuć dotyczczasowego
                wizerunku
                >
                > i tego wszystkiego pozytywnego, co mu się przypisuje.

po twojej podstawowej wypowiedzi widac`, z`e On jest w stosunku do(ciebie)
                kompletnym debilem,
                zastanawiam sie nad faktem takim-czy to wina wychowania czy tez` plytkiej i
                ubogiej mentalnos`ci polskiej?,

to bylo do ciebie harcek, cyt;"zastanawiam sie nad faktem takim-czy to wina
                wychowania czy tez` plytkiej i
                ubogiej mentalnos`ci polskiej?,"=cobys` zdrowo zrozumial bo z`ygac` mi sie chce

leon_degrell napisał:

> Was przeraża Lechu ? Myslałem , że Polaków ( myślących -) powinien przerażać
                > stan 14 % poparcia dla samoobrony. No ta grupa to dopiero elita intelektualna
                > Polski. Powiem więcej do nich dołączają nawet ludzie , których bym nie
                posądzał
                >
                > o to ( np Czarnecki). Okazuje się , że pazerność na kasę i władzę nie
                > przeszkadza podpisać się pod g... twierdząc , że to czekolada. Naprawdę
                > żenujące.

Leper=chop uo sztyrych twarzach,
                spo`z`niyl sie trocha ze kandydaturom,
                ehehee,
                • Gość: harc mistrz - Przykro mi... (też jestem "solidarnościowcem") IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:22
                  - Przykro mi...
                  ... ale nawet przy tak doniosłej rocznicy 25-LECIA PIERWSZEJ "SOLIDARNOŚCI",
                  nie mam najmniejszego zamiaru padać przed Lechem Wałęsą na kolana, ani popadać
                  w okolicznościową emocjonalną egzaltację nad JEGO dokonaniami i poczynaniami.
                  Choć dosyć często, niestety, czuję się raczej lekko zażenowany JEGO nadętymi
                  i... niefrasobliwymi wypowiedziami. (mówiąc delikatnie)
                  Wałęsa jest twardy i gruboskórny - jak MY wszyscy WTEDY...
                  To mówię!
                  Przez szacunek dla ludzi tej pierwszej, 10 milionowej "SOLIDARNOŚCI"!!!
                  Która GO wyniosła do zaszczytów i sławy, jak fala...
                  (HKP)
                  ...
                  CZUWAJ, BUILDER!!!
                  • builder Re: - Przykro mi... (też jestem "solidarnościowc 31.08.05, 22:51

> - Przykro mi...
                    > ... ale nawet przy tak doniosłej rocznicy 25-LECIA PIERWSZEJ "SOLIDARNOŚCI",
                    > nie mam najmniejszego zamiaru padać przed Lechem Wałęsą na kolana, ani
                    popadać
                    > w okolicznościową emocjonalną egzaltację nad JEGO dokonaniami i poczynaniami.
                    > Choć dosyć często, niestety, czuję się raczej lekko zażenowany JEGO nadętymi
                    > i... niefrasobliwymi wypowiedziami. (mówiąc delikatnie)
                    > Wałęsa jest twardy i gruboskórny - jak MY wszyscy WTEDY...
                    > To mówię!
                    > Przez szacunek dla ludzi tej pierwszej, 10 milionowej "SOLIDARNOŚCI"!!!
                    > Która GO wyniosła do zaszczytów i sławy, jak fala...
                    > (HKP)
                    > ...
                    > CZUWAJ, BUILDER!!!

ja czuwam b.dobrze i rozumie tez` b.dobrze,
                    dla mnie L.Walesa jest legenda, kto`rej nikt nie powinien dementowac` dla dobra
                    polskiej historii!,
                    to On prowadzil Robotniko`w do ubustwa i jego wybrali!,
                    to On jest znany na s`wiecie a nie z`aden inny!,
                    i to s`wiadczy o tym, z`e to On prowadzil tych Robotniko`w do tych podnioslych
                    celo`w!

a ty se moz`esz piepszyc` po swojemu co chcesz!,
                    nie wiem czy kiedys` cie jakis` ubek palom pszez leb nie zdzielil i nie wiem
                    czy wogo`le miales` s`wiadomos`c` tamtych dni=moz`e byles` pokornym
                    mlodzien`cem w o`wczesnej polskiej realnos`ci i nie rozumiales` o co tak na
                    prawde chodzi,
      • Gość: OBERSCHLESIER Re: przykro ci???, IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.05, 21:37
        nie podskakuj pajacyku,
        widze ze twoj poziom intelektualny jest na poziomie pana ex-prezydenta,
        wiec nie bede dlugo z toba dyskutowal, bo i tak nie zrozumiesz.
        co do zasluzen pana walesy to sa one relatywne.
        katolicy mowia ze papiez obalil komune, ruscy mowia ze gorbaczow, etc etc.
        jedno jest pewne, znajomy ktory pracowal z walesa w stoczni ( tzn. on pracowal
        inni tez, tylko walesie sie nie chcialo) opowiada ze byly pan presi. byl jak to
        sie mowi "lewusem" obijajacym sie jak talko mozna, sytuacja polityczna
        umozliwila mu wystawic zagle i wyplynac na ocean historii i z czlowieka ktorego
        nazywano by w dzisiejszych czasach, leniem, chuliganem, szujom, stal sie
        bohater narodowy.
        niebylby bohaterem gdyby jego kraj mial ich wiecej.

czlowiek ktory otrzymal pokojowa nagrode nobla, sprzedawal i popieral (i nadal
        popiera) handel bronia, chwali amerykanski sposob ratowania swiata przed
        biologiczna bronia sadama husejna.
        hallo!! sadam nie mial zadnej broni!!! a amerykanie morduja nadal, juz w
        pierwszej wojnie z irakiem amerykanie zamordowali 50 000 dzieci!
        a znany wielki polityk i noblista pan walesa mowi: dziekujemy panu bushowi za
        uratowanie europy i swiata przed zaglada.

jestem pewien ze zaniedlugo, uzyje pan bush paru babek nuklearnych w iranie,
        iranczycy zaczynaja budowac rakiety miedzkontynentalne, wiec trzeba im dolozyc!!
        polska dziekuje panu panie bush wraz z bylym panem prezydentem, za ratowanie
        polski przed iranskimi rakietami nuklearnymi.

dobra nie bede sie tutaj rozpisywal bo i tak nie kumasz!

nie smiac sie chce tylko plakac.

p.s.
        duzych liter nie uzywam, bo wszyscy ludzie sa dla mnie rowni, czy to elektryk
        czy papiez.

gruss

• Gość: harc mistrz Re: przykro ci???, IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:13
          Sam jesteś D U R N I E M , herr OBERSCHLESIER i do tego pisanym DUŻYMI,
          NAJWIĘKSZYMI, JAK WOŁY, LITERAMI (co widać zresztą dobitnie po twoim nick'u).
          Swój post adresowałem do Buildera, a nie do ciebie, OBERSCHLESIER!
          "Szkoda pereł przed wieprze"...
          (HKP - HAKAPA)
          ...
          Bez "CZUWAJ".
          • Gość: OBERSCHLESIER Re: przykro ci???, IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.05, 21:50
            pajacyku builder,
            nie wiem skond nadajesz, z pewnoscia z jakiegos anglojezycznego kraju, w ktorym
            zarabiasz na czorno na chleb dla rodziny klepiacej biede w polsce, ale synek
            kup se polskie klawisze bo w twoich tekstach pelno jakis pajacykowatych
            apostrofow i innych padzgaji ze az oczy bola i czytac sie odechciewa, jak znowu
            przyjedziesz oddac zonie zarobione talary, to odluz sobie 20 zl i kup pozadne
            klawisze w media markcie, tylko nie daj sie staranowac przez rodakow.

glück auf
        • builder Re: przykro ci???, 01.09.05, 02:07

> nie podskakuj pajacyku,

do mnie buildera piszesz glabie poniemiecki?,=aha=poczytam co tam ci sie we tej
          go`wnianej gowie wyklarowalo po latach;),

> widze ze twoj poziom intelektualny jest na poziomie pana ex-prezydenta,
          > wiec nie bede dlugo z toba dyskutowal, bo i tak nie zrozumiesz.

no nadawey dali....,
          skon`czyles` na"." i zaczynosz zy malyj litery?=OK- jadymy daliyj,

> co do zasluzen pana walesy to sa one relatywne.

co to znoczy "relatywne"?
          ciy uone som tokie ja twoje?,

> katolicy mowia ze papiez obalil komune, ruscy mowia ze gorbaczow, etc etc.

J.P II byl kluczem a Ludzie (kumaci) zrobili to co im pszodkowie godali=a tiy
          qva i tak goovno zy tego rozumiesz!

> jedno jest pewne, znajomy ktory pracowal z walesa w stoczni ( tzn. on
          pracowal
          > inni tez, tylko walesie sie nie chcialo) opowiada ze byly pan presi. byl jak
          to

jo tysz miolych takiego znajomygo kiery cus` chcioul aly niy mog bou jygo z`ona
          ponoc` boula agyntkopm SB a uo biedok niy wiedziul i do dzis` jom kocho,

>
          > sie mowi "lewusem" obijajacym sie jak talko mozna,

tys` je pir...ny rus=czerwony kamrat=komuch=zasraniec co gnembil ludzi dobrej
          woli,

sytuacja polityczna
          > umozliwila mu wystawic zagle i wyplynac na ocean historii i z czlowieka
          ktorego

uczony czlowiek jestes`!,
          gdzie sie ksztalciles`-moz`e w moskwie?,

>
          > nazywano by w dzisiejszych czasach, leniem, chuliganem, szujom, stal sie
          > bohater narodowy.
          > niebylby bohaterem gdyby jego kraj mial ich wiecej.
          >
          > czlowiek ktory otrzymal pokojowa nagrode nobla, sprzedawal i popieral (i
          nadal
          > popiera) handel bronia, chwali amerykanski sposob ratowania swiata przed
          > biologiczna bronia sadama husejna.
          > hallo!! sadam nie mial zadnej broni!!! a amerykanie morduja nadal, juz w
          > pierwszej wojnie z irakiem amerykanie zamordowali 50 000 dzieci!
          > a znany wielki polityk i noblista pan walesa mowi: dziekujemy panu bushowi za
          > uratowanie europy i swiata przed zaglada.
          >
          > jestem pewien ze zaniedlugo, uzyje pan bush paru babek nuklearnych w iranie,
          > iranczycy zaczynaja budowac rakiety miedzkontynentalne, wiec trzeba im
          dolozyc!
          > !
          > polska dziekuje panu panie bush wraz z bylym panem prezydentem, za ratowanie
          > polski przed iranskimi rakietami nuklearnymi.
          >
          > dobra nie bede sie tutaj rozpisywal bo i tak nie kumasz!
          >
          > nie smiac sie chce tylko plakac.
          >
          > p.s.
          > duzych liter nie uzywam, bo wszyscy ludzie sa dla mnie rowni, czy to elektryk
          > czy papiez.
          >
          > gruss
          >
          • Gość: OBERSCHLESIER Re: przykro ci???, IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.05, 23:54
            relatywne - wzgledne

zob. teoria wzglednosci a.einsteina

gruss
    • Gość: OBERSCHLESIER walesa na prezydenta stanow zjednoczonych... IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.05, 21:53
      ....europy!

ha ha ha !!!

gruss
      • wehrwolf88 OBERSCHLESIER pryzydentem Toschka 01.09.05, 21:56

> ....europy!
        >
        > ha ha ha !!!

A du moschesch w Toschku zostac nawyt pryzydentem a nawyt NAPOLEONEM

> gruss

Tysch Gruss myndo

Wehrwolf88
        • Gość: OBERSCHLESIER Wehrwolf88 byles molestowany za dziecka? IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.05, 23:46
          trudno mi sie domyslic o co ci chodzi, bo uzywasz jakiegos dziwnego jezyka,
          w szkole nieuwazales? tata paskiem po pupie bil? nie mieliscie co jesc tam w
          przygranicznej rosji?
          moze cie molestowano?
          zwroc sie o pomoc, idz do spowiedzi.

gruss
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka