GoĹÄ: dr scott IP: *.tg.akk.net.pl 04.08.03, 12:14 co powiecie na spotkanie któregoś pogodnego wieczorka przy piwku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Forma Re: spotkanie forumowiczów?? IP: proxy / 192.168.3.* 04.08.03, 12:36 Jestem Za ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.tg.akk.net.pl 04.08.03, 12:37 Gość portalu: Forma napisał(a): > Jestem Za ! jest nas dwuch ;) kto jeszcze chetny?? ps. Forma to jakas nowa forma od Formana?? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zosia Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.protonet.pl 04.08.03, 16:16 Mam dwie wątpliwości a'propos spotkania :1.czy to tylko w gronie męskim,czy raczej będziecie na tyle otwarci,że gośćmi będą mogły być też białogłowy?;2.jesli już dostąpimy zaszczytu obcowania z Wami,to co z napojami i menu dla pań? To tak z czystej formalności,pół żartem,pół serio. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.tg.akk.net.pl 04.08.03, 16:23 Gość portalu: Zosia napisał(a): > Mam dwie wątpliwości a'propos spotkania :1.czy to tylko w gronie męskim,czy > raczej będziecie na tyle otwarci,że gośćmi będą mogły być też > białogłowy?;2.jesli już dostąpimy zaszczytu obcowania z Wami,to co z napojami i > > menu dla pań? To tak z czystej formalności,pół żartem,pół serio. > pozdrawiam Zośka oczywiście jesteś zaproszona!! Płeć piękna jaknajbardziej mile widziana. A co do menu... kazdy wedlug wlasnego uznania. Ja tam preferuje pivko. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: spotkanie forumowiczów?? 04.08.03, 23:57 Gość portalu: dr scott napisał(a): > Gość portalu: Zosia napisał(a): > > > Mam dwie wątpliwości a'propos spotkania :1.czy to tylko w gronie męskim,cz > y > > raczej będziecie na tyle otwarci,że gośćmi będą mogły być też > > białogłowy?;2.jesli już dostąpimy zaszczytu obcowania z Wami,to co z napoj > ami > i > > > > menu dla pań? To tak z czystej formalności,pół żartem,pół serio. > > pozdrawiam > > Zośka oczywiście jesteś zaproszona!! > Płeć piękna jaknajbardziej mile widziana. > A co do menu... kazdy wedlug wlasnego uznania. Ja tam preferuje pivko. ja tez w to wchodze!!! to kiedy spotkanie?? i gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Forman Re: spotkanie forumowiczów?? IP: proxy / 192.168.3.* 07.08.03, 11:43 Najlepiej jak wszyscy wrócą z wakacji.A może na zgodę zaprosimy kogoś z Tychów ? Tylko żebyśmy znowu się niekłócili o rodzaj piwa spożywanego na tym spotkaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: spotkanie forumowiczów?? 07.08.03, 20:49 Gość portalu: Forman napisał(a): > Najlepiej jak wszyscy wrócą z wakacji.A może na zgodę zaprosimy kogoś z > Tychów ? Tylko żebyśmy znowu się niekłócili o rodzaj piwa spożywanego na tym > spotkaniu? heh... kazdy bedzie pil co mu pasuje! ja biore.... soczek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: spotkanie forumowiczów?? no to jak?? 11.08.03, 14:51 noto jak z tym spotkaniem forumowiczow?? ja proponuje moze ogrodki piwne na rynku.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: spotkanie forumowiczów?? no to jak?? IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 15:20 poczekajmy do konca wakacji. troche ludzi sie jeszcze zbierze, bo poki co jest na czworka chetna na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: spotkanie forumowiczów?? no to jak?? 11.08.03, 16:12 yasny tez sie chetnie zjawi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: spotkanie forumowiczów?? no to jak?? IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 16:59 yasny napisał: > yasny tez sie chetnie zjawi > no fajnie. ekipka sie powieksza :D i o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
erskine Re: spotkanie forumowiczów?? 11.08.03, 16:10 Zabierzcie mnie z soba. Ale na sok bo jako nieletnia piwa nie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Forman Re: spotkanie forumowiczów?? IP: proxy / 192.168.3.* 11.08.03, 16:43 No to kupimy Ci piwo bezalkoholowe.A może pierwsze spotkanie przy bezalkoholowym lub Coce tzw.wieczorek zapoznawczy jak w domu wczasowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 16:58 Gość portalu: Forman napisał(a): > No to kupimy Ci piwo bezalkoholowe.A może pierwsze spotkanie przy > bezalkoholowym lub Coce tzw.wieczorek zapoznawczy jak w domu wczasowym ? ja tam wolalbym piwka sie napic. aczkolwiek z umiarem. a moze jakis grill czy cos?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott a może piątek 15.08?? IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 21:56 co Wy na to?? kto by sie pisał na spotkanie w ten właśnie dzień w godzinach wieczornych gdzies w okolicy Rynku w TG? Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: a może piątek 15.08?? 11.08.03, 22:39 hm... wybitnie męske grono i jedna kobieta...nie mam śmiałości się przyłączyć:)))zwłaszcza, że mój staż tutaj króciutki.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: a może piątek 15.08?? IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 22:52 nickowa napisała: > hm... wybitnie męske grono i jedna kobieta...nie mam śmiałości się > przyłączyć:)))zwłaszcza, że mój staż tutaj króciutki.... Zosia bedzie mam nadzieje, beda dwie panie :) staż sie nie liczy. no śmiało, zapraszamy. ps. ten piatek jeszcze nie pewny. czekamy na odzew innych. Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: a może piątek 15.08?? 11.08.03, 22:55 Gość portalu: dr scott napisał(a): > nickowa napisała: > > > hm... wybitnie męske grono i jedna kobieta...nie mam śmiałości się > > przyłączyć:)))zwłaszcza, że mój staż tutaj króciutki.... > > Zosia bedzie mam nadzieje, beda dwie panie :) > staż sie nie liczy. no śmiało, zapraszamy. > > ps. ten piatek jeszcze nie pewny. czekamy na odzew innych. hm... jak to mawiają rosjanie "pożiwiom, uwidiom"... ale chętnie, chętnie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Forman Re: a może piątek 15.08?? IP: proxy / 192.168.3.* 11.08.03, 22:58 Piątek hm.. wiecie że to dzień ........Geja.Sami nie możemy sie w piątek spotykać. Nickowa !-- Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: a może piątek 15.08?? 11.08.03, 23:09 przeciez bedzie jeszcze Erskine to bedzie was 4.... oczywiscie staz sie nie liczy tylko aktywny udzial na forum! a gdzie na tego grila?? przeciez chyba na rynku sobie nie rozpalimy ogniska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: a może piątek 15.08?? 11.08.03, 23:15 w piatek yasny idzie na koncert, wiec niestety musicie go wypisac z imprezy :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: a może piątek 15.08?? IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 23:20 yasny napisał: > w piatek yasny idzie na koncert, wiec niestety musicie go wypisac z imprezy :( > odwolaj koncert! a moze w inny dzien sie spotkamy?? trzeba ustalic kiedy komu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: a może piątek 15.08?? IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 23:31 yasny napisał: > yasny nie odwola koncertu ;) > yasna sprawa. tak bys sie napil yasnego pifka..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: a może piątek 15.08?? 11.08.03, 23:51 Gość portalu: dr scott napisał(a): > yasny napisał: > > > yasny nie odwola koncertu ;) > > > > yasna sprawa. > tak bys sie napil yasnego pifka..... ;) jedno nie wyklucza drugiego, to koncert w knajpie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: a może piątek 15.08?? IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 23:54 yasny napisał: > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > yasny napisał: > > > > > yasny nie odwola koncertu ;) > > > > > > > yasna sprawa. > > tak bys sie napil yasnego pifka..... ;) > jedno nie wyklucza drugiego, to koncert w knajpie :) > rafineria? Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: a może piątek 15.08?? 11.08.03, 23:57 Gość portalu: dr scott napisał(a): > yasny napisał: > > > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > > > yasny napisał: > > > > > > > yasny nie odwola koncertu ;) > > > > > > > > > > yasna sprawa. > > > tak bys sie napil yasnego pifka..... ;) > > jedno nie wyklucza drugiego, to koncert w knajpie :) > > > > rafineria? tak, transfuzjon Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: a może piątek 15.08?? 11.08.03, 23:15 Gość portalu: Forman napisał(a): > Piątek hm.. wiecie że to dzień ........Geja.Sami nie możemy sie w piątek > spotykać. > Nickowa !-- Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: a może piątek 15.08?? IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 23:21 nickowa napisała: > Gość portalu: Forman napisał(a): > > > Piątek hm.. wiecie że to dzień ........Geja.Sami nie możemy sie w piątek > > > spotykać. > > Nickowa !-- Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: a może piątek 15.08?? IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 23:18 Gość portalu: Forman napisał(a): > Piątek hm.. wiecie że to dzień ........Geja.Sami nie możemy sie w piątek > spotykać. > Nickowa !-- Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: a może piątek 15.08?? 11.08.03, 23:22 Gość portalu: dr scott napisał(a): > Gość portalu: Forman napisał(a): > > > Piątek hm.. wiecie że to dzień ........Geja.Sami nie możemy sie w piątek > > > spotykać. > > Nickowa !-- Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: a może piątek 15.08?? IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 23:29 nickowa napisała: > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > heh, zartuje. w takim przypadku kobitki musza byc obowiazkowo. bedzie mile > j i > > przynajmniej nie bedziemy gadac o samochodach :) > > He, he..."samochodach" różnie to nazywają ale "samochody" pierwsze słyszę:))) a widzisz! forum uczy! Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: a może piątek 15.08?? 11.08.03, 23:36 Gość portalu: dr scott napisał(a): > nickowa napisała: > > > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > heh, zartuje. w takim przypadku kobitki musza byc obowiazkowo. bedzie > mile > > j i > > > przynajmniej nie bedziemy gadac o samochodach :) > > > > He, he..."samochodach" różnie to nazywają ale "samochody" pierwsze słyszę: > ))) > > a widzisz! forum uczy! oj tak widzę, widzę...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott no to moze czwartek albo sobota? IP: *.tg.akk.net.pl 11.08.03, 23:33 najlepiej napiszcie co komu pasuje. chyba ze nie macie ochoty sie spotykac. ja bym chcial wiedziec kto tak buszuje na forum. Formana i Carlosa znam i chetnie z nimi siade prze piwku. Rownie chetnie poznam nowe twarze i podpisze je nickami z forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: no to moze czwartek albo sobota? 11.08.03, 23:57 Gość portalu: dr scott napisał(a): > najlepiej napiszcie co komu pasuje. chyba ze nie macie ochoty sie spotykac. > ja bym chcial wiedziec kto tak buszuje na forum. Formana i Carlosa znam i > chetnie z nimi siade prze piwku. Rownie chetnie poznam nowe twarze i podpisze > je nickami z forum :) mi pasuje kazdy dzien tygodnia, zawsze moge pzerwac robote :) i tez chetnie was wszystkich poznam :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Forman Re: spotkanie forumowiczów?? IP: proxy / 192.168.3.* 12.08.03, 07:53 A jak któryś z nas okaże się dziadkiem pod kryką to co poczestujecie go piwem ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.tg.akk.net.pl 12.08.03, 09:59 Gość portalu: Forman napisał(a): > A jak któryś z nas okaże się dziadkiem pod kryką to co poczestujecie go piwem ? hmmmmmmm. no lekko ze poczestujemy. tylko kto by mogl sie okazac takim dziadkiem?? moze loggic?? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Forman Re: spotkanie forumowiczów?? IP: proxy / 192.168.3.* 12.08.03, 13:10 A mnie nie bierzecie pod uwagę ? ?Dziadkiem móglbym już być tylko jeszcze nie pod kryką. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.tg.akk.net.pl 12.08.03, 13:39 Gość portalu: Forman napisał(a): > A mnie nie bierzecie pod uwagę ? ?Dziadkiem móglbym już być tylko jeszcze nie > pod kryką. nie badz smieszny. owszem dziadkiem moglbys byc, ale do kryki Ci daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.tg.akk.net.pl 12.08.03, 13:41 Gość portalu: Forman napisał(a): > A mnie nie bierzecie pod uwagę ? ?Dziadkiem móglbym już być tylko jeszcze nie > pod kryką. ewentualnie mozesz przyjsc z laską, albo z dwoma laskami :D Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: spotkanie forumowiczów?? 12.08.03, 15:34 hehe... w koncu jestes tu najstarszy.... stopniem oczywscie!! generale! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jerry Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.karo.punkt.pl / *.gazeta.pl 12.08.03, 20:22 Ja proponuję Leśniczówkę ewentualnie Wrochema, chociazby z powodu: 1.duzej ilosci miejsca 2.bedziemy na dworze, a przy tej pogodzie to chyba najlepsze rozwiązanie 3.od 19-go sierpnia będę w GCR-rze,więc do Leśniczówki mam 2 rzuty beretem:-) 4.zarówno w Leśniczówce jak i u Wrochema Żywiec jest baaaaaardzo dobry A propos- może ktoś okresli KONKRETNIE- gdzie i kiedy to spotkanie??????? NA PEWNO PRZYJDĘ;-) Pozdrawiam wszystkich, J. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jerry Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.karo.punkt.pl / *.gazeta.pl 12.08.03, 20:23 Aha, no i oczywiscie znak rozpoznawczy:-) Może Gazeta Wyborcza??? J. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 12.08.03, 20:29 Gość portalu: Jerry napisał(a): > Ja proponuję Leśniczówkę ewentualnie Wrochema, chociazby z powodu: > 1.duzej ilosci miejsca > 2.bedziemy na dworze, a przy tej pogodzie to chyba najlepsze rozwiązanie > 3.od 19-go sierpnia będę w GCR-rze,więc do Leśniczówki mam 2 rzuty beretem:-) > 4.zarówno w Leśniczówce jak i u Wrochema Żywiec jest baaaaaardzo dobry > > A propos- może ktoś okresli KONKRETNIE- gdzie i kiedy to spotkanie??????? > > > NA PEWNO PRZYJDĘ;-) > > Pozdrawiam wszystkich, > J. ja bym proponowal moze na pierwszy raz jednak rynek. ot chociazby dlatego ze to centralny punkt miasta. miejsce sie znajdzie pod parasolami. oczywiscie nie mam nic przeciwko leśnej (w koncu 3 rzuty beretem) ale we wrochemie chyba drogo co? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jerry Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.karo.punkt.pl / *.gazeta.pl 12.08.03, 20:45 U Wrochema może i tanio nie jest, ale przyjemniej niz w Rynku:-) Żywiec 0,5 - 6,00 zł:-) J. P.S. To gdzie i kiedy to spotkanie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 12.08.03, 20:50 Gość portalu: Jerry napisał(a): > U Wrochema może i tanio nie jest, ale przyjemniej niz w Rynku:-) > > > Żywiec 0,5 - 6,00 zł:-) > > > J. > > P.S. To gdzie i kiedy to spotkanie?????? napewno przyjemniej w to nie watpie. ale 6 zeta to przesada. tyle w krakowie na rynku za zywca moge dac. no to moze w sobote?? bo w piatek nie wszystkim pasuje. ale w sobote moze byc jeszcze gorzej. niech inni sie wypowiedza. mi pasi caly weekend, potem wyjezdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jerry Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.karo.punkt.pl / *.gazeta.pl 12.08.03, 20:52 Proponuję najbliższy piątek, 18.00, Wrochem?:-) No dobrze, Rynek tez może być:-) J. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 12.08.03, 20:59 Gość portalu: Jerry napisał(a): > Proponuję najbliższy piątek, 18.00, Wrochem?:-) > No dobrze, Rynek tez może być:-) > > J. mi pasi. nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jerry Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.karo.punkt.pl / *.gazeta.pl 12.08.03, 21:01 Żeby było jasne- piątek, 18.00, Wrochem, na tyłach czyli na dworze. OK??? Niech wszyscy, którzy chca przyjść, dla jasności sie wpiszą i potwierdzą. J. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 12.08.03, 21:03 Gość portalu: Jerry napisał(a): > Żeby było jasne- piątek, 18.00, Wrochem, na tyłach czyli na dworze. > > OK??? > > Niech wszyscy, którzy chca przyjść, dla jasności sie wpiszą i potwierdzą. > > J. nie wrochem tylko rynek!! albo leśna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jerry Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.karo.punkt.pl / *.gazeta.pl 12.08.03, 21:11 OK, Leśniczówka, dzien i godzina bez zmian. J. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jerry Re: piatek godz 18 - Leśniczówka IP: *.karo.punkt.pl / *.gazeta.pl 12.08.03, 21:19 OK, ja będę. A nawet nie sam (moja dziewczyna tez jest aktywna na forum, wiec może chyba przyjsc?:-) A póki co spadam-ide na opolski Rynek na Zywca za 5 zł:-) J. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Forman Re: piatek godz 18 - Leśniczówka IP: proxy / 192.168.3.* 12.08.03, 21:20 Tylko gdzie to jest ? Wybaczcie ale mieszkam na prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jerry. Re: piatek godz 18 - Leśniczówka IP: *.karo.punkt.pl / *.gazeta.pl 12.08.03, 21:23 Przy wjezdzie na teren Parku Repeckiego i GCR-U:-) Trafisz na pewno! J. P.S. Tylko czy w piatek o 18-tej beda wolne miejsca??? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: piatek godz 18 - Leśniczówka 12.08.03, 21:24 Gość portalu: Forman napisał(a): > Tylko gdzie to jest ? Wybaczcie ale mieszkam na prowincji. spoksik juz mowie. pamietasz ogrodki dzialkowe przy ktorych sie spotkalismy? to zaraz przed tymi ogrodkami skrecasz w lewo (jadac od centrum) tak jak do parku do GCRu. jedziesz kawalek w dol i przed szlabanem po lewej jest lesniczowka. wejscie od podwórza. to wlasnie tam. fajny klimacik. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Forman Re: piatek godz 18 - Leśniczówka IP: proxy / 192.168.3.* 12.08.03, 21:34 Autobusem czy autem przyjechać ? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piatek godz 18 - Leśniczówka 12.08.03, 21:54 Gość portalu: Forman napisał(a): > Autobusem czy autem przyjechać ? to zalezy... czy ma cie kto przywiezc ;D ja przyjde a co z innymi?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Forman Re: piatek godz 18 - Leśniczówka IP: proxy / 192.168.3.* 12.08.03, 22:01 I tak zle i tak niedobrze.Może przyjadę busem a po żonę zadzwonię ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: piatek godz 18 - Leśniczówka 12.08.03, 22:31 Gość portalu: Forman napisał(a): > I tak zle i tak niedobrze.Może przyjadę busem a po żonę zadzwonię ? no jak chcesz. a moze z zona przyjedziesz?? w kazdym razie z dworca mozesz jechac tym co na stare tarnowice czyli 1, 64, 80, 134, 191 i cos tam jeszcze. wysiadasz kolo szpitala, albo jak 1 to za winklem na osrodek repty. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: piatek godz 18 - Leśniczówka 12.08.03, 22:34 a moze ja wezmiesz ze soba?? mialem przyjemnosc rozmawiac z Twoja zona... bardzo mila osoba. nie ma wymogu ze to tylko musza byc forumowicze ale... ale to zalezy od Ciebie czy kogos wezmiesz ze soba czy tylko zatrudnisz szofera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: piatek godz 18 - Leśniczówka 12.08.03, 23:31 drcarlos napisał: > a moze ja wezmiesz ze soba?? mialem przyjemnosc rozmawiac z Twoja zona... > bardzo mila osoba. nie ma wymogu ze to tylko musza byc forumowicze ale... ale > to zalezy od Ciebie czy kogos wezmiesz ze soba czy tylko zatrudnisz szofera ;) pssssst, a moze Forman specjalnie zony nie chce zabrac.... ;) heh. zartuje oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: piatek godz 18 - Leśniczówka 12.08.03, 21:56 Gość portalu: Forman napisał(a): > Autobusem czy autem przyjechać ? hmmmmmm i tu jest problem. najlepiej jakby Cie ktos przywiozl :) zalatw sobie kierowce Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zosia Re: piatek godz 18 - Leśniczówka IP: *.protonet.pl 12.08.03, 22:24 Zapytowywuję męskie grono owego przesławetnego forumu - co z nami - gdzie lody lub ciastka dla dziewczyn,nie mówiąc już o kawie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: piatek godz 18 - Leśniczówka IP: *.tg.akk.net.pl 12.08.03, 22:26 Gość portalu: Zosia napisał(a): > Zapytowywuję męskie grono owego przesławetnego forumu - co z nami - gdzie lody > lub ciastka dla dziewczyn,nie mówiąc już o kawie. oczywiscie Zosiu co tylko sobie życzysz. moze winko?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: piatek godz 18 - Leśniczówka 12.08.03, 22:28 z rozpedu zapomnialem sie zalogowac :] Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott kto bedzie na 100% 12.08.03, 23:32 Jerry z holką, Forman i ja. mam nadzieje że Zosia i inne dziewczeta też. prosze potwierdzcie obecność! no i chlopaki tez! w koncu piatek... dzień geja ;> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jerry Re: kto bedzie na 100% IP: *.karo.punkt.pl / *.gazeta.pl 13.08.03, 00:06 A ja dalej martwie sie o to, czy beda jakies miejsca siedzace na powietrzu;-( J. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 07:33 Do Zosi - Zosiu nie martw się, nie będziesz musiała pić piwka. Akurat w Leśniczóce bywam często, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie, jak choćby kawę i lody, bądź jak ktoś już proponował winko, czy inne przekąski (chlebek pieczony, ziemniaczki pieczone, żurek, żurek w chlebie itp.:-)) Do Jerrego - Jerry nie martw się o miejsca, faktem jest, że może być krucho, ale tam jest duża rotacja, więc szybko są stoliki zwalniane. A poza tym stołów jest dużo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jerry Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.karo.punkt.pl / *.gazeta.pl 13.08.03, 07:42 Może i masz rację z tymi wolnymi miejscami:-) Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 13.08.03, 09:00 Gość portalu: Jerry napisał(a): > Może i masz rację z tymi wolnymi miejscami:-) > > Pozdrawiam, > J. bedzie spoko. a najwyzej zaatakujemy wrochema :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 13.08.03, 08:58 A Ty Magdaleno, nie masz ochoty sie spotkac?? Wpadnij!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jerry Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.karo.punkt.pl / *.gazeta.pl 13.08.03, 09:01 Magda będzie, doktorku:-) Możesz mi zaufać;-) J. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: spotkanie forumowiczów?? 13.08.03, 09:07 dr_scott napisał: > A Ty Magdaleno, nie masz ochoty sie spotkac?? > Wpadnij!! Przeciez Jerry napisal ze wpadnie z Magda nie? ;-) L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 13.08.03, 09:39 loggic napisał: > dr_scott napisał: > > > A Ty Magdaleno, nie masz ochoty sie spotkac?? > > Wpadnij!! > > Przeciez Jerry napisal ze wpadnie z Magda nie? ;-) > L. > no pisal ze z dziewczyna przyjdzie, ale nie wiedzialem ze to Magda :) Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: spotkanie forumowiczów?? 13.08.03, 09:08 Jesli o mnie chodzi to od czwartku az do poniedzialku nie bedzie mnie w TG. Sami rozumiecie - dlugi weekend, a w te wakacje nie mialem zbyt duzo okazji zeby wypoczac, wiec teraz nie mam wyjscia. L. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 09:16 loggic napisał: > Przeciez Jerry napisal ze wpadnie z Magda nie? ;-) > L. Zastanawia mnie skąd wiesz, że ze mną? Bo owszem, Jerry pisał, że wpadnie, ale z dziewczyną, ale nie zdradził imienia:-) Trochę byłoby dziwnie gdybyś Ty jako jeden z filarów tego forum miał być nieobecny. Myślę, że reszta ekipy powinna coś z tym zrobić i ewentualnie ustalić inny termin. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: spotkanie forumowiczów?? 13.08.03, 09:20 Gość portalu: Magda napisał(a): > loggic napisał: > > Przeciez Jerry napisal ze wpadnie z Magda nie? ;-) > > L. > > Zastanawia mnie skąd wiesz, że ze mną? Bo owszem, Jerry pisał, że wpadnie, ale > z dziewczyną, ale nie zdradził imienia:-) Ale przeciez nie zaprzeczysz prawda? ;-) > Trochę byłoby dziwnie gdybyś Ty jako jeden z filarów tego forum miał być > nieobecny. Myślę, że reszta ekipy powinna coś z tym zrobić i ewentualnie > ustalić inny termin. Nie przesadzajmy! Role filara to ja juz dawno oddalem w dobre rece ;-) Poza tym, kazdy pretekst jest dobry zeby sie napic piwa, wiec nie widze powodu dla ktorego spotkanie mialo by nie dojsc do sutku. L. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 09:27 Domyślam się, że Twoja wrodzona skromność nie pozwala Ci przyznać się do tego, że dużo dla tego forum zrobiłeś. Tak naprawdę kiedy ja zaczęłam tu zaglądać dowodzenie miałeś Ty i dr scott, potem zaczęła się lawina Formana. Więc nazywając Ciebie jednym z filarów forum wcale nie przesadziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: spotkanie forumowiczów?? 13.08.03, 09:33 1. Czyli jednak nie zaprzeczylas ;-) 2. Przestan bo czuje sie jak dinozaur ktorego po latach wyciaga sie na swiatlo dzienne ;-) L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 13.08.03, 09:51 loggic napisał: > 1. Czyli jednak nie zaprzeczylas ;-) > 2. Przestan bo czuje sie jak dinozaur ktorego po latach > wyciaga sie na swiatlo dzienne ;-) > L. > 1. Na 92% Magda to holka od Jerrego! 2. No to ja bede pterodaktylem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 13.08.03, 09:49 Gość portalu: Magda napisał(a): > Domyślam się, że Twoja wrodzona skromność nie pozwala Ci przyznać się do tego, > że dużo dla tego forum zrobiłeś. Tak naprawdę kiedy ja zaczęłam tu zaglądać > dowodzenie miałeś Ty i dr scott, potem zaczęła się lawina Formana. Więc > nazywając Ciebie jednym z filarów forum wcale nie przesadziłam. heh. Tylko Madziu prosze nie nazwij mnie czasem drugim filarem, bo skojarze to z funduszem emerytalnym :) a tak na powaznie wciaz czekam az Magda zdeklaruje swoja obecnosc na spotkaniu na 100%. obojetnie czy z Jerrym czy bez. i Zosia tez!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 13.08.03, 09:46 Gość portalu: Magda napisał(a): > loggic napisał: > > Przeciez Jerry napisal ze wpadnie z Magda nie? ;-) > > L. > > Zastanawia mnie skąd wiesz, że ze mną? Bo owszem, Jerry pisał, że wpadnie, ale > z dziewczyną, ale nie zdradził imienia:-) > Trochę byłoby dziwnie gdybyś Ty jako jeden z filarów tego forum miał być > nieobecny. Myślę, że reszta ekipy powinna coś z tym zrobić i ewentualnie > ustalić inny termin. > hmmmmm. no to ja juz sam nie wiem kto z kim przyjdzie. mam nadzieje, ze Magda bedziesz! ja mysle ze na jednym spotkaniu sie nie skonczy, takze nieobecnosc loggica zostanie nadrobiona pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 13.08.03, 09:41 loggic napisał: > Jesli o mnie chodzi to od czwartku az do poniedzialku nie > bedzie mnie w TG. Sami rozumiecie - dlugi weekend, a w te > wakacje nie mialem zbyt duzo okazji zeby wypoczac, wiec > teraz nie mam wyjscia. > L. > nie wymiekaj! lej wyjazd przyjdz na spotkanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 10:20 Z mojej strony bardzo postaram się być. Na pewno nigdzie nie wyjeżdżam, więc nic nie stoi mi na przeszkodzie. Zresztą ktoś musi dotrzymać towarzystwa Zosi:-) Zosiu, czy Ty będziesz? A co do nazywania dr scotta drugim filarem nie zrobię tego, bo mnie o to prosił. Ale przyznam, że miałam taki zamiar. I bynajmniej nie chodzi mi o ubezpieczenia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 13.08.03, 10:47 Gość portalu: Magda napisał(a): > Z mojej strony bardzo postaram się być. Na pewno nigdzie nie wyjeżdżam, więc > nic nie stoi mi na przeszkodzie. Zresztą ktoś musi dotrzymać towarzystwa Zosi:- > ) > Zosiu, czy Ty będziesz? > A co do nazywania dr scotta drugim filarem nie zrobię tego, bo mnie o to > prosił. Ale przyznam, że miałam taki zamiar. I bynajmniej nie chodzi mi o > ubezpieczenia;-) :D no fajnie. wiec moze ustalimy jakis znak rozpoznawczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Forman Re: spotkanie forumowiczów?? IP: proxy / 192.168.3.* 13.08.03, 10:44 Filar tarnogorskiego forum(konsylium lekarzy) przekonajcie Loggica by się zdecydował. Loggic -ja jako jeden ze starszych będę na 99% i ja Cie proszę ! Ponoć niedaleko mieszkasz,a co ja mam powiedzieć-człowiek z głębokiej prowincji.Nawet busa bezpośredniego nie mam ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 13.08.03, 10:55 Gość portalu: Forman napisał(a): > Filar tarnogorskiego forum(konsylium lekarzy) przekonajcie Loggica by się > zdecydował. > > Loggic -ja jako jeden ze starszych będę na 99% i ja Cie proszę ! Ponoć > niedaleko mieszkasz,a co ja mam powiedzieć-człowiek z głębokiej prowincji.Nawet > > busa bezpośredniego nie mam ! ooooo TAK! Forman to jest gosc! ja jestem pelen podziwu i respektu dla niego. Loggic dasz rade, trza byc twardym nie mietkim! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: spotkanie forumowiczów?? 13.08.03, 11:03 dr_scott napisał: > Gość portalu: Forman napisał(a): > > > Filar tarnogorskiego forum(konsylium lekarzy) przekonajcie Loggica by się > > zdecydował. > > > > Loggic -ja jako jeden ze starszych będę na 99% i ja Cie proszę ! Ponoć > > niedaleko mieszkasz,a co ja mam powiedzieć-człowiek z głębokiej > prowincji.Nawet > > > > busa bezpośredniego nie mam ! > > > ooooo TAK! Forman to jest gosc! ja jestem pelen podziwu i respektu dla niego. > Loggic dasz rade, trza byc twardym nie mietkim! Ale nie chodzi o to ze mieszkam blisko czy daleko, ale o to ze mnie nie bedzie w TG az do poniedzialku. L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 13.08.03, 11:30 cos kombinujesz!! ale od nastepnego spotkania sie nie wywiniesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Jak sie poznamy?? 13.08.03, 12:36 Ja bede mial czarna koszulke TKTG - Tuning Klub Tarnowskie Gory (z przodu napis z tylu duze logo). Forma i Carlos mnie juz znaja. Bede gdzies tam przy bramie, tak zebysmy sie wszyscy spotkali. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: Jak sie poznamy?? IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 07:42 dr_scott napisał: > Ja bede mial czarna koszulke TKTG - Tuning Klub Tarnowskie Gory (z przodu napis z tylu duze logo). Forma i Carlos mnie juz znaja. Bede gdzies tam przy bramie, tak zebysmy sie wszyscy spotkali. Nie wiem czemu, ale ciągle mam wrażenie, że Ty i Carlos to jedna osoba:-) Piątkowe spotkanie pozwoli rozwiać wątpliwości... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lupino1 Re: Jak sie poznamy?? 14.08.03, 08:15 Gość portalu: Magda napisał(a): > dr_scott napisał: > > Ja bede mial czarna koszulke TKTG - Tuning Klub Tarnowskie Gory (z przodu > napis z tylu duze logo). Forma i Carlos mnie juz znaja. Bede gdzies tam przy > bramie, tak zebysmy sie wszyscy spotkali. > > Nie wiem czemu, ale ciągle mam wrażenie, że Ty i Carlos to jedna osoba:-) > Piątkowe spotkanie pozwoli rozwiać wątpliwości... :-) Aleś ty podejrzliwa. A może to jest Doktor Carlos i Mister Scott ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Jak sie poznamy?? 14.08.03, 08:50 Gość portalu: Magda napisał(a): > dr_scott napisał: > > Ja bede mial czarna koszulke TKTG - Tuning Klub Tarnowskie Gory (z przodu > napis z tylu duze logo). Forma i Carlos mnie juz znaja. Bede gdzies tam przy > bramie, tak zebysmy sie wszyscy spotkali. > > Nie wiem czemu, ale ciągle mam wrażenie, że Ty i Carlos to jedna osoba:-) > Piątkowe spotkanie pozwoli rozwiać wątpliwości... :-) hehehe. no wlasnie. wszystko sie w piatek wyjasni. chyba ze carlos nie przyjdzie... :/ nie Ty jedna masz takie wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: Jak sie poznamy?? IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 12:23 dr_scott napisał: > hehehe. no wlasnie. wszystko sie w piatek wyjasni. chyba ze carlos nie > przyjdzie... :/ > nie Ty jedna masz takie wrazenie. Wiem, że nie ja jedna:-) A Ty niczemu nie zaprzeczyłeś:-) Ciekawe co wypadnie Carlosowi w piątek? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zosia Re: Jak sie poznamy?? IP: *.protonet.pl 14.08.03, 13:15 Mam opory typu "chciałabym,a trochę wstyd" - sądząc ,tak generalnie po wpisach w naszym forum biorą udział najczęściej młodzi ludzie,więc wniosek jeden - na spotkaniu będzie młodzież ta młodsza i nieco starsza - a ja trochę za wczas się urodziłam - wprawdzie kobiety o wiek sie nie pyta,ale należę do średniego pokolenia - dinozaur ze mnie.I wot problem .... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: Jak sie poznamy?? IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 14:47 Zosiu nie przesadzaj. A poza tym ktoś musi mi dotrzymać towarzystwa:-) Jeśli mi nic nie wypadnie na pewno przyjdę. I myślę, że miło będzie poznać osoby, z którymi się rozmawia na forum. Pomyśl ile osób jest chętnych pomóc Ci w walce z sąsiadem:-) Chyba fajnie będzie z nimi porozmawiać na żywo i w cztery oczy:-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jak sie poznamy?? 14.08.03, 15:24 jestem czlowiekiem zapracowanym, wiec nie mialem czasu tu zajzec i teraz musze nadrobic zaleglosci... oczywiscie ja i drScott to dwie rozne osoby.... (a skad wiesie ze moje "dr" to nie "dyrektor"?? ;) ) na spotkaniu powinienem byc o ile mi nic nie wypadnie ale nie powinno bo jutro jest swieto.tez kiedys zagladalem na forum pisale ile moglem w wolnym czasie, ale wtedy nie mialem nicka a teraz sobie zalozylem i mam zamiar wypelnic moje obowiazki zetelnie ;) jeszcze jakies pytania?? pozdraiwam! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Jak sie poznamy?? 15.08.03, 12:54 no Carlos przydz przyjdz, bo inaczej nikt nie uwierzy w moje tlumaczenia. chociaz Forman wie, ze to sa dwie osoby :> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Forman Re: Jak sie poznamy?? IP: proxy / 192.168.3.* 15.08.03, 12:57 Wskazuje wszystko na to bedę pił Colę trudno dojechać w święto transportem publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jak sie poznamy?? 15.08.03, 13:23 Gość portalu: Forman napisał(a): > Wskazuje wszystko na to bedę pił Colę trudno dojechać w święto transportem > publicznym. heh... moze innym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Forman Re: Jak sie poznamy?? IP: proxy / 192.168.3.* 15.08.03, 14:08 Jak zobaczycie niemyte auto od 07.07 o wiadomej marce i modelu to na pewno mnie poznacie. Czy osoby towarzyszące w charakterze żon czy mężów są mile widziane ?(jako kierowcy m.innymi) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jak sie poznamy?? 15.08.03, 14:11 Gość portalu: Forman napisał(a): > Jak zobaczycie niemyte auto od 07.07 o wiadomej marce i modelu to na pewno mnie > > poznacie. > Czy osoby towarzyszące w charakterze żon czy mężów są mile widziane ?(jako > kierowcy m.innymi) ty decydujesz... "your live, your jeans" Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Jak sie poznamy?? 15.08.03, 14:38 Gość portalu: Forman napisał(a): > Jak zobaczycie niemyte auto od 07.07 o wiadomej marce i modelu to na pewno mnie > > poznacie. > Czy osoby towarzyszące w charakterze żon czy mężów są mile widziane ?(jako > kierowcy m.innymi) bierz żonkę nie marudź! to sie piwka napijemy :D Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jak sie poznamy?? 15.08.03, 14:49 dr_scott napisał: > Gość portalu: Forman napisał(a): > > > Jak zobaczycie niemyte auto od 07.07 o wiadomej marce i modelu to na pewno > > mnie > > > > poznacie. > > Czy osoby towarzyszące w charakterze żon czy mężów są mile widziane ?(jako > > > kierowcy m.innymi) > > bierz żonkę nie marudź! to sie piwka napijemy :D > ale jak wezmie zone to nie przyjedzie swoją furmanką i juz go inni nie rozpoznaja... ja mialem tą przyjemnosc poznac juz Jego żonę :) za to napije sie z nami piwka ;) albo innego napoju... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Jak sie poznamy?? 15.08.03, 15:29 Gość portalu: Zosia napisał(a): > Mam opory typu "chciałabym,a trochę wstyd" - sądząc ,tak generalnie po wpisach > > w naszym forum biorą udział najczęściej młodzi ludzie,więc wniosek jeden - na > spotkaniu będzie młodzież ta młodsza i nieco starsza - a ja trochę za wczas się > > urodziłam - wprawdzie kobiety o wiek sie nie pyta,ale należę do średniego > pokolenia - dinozaur ze mnie.I wot problem .... ehhhh. Przeciez wiadomo ze to nie spotkanie rówieśników. Ja po prostu chce poznać ludzi, z którymi tu piszę. Nie ważne czy ktoś jest nieletni czy dugiej mlodosci. Skoro na forum mamy wspolny jezyk to tak chyba tez znajdziemy :) Na pewno bedzie przyjemnie. A pozniej tez bedzie fajnie spotkać gdzieś na mieście znajome twarze :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos a Erskine?? przyjdziesz?? 15.08.03, 12:30 Erskine powiedziala tylko ze chetnie przyjdzie i ze piatek to ok, ale juz dawno nie pisala... to jak?? przyjdziesz dzisiaj o 18.00 do lesniczowki?? Odpowiedz Link Zgłoś
erskine Re: a Erskine?? przyjdziesz?? 15.08.03, 16:44 Poniewaz mieszkam w centrum sprobuje dojechac rowerem. Wyciagne tez meza, ktory nie pisze,a czyta. Mam tylko obawy takie jak Zosia, po co tam wam emerytka? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: a Erskine?? przyjdziesz?? 15.08.03, 17:11 erskine napisała: > Poniewaz mieszkam w centrum sprobuje dojechac rowerem. Wyciagne tez meza, > ktory nie pisze,a czyta. Mam tylko obawy takie jak Zosia, po co tam wam > emerytka? no jak chcecie! ja nikogo do przyjscia nie zmuszam. ale sami powiedzcie... czy lepiej siedziec w domu i czytac forum albo co gorsza ogladac TV? to tylko spotkanie. jak sie komus bedzie nudzic to pojdzie do domu. ot po probliemie. bierzcie przyklad z Formana! on ani razu nie pomarudzil! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: a Erskine?? przyjdziesz?? 15.08.03, 21:57 dr_scott napisał: > erskine napisała: > > > Poniewaz mieszkam w centrum sprobuje dojechac rowerem. Wyciagne tez meza, > > ktory nie pisze,a czyta. Mam tylko obawy takie jak Zosia, po co tam wam > > emerytka? > > no jak chcecie! ja nikogo do przyjscia nie zmuszam. ale sami powiedzcie... czy > lepiej siedziec w domu i czytac forum albo co gorsza ogladac TV? > to tylko spotkanie. jak sie komus bedzie nudzic to pojdzie do domu. ot po > probliemie. bierzcie przyklad z Formana! on ani razu nie pomarudzil! hehehe... "i o to chodzi broda!!" nie przeczytalem tego posta ze Erskine ma męża, ale byl abardzo mila jak rowniez jej maz i wszyscy forumowicze ktorzy byli na spotkaniu :) martwi mnie jednak to ze niecale 50% palilo sobie fajurki.... ja osobiscie nigdy nie palilem i nie mam zamiaru palic, ale tez nie przekonam was zebyscie zaprzestali... pozostaje mi jedynie was pozdrowic ;) ciau! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: eh... co za pech.... 15.08.03, 15:30 drcarlos napisał: > moze sie spoznie a moze i nie.... eeee no! nie rob mi tego!! ina tak cobys przylazł!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott po spotkaniu 15.08.03, 21:23 heh. calkiem sympatycznie i frekwencja wyjatkowo wysoka! szczerze nie spodziewalem sie ze wszyscy przyjda. milo bylo poznac Was osobiscie :) ps. to kiedy nastepny meeting? ps2. mam nadzieje, ze Forman juz nie bedzie w charakterze kierowcy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: po spotkaniu 15.08.03, 21:35 dr_scott napisał: > heh. calkiem sympatycznie i frekwencja wyjatkowo wysoka! szczerze nie > spodziewalem sie ze wszyscy przyjda. > milo bylo poznac Was osobiscie :) > > ps. to kiedy nastepny meeting? > ps2. mam nadzieje, ze Forman juz nie bedzie w charakterze kierowcy ;) > bylo cool!!! nie wszyscy mieszkaja tak blisko lesniczowki zee moga sobie piechotka wracac do dom ino musza wziasc auto albo jechac autobusem.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zosia Re: po spotkaniu IP: *.protonet.pl 15.08.03, 22:14 Ano właśnie don carlosie (tak mi się bardziej podoba),masz rację - co się nie robi dla poznania tych,których wypowiedzi tylko się czyta przed monitorem.Moje wrażenia są jednoznaczne - było fajnie,sympatycznie,tak po troszę rodzinnie.To był dobry pomysł i tyle. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Forman Re: po spotkaniu IP: proxy / 192.168.3.* 15.08.03, 22:18 A tak sie martwiłaś---wiek nie gra roli,ja też nie jestem pierwszej młodości.Ale czuję się jeszcze młodo. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: po spotkaniu 15.08.03, 22:28 Gość portalu: Forman napisał(a): > A tak sie martwiłaś---wiek nie gra roli,ja też nie jestem pierwszej > młodości.Ale czuję się jeszcze młodo. heh. musze powiedziec, ze przyjemnie bylo sie z wami spotkac (bo troche sie obawialem ze to ja bede w mniejszosci). roznica wieku zostala odlozona na bok. bylo na prawde milo. i o to chodzi! to kiedy nastepne spotkanko?? pozdrowionka dla wszystkich juz nie anonimowych forumowiczow :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dr scott Re: po spotkaniu IP: *.tg.akk.net.pl 15.08.03, 22:25 Gość portalu: Zosia napisał(a): > Ano właśnie don carlosie (tak mi się bardziej podoba),masz rację - co się nie > robi dla poznania tych,których wypowiedzi tylko się czyta przed monitorem.Moje > > wrażenia są jednoznaczne - było fajnie,sympatycznie,tak po troszę rodzinnie.To > był dobry pomysł i tyle. > pozdrawiam no widzisz Zosiu, a tak sie obawialas... Bylo sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: po spotkaniu 16.08.03, 10:04 Gość portalu: dr scott napisał(a): > Gość portalu: Zosia napisał(a): > > > Ano właśnie don carlosie (tak mi się bardziej podoba),masz rację - co się > > nie > > robi dla poznania tych,których wypowiedzi tylko się czyta przed > monitorem.Moje > > > > wrażenia są jednoznaczne - było fajnie,sympatycznie,tak po troszę > rodzinnie.To > > był dobry pomysł i tyle. > > pozdrawiam > > no widzisz Zosiu, a tak sie obawialas... Bylo sympatycznie. trzeba sie spotkac znowu ale juz w wiekszym gronie i bardziej przystepnym miejscu :) PS. Zosiu, nie musisz mi mowic "don" carlosie bo ja nie posiadam calej wyspy wolin jak banda milera.... wystarczy samo "carlos"... mamy te same zainteresowania ;) ale ja na wyzsza szkole juz nie poszedlem... chyba sie domyslisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupino1 SZKODA 18.08.03, 09:27 Bardzo żałuję, że nie dojechałem. Miałem pilny wyjazd w sprawach rodzinnych - odwiedzałem (chyba ostatni raz) chorego na raka wujka. Chyba jestem usprawiedliwiony ? Mam nadzieję, że następnym razem się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: spotkanie forumowiczów?? 16.08.03, 12:30 Ja dopiero teraz czytam o spotkaniu piątkowym! I co? po ptokach!Dziś już SOBOTA! Jestem początkująca, to może kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 16.08.03, 12:32 usia.t napisała: > Ja dopiero teraz czytam o spotkaniu piątkowym! I co? po ptokach!Dziś już > SOBOTA! Jestem początkująca, to może kiedyś... nie boj nic. bedzie nastepne to sie zobaczymy. a kolezanke to tu pierwszy raz widze. ladnie ladnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Forman Re: spotkanie forumowiczów?? IP: proxy / 192.168.3.* 16.08.03, 13:21 usia.t napisała: > Ja dopiero teraz czytam o spotkaniu piątkowym! I co? po ptokach!Dziś już > SOBOTA! Jestem początkująca, to może kiedyś... A kto powiedział że to ostatnie spotkanie ? Na pewno coś ciekawego dzieje się wokół Ciebie--zapraszamy ! !Ja też byłem niedawno początkujący, a tu co niektórzy niesłusznie nazywają mnie generałem.Wolałbym żeby ten tytuł wbrew tradycji miała pani ! A więc do dzieła Urszulo ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: spotkanie forumowiczów?? 16.08.03, 13:41 Gość portalu: Forman napisał(a): > usia.t napisała: > > > Ja dopiero teraz czytam o spotkaniu piątkowym! I co? po ptokach!Dziś już > > SOBOTA! Jestem początkująca, to może kiedyś... > > > > A kto powiedział że to ostatnie spotkanie ? Na pewno coś ciekawego dzieje się > wokół Ciebie--zapraszamy ! !Ja też byłem niedawno początkujący, a tu co > niektórzy niesłusznie nazywają mnie generałem.Wolałbym żeby ten tytuł wbrew > tradycji miała pani ! > A więc do dzieła Urszulo ! > pozatem to bylo nasze pierwsze spotkanie i nieostatnie ;) poczatkujacy czy nie, ale na forum musi sie wypowiadac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zosia Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.protonet.pl 16.08.03, 19:34 Carlos - przeczytałam Twój ostatni post i trochę szkoda,że zrezygnowałeś z przedrostka don - pasował do Ciebie(myśle tutaj o wyglądzie,nie bogactwie).Nie bawmy się jednak w tytułomanię - napisałeś,że mamy wspólne zainteresowania- cieszy mnie to.Jeśli masz ochotę skrobnij nieco więcej o nich,może pomyślimy nad jakimś nowym tematem związanym z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: spotkanie forumowiczów?? 16.08.03, 20:37 Gość portalu: Zosia napisał(a): > Carlos - przeczytałam Twój ostatni post i trochę szkoda,że zrezygnowałeś z > przedrostka don - pasował do Ciebie(myśle tutaj o wyglądzie,nie bogactwie).Nie > bawmy się jednak w tytułomanię - napisałeś,że mamy wspólne zainteresowania- > cieszy mnie to.Jeśli masz ochotę skrobnij nieco więcej o nich,może pomyślimy > nad jakimś nowym tematem związanym z tym? hehe... ale to juz by bylo troche za osobiste nie sadzisz? chociaz... no nie wiem... PS. instrument smyczkowy, trzyma sie go w lewej rece i po brodą, w prawej rece smyczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: spotkanie forumowiczów?? 16.08.03, 20:57 dr_scott napisał: > hmmmmmmm..... pianino?? > peeeej!!!laaant!!! ta zagadka jest do zosi a nie do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zosia Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.protonet.pl 16.08.03, 21:06 To była tylko moja niezobowiązujaca propozycja -uznałam,że nasze spotkanie może stać się m.in.przyczynkiem do dyskusji np. o nas samych - naszych zainteresowaniach,pasjach - tylko tyle.Żadnej babskiej ciekawości. pozdrawiam więc skrzypka Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: spotkanie forumowiczów?? 16.08.03, 22:22 Gość portalu: Zosia napisał(a): > To była tylko moja niezobowiązujaca propozycja -uznałam,że nasze spotkanie może > > stać się m.in.przyczynkiem do dyskusji np. o nas samych - naszych > zainteresowaniach,pasjach - tylko tyle.Żadnej babskiej ciekawości. > pozdrawiam więc skrzypka heh :D bo tez nie chodzilo mi o zadna babska ciekawosc, ale co jak przyjda tacy z innych forow? to po co maja sobie o mnie czytac... poznajemy sie na spotkaniach a na forum piszemy o TG i sprawach cikawych badz denerwujacych... PS.czy ja wygladam na wlocha?? ze te don do mnie pasuje :) a moze na mexykanina ;D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 09:20 Witajcie! Mi (Nam) również było miło Was poznać. Pomimo tego, że byliśmy mieszanym towarzystwem (różne środowiska, różny wiek, inne zajęcia) miało się wrażenie jakbyśmy się znali od dawna. Mam nadzieję, że Forman nie odchorował piątkowego wieczoru. Mam na myśli to, że było zimno, a Forman nie mógł rozgrzać się piwkiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Forman Re: spotkanie forumowiczów?? IP: proxy / 192.168.3.* 18.08.03, 09:32 Dzięki za troskę o zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: spotkanie forumowiczów?? 18.08.03, 09:41 Gość portalu: Forman napisał(a): > Dzięki za troskę o zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: spotkanie forumowiczów?? 20.08.03, 20:41 loggic napisał: > Gość portalu: Forman napisał(a): > > > Dzięki za troskę o zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 20.08.03, 21:32 dobra dobra, nie fanzol nom sam ino przylazuj na nastepne spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: spotkanie forumowiczów?? 20.08.03, 21:30 Gość portalu: Zosia napisał(a): > To była tylko moja niezobowiązujaca propozycja -uznałam,że nasze spotkanie może > > stać się m.in.przyczynkiem do dyskusji np. o nas samych - naszych > zainteresowaniach,pasjach - tylko tyle.Żadnej babskiej ciekawości. > pozdrawiam więc skrzypka a to to nie bylo pianino?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: spotkanie forumowiczów?? IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 09:47 Po Twojej aktywności na forum widzę, że (jak zwykle) jesteś w dobrej formie:-) Trochę zatrzymaliśmy Cię dłużej dlatego martwiłam się, żebyś tego nie odchorował. Odpowiedz Link Zgłoś