wrzood 01.07.03, 12:38 cytuję: "AiG, szpiegu wytłumaczcie mi... dlaczego w naszym mieście przydupasami PREZYDENTÓW są dziennikarskie PROSTYTUTKI !!!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AiG Re: P@CO RULES! IP: *.devs.futuro.pl 01.07.03, 15:28 A P@CO znalazl sobie swojego przydupasa :) Powiedz mi Robercie J. czy sprzedajnym nie jest ten, ktory dla rzadowych stron opisuje pewna dzialalnosc zaprzyjaznionego syna pewnego eseldowskiego polityka??? Z powazaniem AiG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P@CO Re: P@CO RULES! IP: 158.66.104.* 01.07.03, 17:07 Witam Nie jeśli opisuje konkretną działalnosc, tematycznie związaną z ideą portalu. Pozdrawiam P@CO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: P@CO RULES! IP: *.devs.futuro.pl 01.07.03, 20:15 Powiedz mi P@CO czy on tak zawsze, czy u niego to normalne, czy jest członkiem Samoobrony lub LPR'u???? Bo czegos nie rozumiem jak mozna byc takim...... AiG Odpowiedz Link Zgłoś
wrzood Re: P@CO RULES! 01.07.03, 17:46 Słuchaj KOLESIU! Nie podoba mi się określenie "PRZYDUPAS". Powiem inaczej- z leksza mnie wk*rwia.. Wiesz kim jestem? Znasz moją twarz?? Ja wiem kim jesteś, a twoje zdjęcie jest publikowane co miesiąc w tej srajtaśmie dla ubogich. Wiem też, gdzie pracujesz. Jesteś na widelcu!! UWAŻAJ! ŻÓŁTA KARTKA!! Skończ z takimi tekstami, bo ci przefasonuję buzie. Myślisz, że byłby to problem? Po przeczytaniu tego postu poświęć jedną minutę na przemyślenie, czy ci się to opłaca... Oby nie do zobaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: P@CO RULES! IP: *.devs.futuro.pl 01.07.03, 20:17 Moze jakis prawnik mi pomoze. Czy to sa jakies grozby??? Czy za to mozna odpowiadac a moze nadaje sie to kaftanik??? AiG Odpowiedz Link Zgłoś
wrzood Re: P@CO RULES! 01.07.03, 22:26 To nie pogróżka, tylko ostrzeżenie. ŻÓŁTA KARTKA- ostrzeżenie. Dostaniesz czerwoną- masz misiu przekulane. wrZOOd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P@CO Re: P@CO RULES! IP: 158.66.104.* 02.07.03, 10:36 Witam Nie odpowiadam za poglądy kolegi Michała ZOO. Mam tylko prośbę - aby skończyc z groźbami. Owszem mamy się tu w jakiś sposób pojedynkować ale maja to być to walki na słowa. Pozdrawiam P@CO Odpowiedz Link Zgłoś
wrzood Re: P@CO RULES! 02.07.03, 12:12 Robercie! Przecież nie zrobiłem tu nikomu z nosa pięty!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: P@CO RULES! IP: *.garr.pl 02.07.03, 13:36 Chamstwo rodem z polskiego piekiełka.Ale dlaczego z Siemianowic...? I co mają z tym wspólnego gryzipiórki które tylko nic innego nie umieją, jak plwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg Re: P@CO RULES! IP: *.mmj.pl / 192.168.8.* 02.07.03, 17:54 Widzę, że Arkadiusz G. ma tu już swój faknklub... he he he... i jakaś nowa twarz się pokazała... miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: P@CO RULES! IP: *.devs.futuro.pl 02.07.03, 18:30 No nie wiem czy rena mowiac o chamstwie miala mnie na mysli czy cos innego. A moze sie mysle.......... A. Odpowiedz Link Zgłoś