Gość: Chłopak z Sosnowca IP: *.kosa.net.pl 21.12.05, 20:10 Ale właśnie przeprowadzam się do Chorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milik1954 Re: Jestem z Sosnowca 21.12.05, 20:13 no cóż, widziałem różne przykłady nieszczęść, ale twoje rzeczywiscie zasługuje na szczególne wyrazy współczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: Jestem z Sosnowca 22.12.05, 14:45 milik1954 napisał: > no cóż, widziałem różne przykłady nieszczęść, ale twoje rzeczywiscie zasługuje > na szczególne wyrazy współczucia... popieram... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: Jestem z Sosnowca IP: *.dip.t-dialin.net 21.12.05, 20:47 ino nikomu tego nie godej! (czytaj: mow) slownik gorolsko-slonski juz zes kupiol? Odpowiedz Link Zgłoś
nachtigallzbv800 Re: Jestem z Sosnowca 22.12.05, 16:05 Synek dej sie pokoj bo ino gymga łotwozysch to mos zaroz Lyjty!! Zoston lepi w ty twojej schydowski wiosce tam sie bydzies mioł lepi!! Odpowiedz Link Zgłoś
dialektolog Re: Jestem z Sosnowca 22.12.05, 18:36 nachtigallzbv800 napisał: > Synek dej sie pokoj bo ino gymga łotwozysch to mos zaroz Lyjty!! > Zoston lepi w ty twojej schydowski wiosce tam sie bydzies mioł lepi!! Muszę sobie takie listy wynotowywać, bo są bardzo ciekawe, nie tylko językowo. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Jestem z Sosnowca 23.12.05, 00:22 straszniy upierdliwy facet jestes`=psioczysz ila siy dou?, a tak wogo`le tou dobzy siy czujesz?, Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a): > ino nikomu tego nie godej! (czytaj: mow) > slownik gorolsko-slonski juz zes kupiol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz (HKP) Re: Jestem z Sosnowca IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 18:49 W s p ó ł c z u j ę . . . ... CZUWAJ, CHŁOPCZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re:no i cou z tygo?, 23.12.05, 01:17 Gość portalu: Chłopak z Sosnowca napisał(a): > Ale właśnie przeprowadzam się do Chorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś