Dodaj do ulubionych

dane osobowe - brak ochrony

26.03.04, 12:24
Jakie było moje zdziwienie jak pojawił sie u mnie w domu przedstawiciel firmy
MAX z listą od telekomunikacji, gdzie podane były maje dane osobowe.
twierdził że otrzymał je jako zlecenie montażu ISDN-u którego nie zamawiałem.
Co o tym sądzicie?
To jest jawne łamanie prawa.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaro Re: dane osobowe - brak ochrony IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.04, 14:21
      to jest oburzające co sie wyrabia TP S.A.
    • ciberche Re: dane osobowe - brak ochrony 27.03.04, 14:43
      niech no tylko przedstawiciele firmy "MAX"(swoją drogą niesamowicie oryginalna
      nazwa) przyjdą do mnie - jak to się mówi w pewnych kręgach "pała już się
      suszy". pomyj na TP SA nie ma co wylewać, oni już są tak ubabrani, że szkoda
      słów...
      • Gość: tessa Re: dane osobowe - brak ochrony IP: 80.51.199.* 27.03.04, 15:05
        Zważ, czy podpisując jakąkolwiek umowę z Tepsą nie podpisałaś zgody na
        cedowanie swoich danych.
        Nawiasem - jeżeli terroryści nie mają gdzie się wyżywać, niech wyżyją się na
        Tepsie.
    • Gość: XXX Re: dane osobowe - brak ochrony IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.04, 19:57
      Do Sądu z nimi , jeżeli nie było cesji praw .
    • Gość: facet Re: dane osobowe - brak ochrony IP: *.olsztyn.mm.pl 28.03.04, 13:31
      trzeba było zwalić po schodach tego przedstawiciela ale z drugiej strony co on
      jest winien ma taką pracę.
    • Gość: Klakson Re: dane osobowe - brak ochrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 21:31
      Sprawa jest godna zachodu. Ja bym się starał o odszkodowanie.
    • Gość: zatorzak Re: dane osobowe - brak ochrony IP: 31.31.78.* 05.03.14, 10:56
      chociaż nie wyraziłem zgody tecw...e i tak potem wymieniają miedzy swoimi społkami i nie tylko moje dane a potem dziwne telefony i oferty z dupy nie wiadomo skąd, zanim w ostatecznosci zmienie numer tel. chciałbym chociaż sprobowac pousuwac wszystko co sie da na moj temat od tychcw...i ciekaw jestem jak to wygląda w praktyce i czy cos da

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka