t.l.m 27.05.06, 22:21 coś sie cicho zrbiło, to może ja podrzuce jakiś temat;p do jakich morąskich szkół chodziliście/łyście i jak je wspominacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela2225 Re: szkoły 28.05.06, 11:32 Chodziłam do 1 podstawówki a potem do zawodówki jeszcze. Podstawówkę wspominam ciepło zawodówkę troszkę gorzej. Z nauczycieli to pamiętam p Grubbę uczył nas histori. Odpowiedz Link Zgłoś
t.l.m Re: szkoły 28.05.06, 23:13 to może ja odpowiem na własne pytanie :P ja chodziłem do 3 potem do gimnazjum 1 i do kruczkowskiego te szkoły tak średnio wspominam dla mnie te szkoły są pewnym rodzajem ubezwłasnowolnienia(nie akurat te tylko ogólnie), teraz studiuje i jest inaczej większa swoboda, więcej zależy odemnie Odpowiedz Link Zgłoś
analusia Re: szkoły 29.05.06, 23:14 A ja chodziłam do 2 a potem do Zawodówki, w obydwóch szkołach miałam felerne wychowawczynie, nie napiszę nazwisk, ale z biegiem lat zmieniłam zdanie o nich, spotykam je bardzo często w mieście zwłaszcza z podstawówki, moją ulubioną nauczycielką była pani Talko od matematyki z podstawówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
analusia Re: szkoły 29.05.06, 23:16 A jeszcze bardzo mile wspominam Krzysztofa Piotrowskiego od Historii. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
kartofela Re: szkoły 20.06.06, 19:07 Ehh Pan Piotrowski to był złoty facet! Pozdrawiam wszysktich ziomów ze słynnej JEDYNKI :) no i oczywiscie z nowego LO:) Odpowiedz Link Zgłoś