Dodaj do ulubionych

Program Tak to jest

25.01.13, 19:10
Oglądałam dnia 25.01.br. w TVN24 program Morozowskiego Tak to jest.Zaprosił on do dyskusji m.innymi posłankę PiS Krystynę Pawłowicz.Słuchając jej wypowiedzi (głupich zresztą i pozbawionych sensu) doszłam do wniosku,że wywodzi się ona chyba ze środowiska straganowych przekupek.Świadczyło za tym jej zachowanie,odzywki,bezczelność,usiłowanie negowania natychmiastowego wypowiedzi drugiej osoby w programie posła SLD.Ta baba (nie kobieta)pokazała PiS w pełnym świetle.Jej zachowanie uwłaczało pojęciu kobieta.Wstyd mi za nią.Okazuje się,że to jest w dodatku prawnik.Dlaczego p.Morozowski zaprosił to babsko do programu.Nic nie wniosła a tylko obrażała .na dodatek na zakończenie obraził też prowadzącego wytykając go paluchem.
Obserwuj wątek
    • Gość: SD Re: Program Tak to jest IP: *.olsztyn.mm.pl 25.01.13, 21:20
      Prawnik to mało - to profesor. Czyta z kartki z szybkością karabinu maszynowego, a zachowuje się dodatkowo jak jakaś chyba oborowa - przepraszam tutaj pracowników b. PGR. Jak ją widzę, to zastanawiam się, jak taki Goebbels mógł ukończyć uniwersytet, a tym bardziej jak takie coś mogło zostać profesorem. PiS ma jakieś wyjątkowe szczęście do takich bab. Poprzednio b. dobrze oglądało mi się niejaką Beatę Kempę. Szkoda, że z PiS-u odeszła. Jak się odezwała (a odzywała się zawsze, wręcz buzia jej się nie zamykała), to wiadomo było, że za parę dni PiS-owi słupki w dół polecą.
      • Gość: max Re: Program Tak to jest IP: *.dynamic.mm.pl 26.01.13, 06:50
        Wczoraj K.Pawłowicz była przez cały dzien w różnych stacjach TV.W polsat Neews była sama,gdyz nikt nie chciał siadać z nią na wizji.Dała popis chamstwa i bezczelności wobec prowadzącej program.Jak takie babsko,stara panna może mówic o zwiazkach partnerskich?Chyba,że mści sie za to,że jest sama,że 'chlopy" wola trzymaćsie od niej z daleka.Jak pies ogrodnika ja niejem ale i innym nie pozwolę.Poseł a do tego pracująca na uczelniach na 2 pełnych etatach.Taka praca nie daje korzyści spoleczenstwu ino jej.Wstretny,obrzydliwy babsztyl.Mam nadzieję,że to jej pierwsza i ostatnia kadencja w Sejmie.GROSZORÓB.
        Najbkiższe wybory do parlamentu Europy powinny pokazac Kurskiemu,Czarneckiemu,Ziobrze gdzie ich miejsce.Oni niesiedzą w Brukseli tylko stale ich widać na korytarzach sejmowych na Wiejskiej albo w innych miejscach kraju nad Wisłą.Za co biorą taka kasę w Brukseli?
        • Gość: SD Re: Program Tak to jest IP: *.olsztyn.mm.pl 26.01.13, 14:08
          Zastanawiam się jak bardzo trzeba mieć narąbane w głowie, jak bardzo trzeba być zdesperowanym, by głosować na osobę, która nie ma ani męża, ani dzieci i jeszcze do tego ma tak kosmiczne poglądy. Ale może to i dobrze, że ona nie ma dzieci - szkoda by ich było. W najlepszym przypadku wychowałaby je na takich samych oszołomów jak ona, w każdym innym pewno skończyłyby w szpitalu psychiatrycznym i wszyscy tam musielibyśmy je utrzymywać. A co do pp. Kurskich, Ziobro to zastanawiam się, co oni właściwie robią w tym PE, bo tak naprawdę to codziennie ich widać, że są w polskim Sejmie. Mówią tu o wszystkim. Z jakim skutkiem - poparcie dla tzw. "Solidarnej Polski" mieści się w granicach błędu statystycznego. Jestem pewien, że za rok wyborcy tzw. "prawicy" wystawią im rachunek za dotychczasową działalność.
    • Gość: straganowa przekup Re: Program Tak to jest IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.02.13, 07:37
      anula221 napisała: Słuchając jej wypowiedzi (głupich zresztą i pozbawionych sensu) doszłam do wniosku,że wywodzi się > ona chyba ze środowiska straganowych przekupek.

Wypraszam sobie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka