Dodaj do ulubionych

Inka i Being

03.07.05, 22:06
dzwoniłam do Inki o 13.00 - chciałam wziąść Was na wycieczkę - ale nikt nie
odbierał, straciliśmy taka wspaniałą wyprawę do Wiśnicza do zamku
Lubomirskich. Ach żal tylko .
Czekamy na nastepną szansę :)
Obserwuj wątek
    • inka28 Re: Inka i Being 04.07.05, 12:02
      Rita, my też żałujemy:(
      Chcieliśmy Ci bardzo podziękować za zaproszenie:)) Miło że o nas pamiętasz.
      Telefon miałam w plecaku beinga gdzies na dnie, a bylismy wtedy akurat w Ogrodzie Botanicznym, zasłuchaliśmy się w ptaszki i poezję śpiewaną, bo akurat był koncert...
      Może następnym razem:)
      • rita100 Re: Inka i Being 04.07.05, 22:10
        To może piszcie gdzie się wybieracie, moze będziemy mieć szczęście sie
        spotkać :) Strasznie żałuję zmarnionej szansy , szczegolnie dla mnie :)
        W tą niedzielę, to wiem - Olsztyn i się bawimy
        • inka28 Re: Inka i Being 06.07.05, 11:42
          Jest to jakiś pomysł, tylko że pomysł o pojechaniu do Ogrodu padł jak byliśmy w niedzielę rano na Hali Targowej, nie planowaliśmy tego wcześniej.
          Rita, po zmarnowanej sznasie będzie następna, lepiej smakująca:)))
          • rita100 Re: Inka i Being 06.07.05, 20:21
            dobrze, okazja napewno sie jeszcze znajdzie. Wrazie czego zaglądajcie na ten
            watek.
            • rita100 Re: Inka i Being 11.07.05, 20:34
              czy w niedziele ?
              kontakt rk :)
              • being28 Re: Inka i Being 13.07.05, 22:04
                Inka raczej nie wroci w ten weekend do Krakowa.
                • rita100 Re: Inka i Being 13.07.05, 22:31
                  Kurcze pieczone - Wiśnicz ją ominie :)
                  • inka28 Re: Inka i Being 14.07.05, 12:14
                    Co Wy knujecie?
                    • rita100 Re: Inka i Being 14.07.05, 21:58
                      kto to wie ?
                      Potrzebujemy aparacik forograficzny ;)))))
                      • rita100 Re: Inka i Being 24.07.05, 21:57
                        dziękuję za dużą radochę :)
                        • rita100 Re: Inka i Being 04.08.05, 21:37
                          sobota - godz 17.00
                          gdzie ?
                          • inka28 Re: Inka i Being 04.08.05, 22:42
                            To o 17stej się dopiero spotykamy? Myślałam, że w dzień oprowadzimy turystki. Może Ty Rita nie możesz wcześniej?

Jakbyśmy się nie zgrali to propunuję o 17stej pod Adasiem:)
                            • rita100 Re: Inka i Being 04.08.05, 22:58
                              Inka - Wy możecie wczesniej sie spotkać, a ja dobije w sobote o 17.00.
                              Może uda mi sie wolne zrobić to plany zmienimy - jestesmy od jutra na łączach :)
                              • Gość: rita Re: Inka i Being IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:28
                                jedzie pociąg z daleka
                                niestety jest opóżniony

a ja siedzę i siedzę i czekam.......
                                • rita100 Re: Inka i Being 07.08.05, 22:38
                                  Dziekuję za wspolne spędzenie czasu ze wszystkimi :)
                                  Specjalne podziękowanie dla rk :)
                                  • Gość: rk Re: Inka i Being IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:13
                                    rita masz jak w amerykanskim banku!!! :-))))
                                    • lustroo Re: Inka i Being 13.04.06, 13:54
                                      A gdzie Inka się podziała??
                                      • muraszka1 Re: Inka i Being 13.04.06, 15:50
                                        Wlasnie,masz racje Lustroo,pewnie ten "B.samolot" narozrabial ;-)
                                        • being28 Re: Inka i Being 13.04.06, 23:07
                                          Działamy na innym froncie forumowym;)

Rita, niedlugo czas na grila, moze wycieczke nam zaoferujesz?
                                          • lustroo Re: Inka i Being 14.04.06, 07:47
                                            No tak B-samolot :D Muraszka to Ci sie udało :) nie ma co :)
                                            • muraszka1 Re: Inka i Being 18.04.06, 12:33
                                              Lustroo,B.jest nie tylko "samolotem",ale tez raczkiem,a te diabelki sa do
                                              znudzenia uczciwe i przywiazane do swoich milosci, "nie opuszcza az
                                              do......",znam to z autopsji ;-)
                                              • lustroo Re: Inka i Being 18.04.06, 14:58
                                                Hmmmm. Nie będę się na ten temat wypowiadać.
                                                Ale nie wiem co to ma za zwiazek z brakiem Inki na forum ;) :)
                                                • muraszka1 Re: Inka i Being 18.04.06, 15:31
                                                  Inka pisze,ze spotyka sie ze swoim "samolotem" dopiero okolo 17:00,wszystko
                                                  jasne,bo obiadek,sprzatanie itp.,pisza tez,ze udzielaja sie intensywnie na
                                                  innym forum(pewnie blizej Krakowa)"samolot" zostal adminem,ale kiedy przyjdzie
                                                  lato ;-)
                                                  "Powrocisz tu..."
                                                  • Gość: ella Re: Inka i Being IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:40
                                                    Czy Ty Muraszka musisz się wcinać na każdy wątek????
                                                  • muraszka1 Re: Inka i Being 19.04.06, 20:07
                                                    Rita,ty jestes chora:(
                                                  • Gość: do muraszki Re: Inka i Being IP: *.ols.vectranet.pl 19.04.06, 20:21
                                                    uwazaj na to co wypisujesz
                                                  • jola210 Re: Inka i Being 22.04.06, 15:17
                                                    Muraszka na urlopie????
                                                  • inka28 Re: Inka i Being 19.05.06, 18:11
                                                    Muraszko, bądźże łaskawa wyjaśnić o co chodzi z tymi tu ploteczkami na nasz temat? Being raczkiem??? O znak zodiaku Ci chodzi? Jakim adminem? Jakie spotkania o 17??? Mieszkam z nim i nic nie wiem!
                                                    Lustroo, dopiero tu zajrzałam, wszystko z nami ok, ale mamy taki okres w życiu, że na forumowe życie czasu nieco brakuje. Ale pozrdawiam Cię i dzięki za pamięć:)))
                                                  • lustroo Re: Inka i Being 22.05.06, 11:58
                                                    3majcie się ciepło :)
                                                  • rita100 Re: Inka i Being 23.07.06, 23:56
                                                    Ta ostatnia niedziela, dzisiaj się rozstaliśmy
                                                    dzisiaj sie rozeszlismy , na wieczny czas
                                                    Ta ostatnia niedziela, więc nie żałujcie jej dla mnie
                                                    spojrzcie czule dziś na mnie na wieczny raz

dziękuje, to były piękne chwile
                                                    Wszystkiego Najlepszego
                                                  • ktos2104 Re: Inka i Being 21.08.06, 07:12
                                                    jaka ostatnia Rito:)
                                                    Widziałam ich w Olsztynie:)
                                                    Zapowiadali, że dostęp do netu będą mieli od srody..i nic;p:(
                                                  • rita100 Re: Inka i Being 31.08.06, 00:03
                                                    Ale ja ich widziałam ostatni raz w Krakowie. Mieliśmy oficjalne pożegnanie.
                                                    Ktosiczka, jakbys ich widziała, to obiecałam im zamiescić zdjęcia ze ślubu
                                                    córki, co czynię. Daj im znać.
                                                    schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=245pozdrawiam
                                                  • ktos2104 Re: Inka i Being 31.08.06, 07:34
                                                    dobrze Rito:)
                                                    ale się nie otwiera..
                                                    ?
                                                    ukazuje się błąd..
                                                    chyba ze to moje techniczne umiejętnosci zawodzą..
                                                  • giga5 Re: Inka i Being 31.08.06, 18:58
                                                    schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=245
                                                  • giga5 Re: Inka i Being 31.08.06, 19:00
                                                    Piękne zdjecia:)
                                                    Rita, chyba jesteś szczęśliwa?
                                                    Pozdrawiam
                                                  • rita100 Re: Inka i Being 31.08.06, 21:42
                                                    Wiecie z czego się ciesze najbardziej - że radość jest wśród nas, że ją widać i
                                                    czuć.
                                                    pozdrawiam
                                                  • muraszka1 Re: Inka i Being 31.08.06, 21:51
                                                    piekna masz corke Rita
                                                  • inka28 Re: Inka i Being 04.09.06, 20:09
                                                    Cześć Ludzie Kochani!
                                                    Rita, dzięki za spełnienie obietnicy:) Foty superowe, widać że niezłą miałaś zabawę z aparatem. Para młoda piękna:))) Aśka jaka ładna! A Ty w kwaitach jaka kobieca:) Na całej familii można oko zawiesić:D:D:D:D
                                                    Teraz dlaczego się nie odzywamy. To powiem za siebie - jestem sfrustrowaną absolwentką, mieszkam z "teściami" i dopóki nie ustabilizuję sobie życia przywatnego będę milczeć na forum. Ale podczytuję.
                                                    Pozdrawiam serdecznie:)
                                                  • lustroo Re: Inka i Being 07.09.06, 07:45
                                                    3majcie się ciepło i stabilizujcie ;) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka