Dodaj do ulubionych

szukam sprawdzonej wróżki

IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.06, 10:10
czy znacie kogos takiego , jakie macie doswiadczenia osobiste w tej
dziedzinie, czy zdarzylo wam sie kiedys byc u wrózki w Olsztynie i czy
przepowiednie sie sprawdzily? Jak wygladala taka wizyta? Prosez o odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Życzliwy Re: szukam sprawdzonej wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:39
      Zwróć się do Pana Boga, On Ci wskaże drogę i Twoją przyszłość. Wróżki, to
      powrót do pogaństwa, wielobóstwa, złych sił (szatana); to wsteczność. Lepiej
      iść do światła, życia, zmartwychwstania.
    • Gość: m.. Re: szukam sprawdzonej wróżki IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.06, 13:13
      Ja mam koleżankę, która potrafi stawiać tarota. Postawiła mi karty jeden jedyny
      raz, ale to co mi powiedziała jak na razie się sprawdza.
    • Gość: przyjaciel Re: szukam sprawdzonej wróżki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.06, 19:24
      jak chcesz kogoś sprawdzonego to podam ci telefon ale nie tu magda328@gazeta.pl
    • saskiaplus1 Re: szukam sprawdzonej wróżki 21.03.06, 21:45
      Ja jestem kompetentną wróżką, co prawdę Ci powie...
    • marika_w Re: szukam sprawdzonej wróżki 28.09.20, 18:51
      Ja byłam na wielu seansach. U dobrej wróżki z talentem już przy pierwszym kontakcie poczujesz magiczną aurę, która wzbudza jednocześnie spokój o podekscytowanie. To magiczna mieszanka, którą ciężko opisać. Szukaj zawsze po poleceniach, aby się nie nacią. Ja polecam www.ezoliniawrozby.com/wrozki/jasnowidz-ajlena Jestem bardzo zadowolona. Głęboka wiedza i talent
    • adam-australia Re: szukam sprawdzonej wróżki 12.09.25, 10:30
      Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, prowadzi sesje telefoniczne, co działa tak samo jak wizyta osobista.

Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100%
    • adam-australia Re: szukam sprawdzonej wróżki 12.09.25, 12:01
      Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, prowadzi sesje telefoniczne, co działa tak samo jak wizyta osobista.

Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka