Dodaj do ulubionych

Prezes Domatora połowicznie pomówiony

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 22:37
Oglądałem relację z tej sprawy podaną przez naszą lokalną TVP3 i niby
chodziło o tę samą sprawę, ale tam odnioslem wrażenie, ze prezes wygrał
bezapelacyjnie, a tutaj po przeczytaniu artykułu wychodzi na to, jakby to
Morabet sparwę wygrala. A tak wogóle to jestem pod wrażeniem tego, że taka
sprawa mogla być rozpatrzona i zakończona na jednym posiedzeniu. Na koniec
powiem, ze po tych dwoch doniesieniach medialnych, to juz nic nie wiem, kto
przegrał, a kto wygrał? Jak ktoś wie, to proszę, niech to wytłumaczy. Z góry
dziekuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: zyga Re: artykuł połowicznie jasny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:56
      Nie wiem kto wygrał w sądzie ale artykuł rzeczywiście napisany jest na wspak -
      widać, że sympatia autora jest po stronie pani, ktora pomawiała a nie tego
      kogo - zdaniem sądu - pomówiono. Wolałbym przeczytać, czy pani z rady
      nadzorczej miała dowody na to co mówi czy paple co jest ślina na język
      przyniesie - czyli jaka jest prawda
      Przyjmując retorykę dziennikarza powinienieś "czuć się przez niego okłamany" -
      bo "to określenie mieści się w granicach dopuszczalnej krytyki". Nie możesz
      natomiast twierdzić, że jest kłamcą, bo każą Ci przeprosić na pismie. :>)
      • Gość: edi Re: artykuł połowicznie jasny IP: *.olsztyn.mm.pl 29.03.06, 09:16
        prezes stefański jest tak samo niewinny jak prezes procyk, biedni pokrzywdzeni
        przez los ludzie. tylko nie wiem skąd się podorabiali swoich majatków. dlaczego
        w naszym państwie chroni się takich jak oni, wydać wyrok po jednej rozprawie to
        jakiś ewenement a może ktos tez ma tu swoj interes ????
    • Gość: Olsztyniak Re: Prezes Domatora połowicznie pomówiony IP: *.olsztyn.mm.pl 29.03.06, 11:58
      Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniądze. Zblizają sie wybory
      samorządowe, jak widać kampania wyborcza już rozpoczeta. Zawsze modne jest
      mieszanie w sprawach społecznych, komunikacji, baseny itp. Jak to sie kończy
      widzimy za każdym razem po 4-ech latach. Brak basenów, nadal nie ma tramwajów (i
      nigdy nie będzie patrz koszty)w basenach to juz kilku mozna sie wykąpać chocby
      przypomne na zatorzu koło Jasia Górki, naprzeciw LO IV, przy szkole nr 10, koło
      Leclerca i w Kortowie. Powodzenia w zmianach prezesów, radnych i obiecankach
      cacankach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka