Dodaj do ulubionych

Jesień Jana Pawła II

IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 30.08.05, 12:14
Nigdy nie lubilem Wojtyły.
Obserwuj wątek
    • Gość: panicattack Re: Jesień Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:18
      że cię jeszcze piorun nie pierd#$%ął...aż dziw :)
    • Gość: panicattack Re: Jesień Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:19
      "Aż trzy filmy o życiu Papieża-Polaka powstaną tej jesieni. Wszystkie będą
      nakręcone po angielsku, a Jana Pawła II zagrają Anglik, Amerykanin, Polak i
      Niemiec" hehehe brakuje tylko Ruska i jak w tych kawałach :)
      • Gość: kolec Re: kijek IP: *.inetia.pl 30.08.05, 14:10
        nie przejmuj sie swoja przypdloscia, o Tobie filmow nie nakreca, chyba ze Twoj
        szwagier ma kamere i wezmie na jakies wesele
        • cham_i_prostak Re: kijek 30.08.05, 15:15
          ales mu dosrał, o ja cie pie..

ja też dziada nigdy nie lubilem
          • lehoo Re: kijek 30.08.05, 15:19
            Obywatelu Pierwszy Sekretarzu ! Pułkownik Karol Wojtyła melduje powrót z
            wyznaczonego zadania....
            • golem_t Re: kijek 30.08.05, 15:55
              Dobre - trzeba tylko było by wyjaśnić tym z Pokolenia JPII, że to miało być
              największe marzenie każdego I Sekretarza i kim był kapitan Czechowicz. W
              przeiwnym wypadku jeszcze cię powieszą na latarni nie rozumiejąc, że był to
              kawał z okresu komuny.
          • Gość: osa Re: kijek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:18
            a ja nigdy nie lubiłam chamów i prostaków
            • Gość: kijek Re: kijek IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 30.08.05, 17:32
              ja mam to samo w stosunku do katolików
              • chlodwig Wszystkich? Miliarda? 30.08.05, 17:40
                • Gość: kijek Re: Wszystkich? Miliarda? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 30.08.05, 20:03
                  ocztwiście, wiesz poznalem kiedyś katolika, byl taki glupi, że od razu
                  stwierdzilem ze wszyscy są tacy jak on
    • peter1 Re: kijek 30.08.05, 15:14
      Było was wielu w departamencie IV MSW, którzy go nie lubili, albo się bali. Na szczęście nie mają już takiej
      władzy.
      • Gość: behemot Na DVD w kinach, a potem jako dodatek do pism... IP: *.promax.media.pl 30.08.05, 15:18
        kolorowych, ale będzie śmiesznie. Co Tina to? Tina z filmem Człowiek, który został papieżem i mochery od Radia MaTwarz kupujące bezbożne pisma buhahahahahahahaha
    • chlodwig Nigdy nie lubiłem kijka. 30.08.05, 17:39
    • sojuz1 Re: Jesień Jana Pawła II 30.08.05, 19:48
      "Aż trzy filmy o życiu Papieża-Polaka powstaną tej jesieni. Wszystkie będą
      nakręcone po angielsku, a Jana Pawła II zagrają Anglik, Amerykanin, Polak i
      Niemiec"
      Brakuje tylko Ruska do kompletu.
    • belial13 Re: Jesień Jana Pawła II 30.08.05, 21:05
      A co tam jesień.To mało.Powinna być zima,wiosna,lato,jesień,zima i tak w
      kółeczko co najmniej przez 500 lat.Zza kazdej wiejskiej strzechy i miejskiego
      dachu wyglądać powinny co najmniej trzy pomniki Wojtyły,kazda
      gmina,sołectwo,powiat i województwo powinno usypać po 100 kopców.Na środku
      Zatoki Gdańskiej nalezy postawić zaś pomnik wysokości 1000 m aby cały świat
      widział jaki nad Wisłą pobożny,pracowity i uczciwy naród mieszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka