Dodaj do ulubionych

Chcą wcześniejszych emerytur

IP: 217.97.0.* 20.02.06, 09:06

W tym artykule o emeryturach to stek bzdur, przecież nauczyciele, panie
Kamiński mogą przechodzić na emeryturę po 30 latach pracy do końca 2007 roku,
a nie do końca 2006, jak pan napisał w swoim artykule, proszę ludzi nie
wprowadzać w błąd. To że gazeta jest za darmo nie znaczy że można w niej
głupstwa pisać.
Z poważaniem : czytelniczka.(nauczycielka)
Obserwuj wątek
    • Gość: celesta Re: Chcą wcześniejszych emerytur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:00
      jestem pracownikiem kolei tez chcem wczesniejszej emerytury ale jestem zmuszona
      pracowac do 60 bo rzad tak zdecydowal wprowadzajac drugi filar ubezpieczenia
      obowiazkowy dla ludzi mlodych gdzie sprawiedliwosc
      • Gość: wasza "siostra" Re: Chcą wcześniejszych emerytur IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.02.06, 17:46
        też CHCĘ wcześniejszą emeryturkę mieć ,
        po 25 latach pracy na trzy zmiany mam dosyć tych nocy a przedemną jeszcze 15
        lat takiej harówki ,
        pacjencie czy chcesz aby pielegnowała Cię 60 letnia babcia ,
        bo ja czuję się tak po nocnym dyżurze ze sama czasem pomocy wymagam,
        polska pielegniarka
    • Gość: karol Re: Chcą wcześniejszych emerytur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:59
      ustawa o wczesniejszych emeryturach jest zaskarżona do Trybunalu
      Konstytucyjnego, więc chyba jeszcze na 100% nie wiadomo czy będzie można odejść
      w grudniu 2006, czy w grudniu 2007.
      Jak tio jest naprawdę, moze ktoś wie?
    • Gość: Katowice Re: Chcą wcześniejszych emerytur IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 08:35
      popieram wczesniejsze emerytury,napewno musza byc zroznicowane.W tym temacie
      wypowiedz nalezy do ekspertow,poniewaz warunki pracy uzaleznia wiele cznnikow
      szkodliwych i uciazliwych dla zdrowia jak rowniez miejsce wykonywania pracy nie
      jest obojetne np:gornictwo.Praca pod ziemia podlega scislym przepisom prawa
      geologicznego i gorniczego a dla laika to czarna magia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka