Gość: Ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:44 Juz widze pod szyldem "Pod kogutkiem" pomaranczowe kolko WC. Nie dziwie sie restauratorom ze nie chca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariolka Re: Ratunkowe w.c. IP: *.115-200-80.adsl.skynet.be 25.05.06, 11:01 Po co ta cała akcja? Przecież zieleni w Warszawie nie brakuje. Ja tam zawsze idę w krzaki, bo jest to ekologiczne i zdrowsze niż korzystanie z jakichś obskurnych kibli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Ratunkowe w.c. IP: *.profiline.pl 25.05.06, 11:55 lol a na starowce tez walisz kloce jak popadnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Ratunkowe w.c. IP: *.isw.intel.com / *.isw.intel.com 25.05.06, 11:59 Czemu nie? Jeśli idzie na smyczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnonijaki Re: Ratunkowe w.c. 25.05.06, 12:36 buhahahah Dlaczego nie da sie prowadzic firmy bez Microsoftu;) Znajomość zagrożeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swistak336 Ależ da się prowadzić firmę bez mjkroszitu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:18 Linux Ubuntu + OpenOffice 2.0 z Ux.pl + GIMP + Opera lub Firefox. I zupełnie wystaczy (wiem, bo mam). Jedyny "zonk" w tym to polski "Płatnik" - marne programiło. Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd Re: Ależ da się prowadzić firmę bez mjkroszitu. 25.05.06, 23:16 marne bo polskie ?? napisz ćwoku lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LowMan Re: Ależ da się prowadzić firmę bez mjkroszitu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.06, 07:57 1. Po co wyzywasz ?? Aż tak czujesz się dotknięty, że komuś nie odpowiada "Płatnik"? 2. "Płatnik" staje się coraz lepszy, ale niestety liczba błędów i problemów jakie można spotkać w tej aplikacji o nienajwyższym stopniu skomplikowania jest zbyt duża. 3. "Płatnika" da się uruchomić pod Linuxem, więc można w Polsce prowadzić działalność nie posiadając M$ Windows Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: Ratunkowe w.c. IP: *.115-200-80.adsl.skynet.be 25.05.06, 12:31 Mam takie swoje ulubione miejsce przy skarpie. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Ratunkowe w.c. 25.05.06, 12:58 To może powinno sie pojawić hasło: "Każdy sracz własnością narodu!"? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Ratunkowe w.c. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:25 Uważaj żeby kleszcza w tych krzakach nie złapać , bo w Warszawie ich dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu super 25.05.06, 13:33 ale jak mozna bylo wyremontowac wc przy placu zbawiciela to lepiej go bylo zasypac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tul czy to radio? IP: *.direct-adsl.nl 25.05.06, 14:51 a gdzie foto tego znaku? ja rozumiem ze w radiu mozna opisywac taki znak, ale to jest internet i zamiast opisu co ten znak przypomina wystarczy wrzucic fotke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Kible w pałacu kaczora będą dostępne publicznie ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.06, 15:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naTurysta Trudno . Zrobię kupę na trawie przed Sejmem . n/t IP: 83.31.101.* 25.05.06, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 nie smiejcie sie bo to powazna sprawa 25.05.06, 16:39 - Wasze chichoty dowodza, ze nie traktujecie tematu powaznie. Dla wielu turystow jest to jednak bardzo istotna rzecz. Z opisu (dlaczego nie ma foto?) wynika, ze jest to dosc poprawny znak. Powinien byc jednak bardziej informacyjny "ze tutaj" , a nie ze "gwaltu-rety" - kolo ratunkowe. Inaczej mowiec powinien byc bardziej rzeczowy, a nie emocjonalny. Ha!Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: nie smiejcie sie bo to powazna sprawa IP: *.234-201-80.adsl.skynet.be 26.05.06, 01:55 Wystarczyłoby więcej zieleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Można sią pomylić M i ż - po rusku Madamy i żentelmeny IP: *.c3-0.fch-ubr1.lnh-fch.md.cable.rcn.com 25.05.06, 20:46 Odpowiedz Link Zgłoś
matheus.baere Re: Ratunkowe w.c. 25.05.06, 22:09 Moim zdaniem chybiony pomysł - powinno być więcej publicznych toalet - jedynie to stanowi rozwiązanie problemu. Mam też wrażenie, że wszystkie restauracje i bary udostępniają toalety swoim klientom - zawsze można więc kupić gdzieś herbatę z wejściem do WC w promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Ratunkowe w.c. 25.05.06, 23:04 Na Woronicza Panowie, WC będzie w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: Ratunkowe w.c. IP: *.hsd1.va.comcast.net 26.05.06, 07:54 No to sie wladze miasta postaraly. Zamiast wymyslic jakies eleganckie toalety ktore mozna by w miescie ustawic wymyslily "oczojebny" znak ktory tylko oszpeci dodatkowo nasze centrum (jakby juz dosc nie bylo roznych reklam). Proponuje w duchu tej konwencji kazdemu kto skorzysta z tak oznakowanych toalet dawac wlepke z takim znaczkiem i naklejac mu ja na ubranie w idocznym miejscu. Nastepnie w ramach zblizania wladz miasta i obywateli kazac urzednikom nosice ubrania w tym jakze pieknym pomaranczowym kolorze:) Odpowiedz Link Zgłoś
nabram Re: Ratunkowe w.c. 26.05.06, 10:00 Na wschód od Wisły jeszcze się naród nie nauczył korzystać kulturalnie z toalet,dlatego restauracje są niechętne korzystającym "z ulicy" .Wszystkie toalety w Poznaniu są czyste i pachnące ,natomiast te w ETC przy trasie na Warszawę syf ,kiła i ubóstwo niestety. I genialny wschodni wymysł : zużyty papier toaletowy wpychają do pojemników na podpaski , o b r z y d l i w o ś ć, pewnie to pozostałość po ruskim zaborze. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Ratunkowe w.c. 26.05.06, 11:03 Na swiecie juz dawno wymyslono takie znaki,znow panstwowo-tworcza dzialalnosc.Rowniez na swiecie wymyslono,ze restauracje musza udostepniac WC turystom.Jedni robia to bezplatnie inni biora drobna oplate.Czy w licencji na prowadzenie knajpy nie mozna tego zapisac?Teraz mozna dopisac.Panie Dorn to temat dla pana ministra administracji.Uchwala sejmowa nie jest potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrunia Ratunkowe w.c. IP: 217.153.6.* 26.05.06, 16:22 Oni tutaj planują kampanie reklamowe : toalety , znaczki , duperelki - a prosty człowiek siusiu jak nie ma gdzie , tak nie ma gdzie Odpowiedz Link Zgłoś