Dodaj do ulubionych

Ratunkowe w.c.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:44
Juz widze pod szyldem "Pod kogutkiem" pomaranczowe kolko WC. Nie dziwie sie
restauratorom ze nie chca.
Obserwuj wątek
    • Gość: mariolka Re: Ratunkowe w.c. IP: *.115-200-80.adsl.skynet.be 25.05.06, 11:01
      Po co ta cała akcja? Przecież zieleni w Warszawie nie brakuje. Ja tam zawsze
      idę w krzaki, bo jest to ekologiczne i zdrowsze niż korzystanie z jakichś
      obskurnych kibli.
      • Gość: lol Re: Ratunkowe w.c. IP: *.profiline.pl 25.05.06, 11:55
        lol a na starowce tez walisz kloce jak popadnie????
        • Gość: miko Re: Ratunkowe w.c. IP: *.isw.intel.com / *.isw.intel.com 25.05.06, 11:59
          Czemu nie? Jeśli idzie na smyczy :)
          • czarnonijaki Re: Ratunkowe w.c. 25.05.06, 12:36
            buhahahah

Dlaczego nie da sie prowadzic firmy bez Microsoftu;)

Znajomość zagrożeń
            • Gość: swistak336 Ależ da się prowadzić firmę bez mjkroszitu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:18
              Linux Ubuntu + OpenOffice 2.0 z Ux.pl + GIMP + Opera lub Firefox. I zupełnie wystaczy (wiem, bo mam).
              Jedyny "zonk" w tym to polski "Płatnik" - marne programiło.
              • tadddd Re: Ależ da się prowadzić firmę bez mjkroszitu. 25.05.06, 23:16
                marne bo polskie ??
                napisz ćwoku lepsze
                • Gość: LowMan Re: Ależ da się prowadzić firmę bez mjkroszitu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.06, 07:57
                  1. Po co wyzywasz ?? Aż tak czujesz się dotknięty, że komuś nie odpowiada "Płatnik"?
                  2. "Płatnik" staje się coraz lepszy, ale niestety liczba błędów i problemów
                  jakie można spotkać w tej aplikacji o nienajwyższym stopniu skomplikowania jest
                  zbyt duża.
                  3. "Płatnika" da się uruchomić pod Linuxem, więc można w Polsce prowadzić
                  działalność nie posiadając M$ Windows
                  • pijaki trochu nie na temat... 26.05.06, 11:56
        • Gość: mariolka Re: Ratunkowe w.c. IP: *.115-200-80.adsl.skynet.be 25.05.06, 12:31
          Mam takie swoje ulubione miejsce przy skarpie.
          • konread Re: Ratunkowe w.c. 25.05.06, 12:58
            To może powinno sie pojawić hasło: "Każdy sracz własnością narodu!"? :P
      • Gość: mi Re: Ratunkowe w.c. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:25
        Uważaj żeby kleszcza w tych krzakach nie złapać , bo w Warszawie ich dużo.
    • pomysl.po.wypiciu super 25.05.06, 13:33
      ale jak mozna bylo wyremontowac wc przy placu zbawiciela to lepiej go bylo
      zasypac.
    • Gość: tul czy to radio? IP: *.direct-adsl.nl 25.05.06, 14:51
      a gdzie foto tego znaku? ja rozumiem ze w radiu mozna opisywac taki znak, ale to
      jest internet i zamiast opisu co ten znak przypomina wystarczy wrzucic fotke...
    • Gość: - Kible w pałacu kaczora będą dostępne publicznie ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.06, 15:19
    • Gość: naTurysta Trudno . Zrobię kupę na trawie przed Sejmem . n/t IP: 83.31.101.* 25.05.06, 16:07
      • annamarta8 nie smiejcie sie bo to powazna sprawa 25.05.06, 16:39

- Wasze chichoty dowodza, ze nie traktujecie tematu powaznie. Dla wielu
        turystow jest to jednak bardzo istotna rzecz. Z opisu (dlaczego nie ma foto?)
        wynika, ze jest to dosc poprawny znak. Powinien byc jednak bardziej informacyjny
        "ze tutaj" , a nie ze "gwaltu-rety" - kolo ratunkowe. Inaczej mowiec powinien
        byc bardziej rzeczowy, a nie emocjonalny. Ha!Ha!
        • Gość: mariolka Re: nie smiejcie sie bo to powazna sprawa IP: *.234-201-80.adsl.skynet.be 26.05.06, 01:55
          Wystarczyłoby więcej zieleni.
    • Gość: Można sią pomylić M i ż - po rusku Madamy i żentelmeny IP: *.c3-0.fch-ubr1.lnh-fch.md.cable.rcn.com 25.05.06, 20:46
    • matheus.baere Re: Ratunkowe w.c. 25.05.06, 22:09
      Moim zdaniem chybiony pomysł - powinno być więcej publicznych toalet - jedynie
      to stanowi rozwiązanie problemu.
      Mam też wrażenie, że wszystkie restauracje i bary udostępniają toalety swoim
      klientom - zawsze można więc kupić gdzieś herbatę z wejściem do WC w promocji.
    • wariant_b Re: Ratunkowe w.c. 25.05.06, 23:04
      Na Woronicza Panowie,
      WC będzie w telewizji.
    • Gość: pb Re: Ratunkowe w.c. IP: *.hsd1.va.comcast.net 26.05.06, 07:54
      No to sie wladze miasta postaraly. Zamiast wymyslic jakies eleganckie toalety
      ktore mozna by w miescie ustawic wymyslily "oczojebny" znak ktory tylko oszpeci
      dodatkowo nasze centrum (jakby juz dosc nie bylo roznych reklam).
      Proponuje w duchu tej konwencji kazdemu kto skorzysta z tak oznakowanych toalet
      dawac wlepke z takim znaczkiem i naklejac mu ja na ubranie w idocznym miejscu.
      Nastepnie w ramach zblizania wladz miasta i obywateli kazac urzednikom nosice
      ubrania w tym jakze pieknym pomaranczowym kolorze:)
      • nabram Re: Ratunkowe w.c. 26.05.06, 10:00
        Na wschód od Wisły jeszcze się naród nie nauczył korzystać kulturalnie z
        toalet,dlatego restauracje są niechętne korzystającym "z ulicy" .Wszystkie
        toalety w Poznaniu są czyste i pachnące ,natomiast te w ETC przy trasie na
        Warszawę syf ,kiła i ubóstwo niestety. I genialny wschodni wymysł : zużyty
        papier toaletowy wpychają do pojemników na podpaski , o b r z y d l i w o ś ć,
        pewnie to pozostałość po ruskim zaborze.
    • emeryt21 Re: Ratunkowe w.c. 26.05.06, 11:03
      Na swiecie juz dawno wymyslono takie znaki,znow panstwowo-tworcza
      dzialalnosc.Rowniez na swiecie wymyslono,ze restauracje musza udostepniac WC
      turystom.Jedni robia to bezplatnie inni biora drobna oplate.Czy w licencji na
      prowadzenie knajpy nie mozna tego zapisac?Teraz mozna dopisac.Panie Dorn to
      temat dla pana ministra administracji.Uchwala sejmowa nie jest potrzebna.
    • Gość: Jędrunia Ratunkowe w.c. IP: 217.153.6.* 26.05.06, 16:22
      Oni tutaj planują kampanie reklamowe : toalety , znaczki , duperelki - a prosty
      człowiek siusiu jak nie ma gdzie , tak nie ma gdzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka