Gość: franek IP: *.chello.pl 11.08.10, 22:08 fajną wyliczankę sobie zrobiła spółdzielnia - istna lista życzeń... ja też tak mogę? i co to takiego Osiedle Arkadiusza Karbowiaka? on jeszcze żyje więc po co ta nazwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamejudd ...jeszcze zyje. 11.08.10, 22:18 Niestety. A Zbikowska moglaby leczyc swoje prowincjonalne i fizjonomiczne kompleksy w inny sposob, niz wmawiajac Opolanom ze biale jest czarne (w tym przypadku ze ZWM nazywa sie "Osiedlem Anemicznych Kurtyzan". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: ...jeszcze zyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 00:16 Nie wiedziałem, kolego pamejudd, że jesteś taki prymitywny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gondol Jerzy Re: ...jeszcze zyje. IP: *.punkt.opole.pl 12.08.10, 01:47 A co z flagowym pomysłem pana prezydenta Zemnaczyńskikiego tj. budową GONDOLI???? Obiecywał, obiecywał i nic ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusznikarz Re: ...jeszcze zyje. IP: *.chello.pl 12.08.10, 02:30 A ja chcę osiedle "KBK AK" plis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobber Re: ...jeszcze zyje. IP: *.chello.pl 12.08.10, 06:02 Spółdzielnia z osiedla im. AK Piękna figura stylistyczna - jak za komuny Jednak w takiej figurze to osiedla chyba z dużej litery być powinno pani dysgramatyczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Sawczuk Re: Basen na osiedlu im. AK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 08:27 Nie sądzę, by to był dobry pomysł. To miejsce przy pętli, przy alejkach parku, ma swój klimat i charakter. Jest oazą ciszy i spokoju dla calego osiedla im. AK i reszty Opola. Czy po to inwestowano w park i miejsce relaxu od polowy lat 80-tych by teraz to zniszczyć za jednym zamachem? Spółdzielcy planujcie z głową ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leśnik Re: Basen na osiedlu im. AK? IP: *.chello.pl 12.08.10, 08:32 osiedle im. AK? od kiedy? nie basen tylko staw, taki w którym można zobaczyć życie! nie boisko tylko dosadzić drzew! nie ekrany tylko też dosadzić drzew! Ludzie kiedy zgodnie z nazwą będziecie naprawdę sapiens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abdul Re: Basen na osiedlu im. AK? IP: *.mmpnet207.tnp.pl 12.08.10, 09:42 Toż na ZWM-ie jest już basen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Basen na osiedlu im. AK? IP: *.as.kn.pl 13.08.10, 17:32 zgadzam się całkowicie! Ten basen to jakaś paranoja! Kto go potem będzie utrzymywał, czyścił,ochraniał itd....!? Wystarczy tych basenów,które już są! Faktycznie potrzeba więcej zieleni a nie nowych budowli, które rodzą potężne koszty i korzyści z nich żadne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Basen na osiedlu im. AK? IP: *.chello.pl 12.08.10, 09:38 Jeżeli włodarze miasta poważnie myślą o rekreacji dla swoich mieszkańców, to niech nie zajmują się pierdołą w postaci wydawania publicznych pieniędzy na jakiś mały basenik, tylko niech podejmą w końcu działania w celu wybudowania dużego kompleksu basenowego o hucznej nazwie aquapark, dla wszystkich Opolan i nie tylko, a nie wyłącznie dla tych z AK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bigos Basen na osiedlu im. AK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 11:55 Co to za osiedle AK? Jest taka ulica, ale o osiedlu pierwsze słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Basen na osiedlu im. AK? IP: *.chello.pl 12.08.10, 12:13 Osiedle AK to osiedle hipotetyczne którą wybudowaliby członkowie AK gdyby nie bojko0towali pracy organicznej wykonywanej przez niepiśmiennych chłopo-robotników z PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwmowiec ZWM IP: *.punkt.opole.pl 12.08.10, 12:21 Jakiego osiedla? Nie ma żadnego AK ani innej Africa Korps. Jest tylko ZWM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
globus_polski Basen na osiedlu im. AK? 12.08.10, 12:27 Osiedle AK? Osiedle (Lecha) Aleksandra Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mal Re: Basen na osiedlu im. AK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 14:27 Ak, co to jest za osiedle pod nazwą jakiejś drewutni do zabijania AL. O jasny gwint, w Opolu jest osiedle dla słusznie lubących metody Ak. Przeciw Polsce, przeciw Al. Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: was Basen na osiedlu im. AK? IP: 77.223.241.* 12.08.10, 16:12 To jest osiedle "Absurdu Komunizmu" Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Nie ma czegoś takiego jak osiedle AK, jest zetwuem 12.08.10, 16:38 Na wieki wieków. Odpowiedz Link Zgłoś
fernando_hidalgo Re: Nie ma czegoś takiego jak osiedle AK, jest ze 12.08.10, 19:48 zauważyliście, że terminem "osiedle AK" posługują się tylko dziennikarze? czy to jest rzetelne? na jakiej podstawie oni tak piszą - rada miasta nie zmieniła nazwy, prezydent też nie zmienił, spółdzielnia też nie zmieniła czeski film, ale nie dla mieszkańców - bo ci wiedzą że to OSIEDLE ZWM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak chyba osiedle im. Akcji Krzyż;)) IP: 194.29.180.* 12.08.10, 20:39 :D Odpowiedz Link Zgłoś