Gość: bleble IP: 194.29.181.* 30.08.10, 22:52 puste slowa dostal stolek i bredzi cos o uszczesliwianiu innych a jemu chodzi tylko i wylacznie o stolek i kase.urzad do spraw niewaznych i maloistotnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leszek Re: Łukawiecki został doradcą IP: 77.223.241.* 30.08.10, 23:10 widzę że to już kolejny etat jaki będzie zajmować Pan dyrektor, i wszędzie dla dobra pacjentów ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Łukawiecki został doradcą IP: *.146.39.20.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.08.10, 08:21 Wraca PRL-bądź z nami nie zginiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Łukawiecki został doradcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 00:00 forsa, q-wa misiu, forsa sie tylko liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Sawczuk Re: Łukawiecki został doradcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 05:04 Cojones, cojones ! Podziwiałem Pana Lukawieckiego w tym co robił, ale w swej naiwnosci i wiecznym idealiźmie nigdy nie zakładałem, że mozna dostać absolutnie niesprawiedliwie w d.... od mocodawców, a nastepnie przyjęć od nich posadke na otarcie łez.. Jako historykowi przypomina mi to postawy XIX wiecznych niektórych Polakow, którzy najpierw solidnie pognębieni przez cara szli potem na jego służbę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jma2312@arcor.de Re: Łukawiecki został doradcą IP: 212.23.105.* 31.08.10, 06:01 A wszystko po to zeby zylo sie "nam" lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polityk Re: Łukawiecki został doradcą IP: *.atol.com.pl 31.08.10, 07:23 No chyba głupek nie przyjąłby takiej posady za prawie 5000,0 zł, a przypomnę, że ten Pan nie jest bezrobotny, już ma parę etatów. A NFZ tak rządził, że w połowie roku nie ma punktów na zabiegi rehabilitacyjne ! Fachowiec :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klik Re: Łukawiecki został doradcą IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 07:38 o cóż, muszę przyznać, że Pan Łukawiecki mnie zawiódł. Sekundowałem mu w sporze z byłym szefem a tu co ? Głosowałbym na niego jako na kandydata na prezydenta Opola. To czym będzie się teraz zajmował to dla mnie sztucznie wykreowane stanowisko. Dobrze płatne i niepotrzebne. Jakich wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: Łukawiecki został doradcą 31.08.10, 08:32 No cóż Urząd Marszałkowski ma już ponad 500 etatów i rozgląda się za miejscem na nowy biurowiec (najlepiej w ścisłym centrum). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krapkowiczanin Łukawiecki został doradcą IP: 88.220.177.* 31.08.10, 08:32 Stracił u mnie wszystko: autorytet, uznanie. Trzeba odejść z klasą, a nie bredzić i opowiadać niestworzone historie o promocji zdrowia. Niech pójdzie na Witosa - czy gdziekolwiek - pod poradnie specjalistycznie i niech w tłumie (ciżbie) pacjentów opowiada swoje dyrdymały o zdrowiu publicznym. Czy będzie taki odważny, jak na łamach NTO, GW i innych gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lerka Łukawiecki został doradcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 13:26 Czyli koryto na conajmniej rok ma zapewnione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Łukawiecki został doradcą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.10, 13:47 Za parę miesięcy wybory samorządowe. Warto pamiętać o tej sprawie. Panu Sebeście już dziękujemy, może już pakować swoje zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosiasamosia Łukawiecki został doradcą IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.10, 15:55 ...co za dyrdymały komentatorzy wypisują, stołki ,posadki, jakies nawet 5 tys.zł padło ,a może by tak zapytać Pana ŁUKAWIECKIEGO czy czasem nie miał propozycji objęcia np.stanowiska dyrektora, od jakichś prywatnych firm związanych ze służbą zdrowia? Byłoby bardzo dziwne, gdyby prywatna inicjatywa przepuściła taką okazje i nie chciała Go do siebie zwerbować. Z Jego wiedzą i znajomością branży? żadnej oferty? doprawdy dziwne by to było. A tak na marginesie, co to za pensja 5tyś.zł? dla faceta co ma doświadczenie, wykształcenie i ogromna wiedzę w temacie zdrowia ? Nie wydaje mi się ,aby P.Łukawiecki przyjął posadę u Marszałka z braku innych propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobber Re: Łukawiecki został doradcą IP: *.chello.pl 31.08.10, 16:14 A mnie sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Łukawiecki został doradcą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.10, 16:27 Mnie też. I mam nadzieję,że to bedzie jego ostatnia publiczna posada. Tym panom już dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: Łukawiecki został doradcą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.10, 22:44 nie poszedł do prywatnych bo jest słaby, a tu posadka bez odpowiedzialności bez decyzyjności, proponuję podsumować za rok jakie sukcesy. Idylliczne podejście do zdrowia to chyba za mało na rządzenie nfz-tem Odpowiedz Link Zgłoś