Dodaj do ulubionych

To jest skandal, ze nawalony Zembaczyński

26.11.10, 17:59
udziela wywiadu w TVP OPOLE, a przepytujący go dziennikarze na to pozwalają. To juz jest dno co tam sie wyrabia.
Obserwuj wątek
    • Gość: do gościa Re: To jest skandal, ze nawalony Zembaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 22:44
      Możesz napisać więcej o co chodzi bo nie oglądałam?
    • Gość: Hicior Re: To jest skandal, ze nawalony Zembaczyński IP: 87.206.16.* 26.11.10, 23:08
      Każdy, kto choć trochę zna Zembaczyńskiego wie, że nie bywa on nawalony. Musiałeś koleś ulec halucynacjom (mam nadzieję, że nie z powodu dopalaczy zdobytych na nielegalu).
      • Gość: cicho Re: To jest skandal, ze nawalony Zembaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 00:17
        może leki tak działają?
    • Gość: JS Re: To jest skandal, ze nawalony Zembaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 08:45
      Ogladałem wywiad w calosci. Pan Prezydent Zembaczyński w znakomitej formie: refleks, wdziek, kultura, pełna kontrola treści...
      Natomiast interlokutorzy jak dwa buraki... Koniecznie na przeszkolenie do jakiejś wyzszej szkoły kultury medialnej :(
      • Gość: opolanka Re: To jest skandal, ze nawalony Zembaczyński IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 23:29
        Wdzięk i kultura? Szlag mnie trafia, jak czytam i słyszę takie pierdoły, powielane odrealnione pustosłowia. Nie zauważam ani wdzięku u tego podstarzałego, zmarnowanego i zgorzchniałego człowieka ani kultury osobistej, ostatnio preferuje cięty, niewybredny, złośliwy język wobec swoich adwersarzy, w tym kobiet. Obraża i rani uczucia ludzi, naigrywał się z niepełnosprawnych. Wychodzi słoma z butów. Dość tej kultury na pokaz, buty i bałwochwalstwa. Chcę młodego, energicznego prezydenta, w sile wieku i pomysłami na rozwój miasta. I nie chcę , aby mi i innym prezydent dogadywał, że jak nie widzę jego sukcesów, to mam iść do Związku Niewidomych! Świadczy to o kompletnym braku samokontroli prezydenta.
        • Gość: wstyd Re: To jest skandal, ze nawalony Zembaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 23:47
          brak wstydu i poważnene zaburzenia w samoocenie to problem miłościwie nam panującego
        • Gość: free Re: To jest skandal, ze nawalony Zembaczyński IP: 195.205.193.* 29.11.10, 23:58
          opolanka - czy mogłabyś coś więcej o sobie?
        • jureek Re: spamer Garbowski 03.12.10, 14:02
          Gość portalu: opolanka napisał(a):

> Dość tej kultury na pokaz, buty i bałwochwalstwa. Chcę młodego, energiczne
          > go prezydenta, w sile wieku i pomysłami na rozwój miasta.

A nie jest butą i bezczelnościa spamowanie na forum linkami do filmów reklamowych Garbowskiego? Chcesz prezydenta, który ma w d...ie zasady współżycia społecznego i dla którego cel uświęca środki?
          Jura
    • Gość: :) Re: To jest skandal, ze nawalony Zembaczyński IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 13:29
      i jak to skomentować? może rysunkiem?

zobacz:
      kampania wyborcza w TV

ach ten wizerunek, ach ta kampania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka