Dodaj do ulubionych

Przybędzie opolan

28.12.10, 14:23
Dwie osoby przybyly ,a tysiace wyemigrowalo z tego dennego i sennego Opolskiego grajdolka !!!! Sam wyjejchalem prawie 25-lat temu. Wielu z nas ma z czym wrocic, ale nie ma do czego i to jest najwiekszy problem tego Opolskiego dziwolaga !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dsa Re: Przybędzie opolan IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.10, 15:20
      Gdyby obecne opolskie, było częścią nowego woj. górnośląskiego, to byś wrócił? I co niby byłoby inaczej?
      • Gość: Wilkommen Re: Przybędzie opolan IP: *.pool.mediaWays.net 28.12.10, 15:29
        Ja nie wiem, po co do razu caly ich zyciorys i szczegoly. Tak, jakby bylo sie tam czym chwalic.
        W Algieri setki tys. mlodych chcialoby wyjechac, tylko nikt ich nie chce.
        Jak sie tam rozniesie , ze w opolskim dostaje sie paszport na EU plus kobite to mozna sie bedzie spodziewac ich wiecej .
    • Gość: franek Przybędzie opolan IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.10, 21:43
      "Państwo Amenas nie posiadają dzieci, ale chcą w przyszłości założyć rodzinę."

ten tekst mnie rozwalił. Zawsze myślałem że rodziną jest się już wtedy, kiedy jest małżeństwo - oni już są małżenstwem - więc zgodnie z wszelkimi definicjami rodziny - już są rodziną!!!

dziennikarze do szkół - podstawowych :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka