Gość: mularka IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 13:57 witam. Czy ktos orientuje sie gdzie mozna zjesc tatara w Opolu Knajpa, Bar, restauracja? Prosze o pomoc, sprawa jest pilna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: tatar w knajpach IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 13:59 Czy to mularka-narciarka może ? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: tatar w knajpach 13.01.11, 16:19 w Starce najlepszy (bo najwięcej dodatków, można samemu skomponować zgodnie z własnymi preferencjami), ale ostatnio jadłem w 'Kaczce w sosie mandarynkowym' i też całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoszFLAKOSZ Re: tatar w knajpach IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 19:51 byle nie w Don Vito, bo tam tatar z mrożonego mięsa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szperacz Re: tatar w knajpach IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 22:19 Znowu krypto reklama!Następny wątek powinien być zapytaniem gdzie jest najlepsza kaczka albo czy był ktoś w nowej restauracji Venezja na Szpitalnej!Śmiechu warte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukunamuniu Re: tatar w knajpach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.01.11, 20:40 pilna kryptoreklama pewnie, naiwniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Było siedzieć w PL to miałbyś takie frykasy IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 10:47 Nie żałuj tak już polskich frykasów, bo aż Twoja ślinka wypływa zza zachodniej granicy :-DDDD ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Było siedzieć w PL to miałbyś takie frykasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 23:00 Ja widziałem w realu w Karolince gościa z Zagłoby, jak kupował z 40 kg schabu,bo była promocja....... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Było siedzieć w PL to miałbyś takie frykasy 14.01.11, 23:06 tatar nie jest ze schabu;) ja też kiedyś widziałem, kiedy zamówiłem w Kim-Lanie krewetki, jak chłopak dymał do Rybeksu, ale co tam, dobre były;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szperacz Re: Było siedzieć w PL to miałbyś takie frykasy IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 23:17 a ja widziałem w realu własciciela Starki z koszykiem wypchanym produktami z TIP-a!Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wegewege Re: tatar w knajpach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 01:09 bleeee a słyszeliście o włośniach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mięsożerna Re: tatar w knajpach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 19:19 na deser pomyśl o tasiemcu, to też może być tatarowa wkładka - w życiu nie zjadłabym surowego mięsa! Odpowiedz Link Zgłoś