Dodaj do ulubionych

SLD: żenada aroganckiej i tchórzliwej Platformy

IP: *.252.19.65.internetia.net.pl 14.01.11, 14:41
może mi ktoś powiedzieć dlaczego jest w tytule mowa o "tchórzostwie"? podziękowanie dla koalicjanta to tchórzostwo?
Obserwuj wątek
    • magregory Re: SLD: żenada aroganckiej i tchórzliwej Platfor 14.01.11, 15:09
      Jestem sympatykiem PO, ale SLD ma racje z ta Moszna...Oj ma...I nie narzucajcie nam swojego glupiego zdania...bo moze wiecej ludzi mysli podobnie jak ja...ze lepiej pieniadze przeznaczyc na inne cele zwiazane ze sluzba zdrowia w naszym wojewodztwie, niz budowanie pawilonu w Mosznej...Albo moze niech marszalek Sebesta powie na temat Mosznej , tak zeby mozna bylo byc przekonanym o slusznosci jego decyzji...
    • Gość: bzyk SLD: żenada aroganckiej i tchórzliwej Platformy IP: 178.73.51.* 14.01.11, 17:01
      Kochana przez naród polski PO znana jest z takich zagrywek.Coś mi to przypomina ale nie mówię co bo zaraz zostanę uznany za antysemitę i spragnionego krwi narodu wybranego Polaka.
    • Gość: ktoś Re: SLD: żenada aroganckiej i tchórzliwej Platfor IP: *.centertel.pl 14.01.11, 17:48
      Tak to tchórzostwo, gdyż SLD przeszkadzało w realizacji obiecanek zaznaczam tylko obiecanek, gdyż PObiecywanie to ich mrzonki którye są nie wykonalne lub skreślone z list do realizacji. Takich kunktatorów nigdy nie można traktować poważnie gdyż dlatego sa nędznymi tchórzami.
    • Gość: m SLD: żenada aroganckiej i tchórzliwej Platformy IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 19:00
      Czemu się dziwicie?Przecież elita ze słomą w butach potrzebuje Mosznej.On są tak znerwicowani i zapracowani ze muszą na L4 gdzieś wypocząć.Moszna jest blisko z takiej perspektywy można wypocząc i mieć baczenie na swój stołek
      • Gość: magregory Re: SLD: żenada aroganckiej i tchórzliwej Platfor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:10
        Panie Marszalku !!! Niech pan przekona nas ludzi w wojewodztwie, ze ma pan racje...bo ja jej obiektywnie nie widze....Racje teraz stoja po stronie SLD....Niech pan nie zgrywa wariata...
    • Gość: ngo.opole.pl ngo.opole.pl IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 19:11
      ngopole.wordpress.com/2011/01/03/kopanina-w-sejmiku/
      • Gość: moloch Re: ngo.opole.pl IP: *.xdsl.centertel.pl 14.01.11, 19:17
        A miało byc tak pięknie...już byli u korytka, już zaczynali się rozpychac, a tu : poszli won! Doskonale rozumiem frystrację panów z SLD. Po tylu latach chudych: bez stanowisk, bez władzy, bez wpływów rysowała się zupełnie przywoita przyszłośc, bo PO jeszcze długo, długo porządzi...a tym czasem przed nimi po latach chudych ...jeszcze chudsze! Stąd to puszenie sie i szukanie winnego, który wszystko zepsuł...:))))))))
    • Gość: opka SLD: żenada aroganckiej i tchórzliwej Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 21:26
      Czytam to stanowisko SLD, czytam i szukam na mapie obwodnicy Myślenic, o której mówią.... dotarłam już w Małopolskie... Tam znalazłam!!! Tylko dlaczego nasze opolskie władze miały się tym zająć? Ktos mi wytłumaczy?
    • Gość: Żenada SLD: żenada aroganckiej i tchórzliwej Platformy IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 01:57
      To prawda, że platforma jest coraz bardziej arogancka. Przejawia się to w wypowiedziach, zachowaniach i stylu rządzenia na wszystkich szczeblach zarówno sfery państwowej jak i samorządowej. Tu pokazali dobitnie, że partnerstwo, współpraca i demokratyczne zasady nie obowiązują w platformie. Tu rządzi się z tylnego siedzenia (decyzje podejmują Korzeniowski i Tusk). A koalicjantów traktują instrumentalnie, są im potrzebni do przegłosowywania nieracjonalnych czy idiotycznych pomysłów. Każdy ma swoją ideę fix, Sebesta - remont pałacu w Mosznej a Zembaczyński gondole. Panowie potrafią się też dogadać: szpitale wojewódzkie doposaży marszałkowi prezydent Opola,chociaż to nie jego zadanie, a marszałek w zamian dorzuci coś z środków europejskich. Tyle, że na żłobki nie można, tak jak na wiele innych pilnych potrzeb opolan.
      Zarzut pchania się na stołki przez SLD podnoszony przez forumowiczów jest śmieszny wobec informacji o jednym jedynym stanowisku wicemarszałka ( jednego z kilku ustanowionych). Partia ta przecież uzyskała w wyborach 5 mandatów, a nie jak MN tylko 2. Przez wiele lat spolegliwy koalicjant z MN obdarowany stołkami nawet nie mruknął publicznie, czym godził się na pełny dyktat PO w regionie. Nic dziwnego, że teraz nie mogą znieść głosów sprzeciwu, czy po prostu innego spojrzenia na problemy. A do stołu nie siądą, bo pycha ich zżera i nikt im nie będzie mówił, co mają robić.
    • Gość: student SLD: żenada aroganckiej i tchórzliwej Platformy IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.11, 09:15
      Ta Moszna to chyba idea fix pana marszałka ! Po co nam to ?! Czy w służbie zdrowia jest za dużo kasy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka