elle-k 09.05.11, 20:18 Witam! Szukam dobrego i w miarę taniego chirurga stomatologicznego. Warto iść do WCMu?? orientuje się ktoś jak długo czeka się na wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mobber Re: chirurg stomatologiczny IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 16:13 Na NFZ to masz tylko WCM. Po co wszystkich pytasz ile się czeka ? Zadzwoń zapytaj o wszystko tylko nie wpisuj tu jaki tam nr telefonu bo masz przecież internet Prywatnie polecam Nidala w byłym budynku S-ni ZWM no mame Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: chirurg stomatologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 18:33 Jeżeli szukasz dobrego chirurga stomatologicznego z NFZ w centrum to polecam gabinet na Oleskiej w zakładzie energetycznym.Jeżeli masz do usunięcia np. korzeń to strach zostaw spokojnie w domu.Pan doktor przyjmuję zarówno rano jak i po południu. Ja w styczniu br. po zarejestrowaniu się telefonicznie na wizytę czekałem tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_opole Re: chirurg stomatologiczny 11.05.11, 17:27 U Tańczaka na Orląt Lwowskich też są świetni chirurdzy. Polecam. Zresztą bezstresowe wyrywanie tylko u chirurga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odradzam Re: chirurg stomatologiczny IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 02:46 urzytkownik pytał o w miarę taniego, tańczak jest dla niepracujacych milionerów, nigdy nie wejdziesz na wyznaczoną godzinę tylko godzinę albo 2 póżniej, nie mówiac juz o naciaganiu na następne wizyty, u tańczaka z jednym zębem możesz chodzic i 15 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odradzam Re: chirurg stomatologiczny IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 02:47 przepraszam za byka "użytkownik" oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_opole Re: chirurg stomatologiczny 13.05.11, 10:33 Tańczak do drogich nie należy. Wskazałbym paru droższych. A w kontaktach z dentystami trzeba wykaza odrobinę asertywności i nie zgadza się na dziubanie po cwierc zęba na jedną wizytę, tylko wymagac szybkiej i sprawnej obsługi. Jeszcze raz powtórzę: chirurdzy u Tańczaka są pierwszej klasy i wyrywają naprawdę bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-k Re: chirurg stomatologiczny 16.05.11, 21:09 mobber a wyobraz sobie że na NFZ to nie tylko WCM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem wiem Re: chirurg stomatologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 08:46 Odradzam również stomart na krawieckiej. Zostaili tam kawałek korzenia (ząb wyrywany na fundusz), poprawka w WCM bez problemów u Pani doktor Radzioch i nie patrzyła, że już 14.00 tylko profesjonalnie podeszła do problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-k Re: chirurg stomatologiczny 16.05.11, 21:12 Witam! Okazało się, ze ząb do leczenia kanałowego, niestety cena mnie powaliła.. stąd też kolejne pytanie:) Gdzie można szybko sprawnie dobrze i za w miarę przystępną cenę wyleczyc ząb kanałowo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: chirurg stomatologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 17:35 Do leczenia kanałowego wcale nie jest potrzebny chirurg-stomatolog !!! lecz zwykły stomatolog. Za pieniążki pofatyguj się na Waryńskiego do pani doktor Szcześniak.Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
weterynarz40 Re: chirurg stomatologiczny 31.03.15, 02:46 Prawda, za kasę niezły jest Omnident ale jak już musisz mieć chirurga to pytaj o ojca dr. Szczombrowskiej jest świetny, rwał mi dwa zęby i poszło naprawdę szybko Odpowiedz Link Zgłoś