IP: *.g1.citymedia.pl 24.08.11, 14:46
Witam, poszukuję partnerki do squash w godzinach 9-14. Ja jeszcze nigdy nie grałam więc na pierwszą lekcje chciałabym wziąść trenera, chociaż niekoniecznie razem musimy się uczyć.
Z pewnością musi to być Pani która ma coś do czynienia ze sportem: fitness itp. Podobno squash jest mocno wyciskającym poty sportem :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: squash - IP: *.devs.futuro.pl 24.08.11, 19:48
      Bylabym zainteresowana, od września. Pytanie: czy szukasz partnerki w jakiejś określonej grupie wiekowej? W squasha nigdy nie grałam. Z kondycją nie jest źle (biegam, rower) i chętnie zmierzyłabym się z tą dyscypliną, z kimś początkującym, tak jak ja. Godziny mi odpowiadają.
    • Gość: Damian Re: squash - IP: *.opole.hypnet.pl 18.11.11, 19:25
      Witam jestem trenerem i zawodnikiem PFS.
      Proponuję sparing, albo trening.
      Info pod telefonem: 795 362 228
      Pozdrawiam
      Damian
    • Gość: Kamila_2323 Re: squash - IP: *.res.pl 06.05.14, 11:08
      Osobiście odkryłam nowo powstały portal na-kawe.net/, na którym można tworzyć różnego rodzaju grupy zainteresowań, i umawiać się z osobami na wspólne wyjścia. Mysle ze na squasha tez sie ktos znajdzie, pozdrawiam!
      • karollina8 Re: squash - 06.05.14, 11:38
        zalogowałam się i rzeczywiscie fajny pomysl, a tutaj sa ludzie od squasha:

na-kawe.net/uzytkownicy/?field_1=&field_3=&field_2=&field_2_to=&field_17=&field_552=&field_215=squash&bs=+

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka