Dodaj do ulubionych

Osiedle Przylesie

IP: *.aster.pl 30.09.11, 14:47
Podobno już 3 etap w sprzedaży wiadomo już coś na ten temat? Jak mieszkania ? Bo widzę już jakieś rezerwację itd? Mieszkańcy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: Norbert Re: Osiedle Przylesie IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.11, 12:34
      Ja kupiłem mieszkanie w 1 etapie i powiem tak na początku było ciężko, były różne problemy ale teraz są już akty i gotowe mieszkanka. Osiedle bardzo ładne, ja straciłem trochę nerwów ale teraz nie żałuje bo naprawdę jest bardzo przyjemnie i fajnie. Teraz już nie masz co ryzykować kupujesz gotowe mieszkanko dlatego sądzę że warto, ale najlepiej przyjechać, obejrzeć itd.
    • gandharwa Re: Osiedle Przylesie 03.10.11, 13:40
      Hmm, widok na 9-cio metrowy ekran akustyczny na wprost okien - bezcenne :-)
      ste-silesia.org/obwodnica/mapaPRZYLESIE.jpg
      • Gość: Przem Re: Osiedle Przylesie IP: *.aster.pl 04.10.11, 14:40
        Kurde teraz już sam nie wiem który etap wybrać bo na 2 i 3 wstawili 10% rabatu, ale tylko dla 10 mieszkań nie wiem czy się wyrobie. Które blok wybrać najlepiej?
        • Gość: e.j Re: Osiedle Przylesie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.11, 15:39
          Co do obwodnicy to ja się ciesze, że w końcu powstanie, mieszkam na osiedlu, fakt okna moje nie będą z widokiem na ekrany ale nawet jakby to nie byłoby to moim zmartwieniem, mam większe.
          Co do wyboru etapu..zależy na czym Ci bardziej zależy czy na cenie czy na szybkości przeprowadzki. 10% to nie mało, można by sobie już dobrze mieszkanie urządzić.
          • Gość: Przem Re: Osiedle Przylesie IP: *.aster.pl 05.10.11, 15:51
            Właśnie wiem, że to sporo te 10% dlatego zależy mi na cenie, ale też bym chciał się wprowadzić jak najszybciej, ale warto poczekać na odpowiednie mieszkanie, a według ciebie który blok fajniejszy? Mam mało czasu więc zależy mi na opiniach.
            • Gość: e.j Re: Osiedle Przylesie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.11, 10:51
              Powiem tak, całe osiedle jest bardzo ładne, może odwiedź osiedle i wtedy może coś zadecydujesz, może któryś blok bardziej Ci się spodoba.
              Co do obwodnicy to wiadomo jak to jest, niby mają budować ale kto wie kiedy i czy na pewno. W tych czasach nic pewnego z państwowymi budowami nie ma.
              • Gość: Przem Re: Osiedle Przylesie IP: *.aster.pl 18.10.11, 17:25
                Zwiedziłem i wybrałem blok, już nie mam wątpliwości teraz czekają mnie już tylko negocjacje z deweloperem:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka