Dodaj do ulubionych

Podwójne zwycięstwo Sistars w koncercie Premier

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 23:51
Gratuluje Siostry!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Goody zwycięstwo Sistars w koncercie Premi IP: *.corvi.net 28.05.04, 23:59
      BRAWO !!!
      • Gość: Gonzales Re: zwycięstwo Sistars w koncercie Premi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 00:06
        Głupie pop...dolone ściery i tyle...
        Nie ma się czym podniecać
        • Gość: haron Re: zwycięstwo Sistars w koncercie Premi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 00:13
          Gonzales pewnie chciałby by zwycięzcą była Budka Suflera. haha. Pod każdym wzgldem Sistars zdeklasowały wszystkich. Pierwszy zespół w Polsce grający naprawdę czarną muzę. I za to chwała. A estiwalowym popsłuchaczom na pochybel!!!!!!!!
          • Gość: jang Re: zwycięstwo Sistars w koncercie Premi IP: 80.50.28.* 29.05.04, 10:45
            Gość portalu: haron napisał(a):

> Gonzales pewnie chciałby by zwycięzcą była Budka Suflera. haha. Pod każdym
            wzgl
            > dem Sistars zdeklasowały wszystkich. Pierwszy zespół w Polsce grający
            naprawdę
            > czarną muzę. I za to chwała. A estiwalowym popsłuchaczom na pochybel!!!!!!!!
            ----------
            Znawca muzyki,hehe.Dwie pierwsze lepsze Murzynki złapane na ulicy np. w NJorku
            po godzinie zaśpiewałyby o niebo lepiej.A Sistars ze swoimi chudziutkimi
            głosikami nadają się co najwyżej do chwalenia Pana w jakimś przybytku bożym.
          • ameli.a Re: zwycięstwo Sistars w koncercie Premi 30.05.04, 12:54
            Gość portalu: haron napisał(a):

na pochybel!!!!!!!!

naucz się ortografii!!!!!!!!!
    • Gość: widz z przypadku oby tak dalej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 00:57
      zasłużone zwycięstwo młodości, bezpretensjonalnego wykonania, naturalności,
      powiewu świeżości na tym zatęchłym festiwalu ...
      gratulacje dla zespołu i życzenia konsekwencji w twórczości.
      zblazowanie Maleńczuka było przy nich niesmaczne po prostu ...
      • Gość: yanek "sistarsowi sie należało" IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 11:08
        to cytat z maleńczuka :) i jeszcze to: "gwizdali na mnie, niech spierdalają" :)))
    • Gość: nocode Re: Podwójne zwycięstwo Sistars w koncercie Premi IP: *.ipartners.pl 29.05.04, 01:05
      gdyby nie to ze piosenka ktora spiewaly Siostry nazywa sie "Supra" to artykul
      bylby w porzadku....jest jakas nadzieja, jesli nawet w tak dennym miejscu jak
      festiwal w Opolu wygrywaja czasami wartosciowe zespoly...
      • Gość: ? Re: Podwójne zwycięstwo Sistars w koncercie Premi IP: *.gazeta.pl 30.05.04, 11:02
        Supra? a Ty jak sie nazywasz?
    • Gość: PAKUBEK Brawo Sistars? Czy to wreszcie czas na porządki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 01:40
      Cóż można powiedzieć więcej. Wynik mówi sam za siebie. W obliczu kryzysu na polskim rynku fonograficznym widzowie festiwalu opolskiego pokazali nam, gdzie leży przyczyna impasu polskich wytwórni. Polityka wytwórni, którą stosowano przez całe lata 90-te, polegająca na inwestowaniu w stare, oklepane kapele już nie ma racji bytu. Mamroczący dziadkowie z brzuchami i nieświerzym zarostem, czy niewyrażne filigranowe modelki od 10 lat próbujące przegryść się przez bębenki słuchaczy i podbić gusta raczej natręctwem i brakiem wyrazu niżli talentem - nie mają już racji bytu. Młoda, w przeważającej części dynamiczna i otwarta publiczność ( wszak trzon naszego społeczeństwa stanowią ludzie poniżej trzydziestu lat życia!) wybrała zespół, o którym można powiedzieć wiele dobrego. Atrakcyjne, skromne, sympatyczne. Bez natrętnego seksizmu, jarmarczno-odpustowej małomiasteczkowości, oryginalne, utalentowane!!!, obdarzone nietuzinkowymi wokalami. Takie są dziewczyny z Sistars. Ktoś kiedyś powiedział, że tylko ludzie ciemnoskórzy potrafią śpiewać z głębi serca, wkładając w to emocje, które są udziałem słuchaczy. Taka jest muzyka soul,blues, R'N'B takie są początki muzyki współczesnej. I właśnie Sistars, jako jedyne w Polsce potrafią nam choć troszkę zajżeć w ich wnętrza, na moment zatrzymać się i pokołysać w rytmie ich subtelnych, soulowych aranżacji. Aranżacji w których nie trudno wyczuć głębokie zaangażowanie wokalistek i subtelny, łagodny wokal. A tym wszystkim zrzędom, pol-popowcom proponuje zakup najnowszego krążka De Monów ( ups De Mono ) i sentymentalną podróż w przeszłość, do połowy lat 90-tych, gdy wszystko było takie...uff!! szkoda się tym marudzeniem zajmować. A pro pos!! PUDELSI!!! Wiem, że nie wypada mi ich chwalić, bo jestem zaangażowanym, patriotycznym Krakusem ale powiem jeszcze tylko słówko. Maciek reklamuje się sam. Był ulicznym bardem- wtedy, gdy UB i milicja oskarżali go o działania wywrotowe a Wojsko Polskie wtrąciło za kraty, bo nie chciał ślubować "za przyjażń polsko-radziecką", był krakowską legendą, duchem Przybyszewskiego, tego nieodgadniętego szarlatana wstrząsającego łagodnym rytmem spokojny rytm wymiany pokoleniowej, ekscentrycznym bywalcem legendarnej "Jemioły" na Floriańskiej, i Skałek Twardowskiego... A teraz? Teraz wreszcie jest czas na ironię, cynizm, satyrę na polską tandetność, bylejakość, brakoróbstwo. Teraz jest czas na Maleńczuka! I choć jego "medialność" spotyka się z krytyką jego dawnych fanów, wielbicieli Homo Twist i ostrych brzmień, mnie narzuca się jedna myśl. Maćku, cieszę się, że twój poziom intelektualnej, frommowskiej refleksji artystycznej ( choć nie pozbawionej ekscentryzmu ) staje się udziałem szerszej publiczności. Znaczy się, że "jeszcze Polska nie zginęła"..., lepperowski kolektywizm rodem z PRL nas nie pochłonie. Czy nie o to walczyłeś???
      • Gość: erad Brawo Sistars. Brawo nasi patrioci IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 29.05.04, 21:29
        Bez względu na osiągnieńcia artystyczne Maćka, bo ich nieznam, ON jest dla mnie
        WIELKIM PATRIOTĄ I BOHATEREM. Oddaję Mu wielki szacunek. Takich, szczególnie
        teraz, nam bardzo brakuje. Było by mnie i chyba też naszemu ospałemu i
        opuszczonemu politycznie narodowi. Przy okazji na równie interesującą postać w
        osobie Andrzeja Grzeszczyka - Prezydenta Obrzcka, który dla ratowania gminy,
        którą reprezentuje oddaje część swoich poborów dla pokrycia pilnych potrzeb
        społecznych. Pragnę aby ich czyny zaprowadziły na najwyższe nasze urzędy.
    • Gość: wickedway żenada IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 08:41
      Smutne że taka chała wygrywa festiwal...gusty Polaków schodzą na psy. Powinien
      wygrać Offside - porządne rockowe granie, muzyka pełna, przemyślana i ambitna.
      Na drugim miejscu Pudelsi. O reszcie można zapomnieć. Skrzynecka śpiewa sama
      dla siebie, Rozynek dla Wiśniewskiego, De Mono do kotleta, a Sistars jęczą
      jakby je pół Opola gwałciło....ech...wróć muzyko lat 70tych i 80tych....
      • Gość: hepi Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 10:41
        Jestem za! "Kawiarenki,kawiarenki..."
        • Gość: xxx Re: żenada IP: 62.77.180.* 29.05.04, 11:48
          kawiarenki dobre hehe u niektorych widze ewolucja poprostu stanela....
      • Gość: trzecia siostra Re: żenada IP: 212.160.130.* 29.05.04, 11:51
        OFFSIDE??? porządne rockowe granie???!!! Człowieku! Ten wokalista od siedmiu
        boleści miał więcej kosmetyków na swoim pięknym licu i żelu na głowie niż ja
        miałam przez całe swoje życie...Jak to jest rockowe granie to nie chcę wiedzieć
        co myślisz o Wiśniewskim. Dla mnie to ten sam kaliber - przestylizowani faceci,
        żałośni jak się na nich patrzy... Tandeta z najniższej półki. A Sistars się
        należało - od dawna nie było na polskim rynku muzycznym zespołu, który grałby
        coś nowego, a nie odgrzewał stare, znudzone już przeboje. Wczorajszy dzień to
        najlepiej zainwestowane przeze mnie 2,44 zeta w moim życiu. GRATULUJĘ!!!
        • Gość: wickedway Odp IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 18:01
          Powiem Ci tylko jedno jak taka mądra jesteś: ciekawe kto będzie o sistars
          pamiętał za rok czy dwa....założe się że 1 promil tych którzy ich dzisiaj pod
          niebiosa wynoszą. Nie powiem że Offside to coś rewelacyjnego - Zanderhaus był
          lepszy-szkoda tylko że Radek który tam był wokalistą dzisiaj uderzył w aktorską
          piosenkę-do stylistyki Rockowej bardziej pasował.
          • Gość: Zenon kto będzie o sistars pamiętał za rok czy dwa... IP: 217.153.132.* 31.05.04, 11:53
            ... dobre sobie,
            żebyś nie nie zdziwił, gościu :)
      • Gość: ewik Re: żenada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.04, 08:42
        całkowicie popieram, nie wiem co mogło się podobać w jęczeniu dziewczyn o
        wyglądzie lesbijek ohyda!!!
      • Gość: McGoo Re: żenada IP: *.gazeta.pl 31.05.04, 08:58
        Z tym ze je ktos gwalci to dowaliles (lilas) - coby o nich nie mowic to trzeba
        im przyznac ze maja talent - fajnie aranzuja i rozkladaja na glosy - nawet w
        tzw "wyciagach" harmonie im sie nie rozjezdzaja - brzmia spojnie i jak na
        Polske bardzo swierzo - pozatym tak banalne podklady trudno ubrac w ciekawe
        aranze - a siostrom udaje sie tak ze w piosence przebija to co powinno czyli
        melodia jest ponad rytmem - a rytm ja swietnie uzupelnia - i jeszcze na dodatek
        dobry wokal poznaje sie po tym ze gorouje nad akopaniamencie - u siostr
        akopaniament jest niemalze niezauwazalny a ich glosy swietnie ciagna calosc - w
        zasadzie ich piosenki moga istniec acapella - oslabilo mnie tylko ze dostaly
        paly z matury co prawda z dwoja sie przechodzi ale jednakowoz troche szkoda ..
        moze za malo sie przylozyly do nauki - w kazdym razie wielkie gratulacje i oby
        tak dalej i zeby im jeszcze nie odbila palma - SWIETNIE
    • Gość: tom nagroda dla epigonów...... IP: 213.25.22.* 29.05.04, 10:41
    • Gość: asdf czas na zmiany IP: *.pl / *.kursor.pl 29.05.04, 10:53
      dotychczas na polskiej scenie dominowaly zespoly wykreowane na gwiazdy przez
      telewizje.. jakies popowo-rokowe gwiazdki tworzace w zasadzie nie wiadomo dla
      kogo, totalna komercha w wykonaniu dinozaurow i plastikowych kukielek...
      Sistars, Ania Dabrowska, Ewelina Flinta itd. mlodzi i kreatywni, tworzacy swoja
      muzyke a nie pod publike!!!!!
      • Gość: xxx Re: czas na zmiany IP: 62.77.180.* 29.05.04, 11:46
        nie wiem nie slyszalem zastanawia mnie tylko ile dostaly ze trudno bedzie im to
        wydac....
      • Gość: ewik Re: czas na zmiany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.04, 08:46
        tylko nie Flinta,jest tak samo popowa jak Kukulska
    • Gość: obserwator Re: ŚCIĄGANIE NAGRODZONE PODWÓJNIE IP: *.tele2.pl 29.05.04, 15:52
      POLSKĘ HAŃBI PLAGA ZRZYNANIA, OD PODSTAWÓWKI AŻ PO MAGISTERKĘ. OPOLE UKAZAŁO
      NOWE OBLICZE ŚCIĄGANIA Z DOROBKU INNYCH WYKONAWCÓW. WSZYSTKICH ENUZJASTÓW
      NAGRODZONYCH SIÓSTR ODSYŁAM DO PRZEDOSTATNIEJ, TEJ NAGRODZONEJ 5 STATUETKAMI
      GRAMMY, PŁYTY AMERYKAŃSKIEJ WOKALISTKI LAUREN HILL. UTWÓR SIÓSTR JEST NIE TYLKO
      WTÓRNY, L.HILL I JEJ NAŚLADOWCZYNIE W USA ŚPIEWAJĄ DOKŁADNIE TAK SAMO OD 4 LAT,
      GORZEJ,ŻE WYKORZYSTUJE CAŁĄ GAMĘ UŻYTYCH NA WSPOMNIANEJ PŁYCIE POMYSŁÓW
      MUZYCZNYCH I ARANŻACYJNYCH. SIOSTROM RADZĘ NIE WYCHYLAĆ SIĘ Z "ROBIENIEM
      KARIERY" ZA ATLANTYK, TAM, W USA ZA ZRZYNANIE IDZIE SIĘ DO PAKI.
      . . . NO I ŻEBY CHOCIAŻ BYŁO NA CO POPATRZEĆ ?!
    • Gość: zdzwiony Czemu ona jest lysa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 15:56
      AK ja dorwalo, bo z Niemcem sie zadala?
      • Gość: ESMeralda Opolska beznadzieja IP: *.onlink.net 29.05.04, 16:08
        Wszystkie piosenki w Opolu beznadziejnie jednakowo miauczace, tak ze trudno
        odroznic jedna od drugiej. Linia melodyczna wystekana, wymiaukana, wykonawcy
        zas plasajacy dla siebie niz dla innych. U wszystkich zero dykcji. Nie wiadomo
        o czym spiewaja. Pioseneczki podobne jedna do drugiej czyli mdle jak smarki z
        cukrem. Na tym tle wyroznia sie oczywiscie jak zawsze doskonaly Malenczuk ze
        swoja rowniez doskonala dykcja.No i jeszcze mozna jego piosenke zanucic. Reszta
        smutek i zal ze spiewaja.
        • Gość: ewik Re: Opolska beznadzieja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.04, 08:51
          właśnie Maleńczuk choć zblazowany,śpiewa świietnie ,melodyjnie i głos ma
          przejmujący,wyrazisty aż się chce słuchać,w przeciwieństwie do
          jakiegos ,,sistarsa,,
      • Gość: Anima_goscinnie Wspolczuje wszystkim krytykujacym... IP: *.arcor-ip.net 29.05.04, 19:35
        ...dziury w niebie szukajacym, bladzacym dusza, ktorych nic nie wzrusza, ktorym brak slow.
        Wspolczuje tym, ktorych nie stac na wyprodukowanie jednego pelnego zdania, nie mowiac juz o
        zdaniach zlozonych. Wspoczuje tym, ktorym za caly repertuar wystarczyc musi jedno
        bezmyslne, spluwajace, gwizdzace slowo...Oto wielcy tym slowem wynosza sie myslami
        wlasnymi na cokol i czuja sie przez chwile prorokiem...I MYLA SIE...
        Jestem wdzieczna SISTARS, ze sa, ze maja i ze daja, ze unosza. Czapki z glow, nie moge sie
        doczekac, kiedy bede mogla posluchac wiecej. Jestem szczesliwa, ze polska publicznosc i
        krytyka docenila tak niebanalna propozycje.
        Kazdemu czasowi jego sztuka. Wazne jest zawsze wazne , a co zbliza sie do swej idei jest
        piekne. Nie rozumiem po co grac tak samo jak robiono to 25, 30 lat temu, to ma sens jesli umie
        sie wlozyc w to cos swojego, inaczej jest to po prostu wtorna kalkomania: Mozna siegnac po
        stare nagrania. Nie jestem za progresja w sztuce za wszelka cene, ale wszyscy sie chyba
        cieszymy z tego , ze jej rozwoj nie zakonczyl sie na ...(tu kazdy moze uzupelnic). Nie ma nic
        smutniejszego jak artysta wychodzacy tylko po to zeby zarobic pieniadze, nie majacy
        kompletnie nic do zaoferowania poza kopiowaniem...niestety tak odczytalam intencje wiekszosci
        wystepujacych...
        Pozdrawiam SISTARS i dziekuje za dostarczone emocje :)
        • Gość: Qba Re: Wspolczuje wszystkim krytykujacym... IP: *.zdnet.com.pl 30.05.04, 14:14
          Skoro TO COS (dwie lyse panieniki jeczace o tym ze zycie pizga - z reszta
          jakiez to odkrywcze, prawda?) wzbudza u Ciebie emocje (zakładam, ze pozytywne)
          to Ja Tobie współczuje...
          • Gość: ewik Re: Wspolczuje wszystkim krytykujacym... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.04, 08:54
            nawet miny miały cierpiące i jak mogą pozytywnie nastawiac człowieka dwie
            więźniarki
        • Gość: Maz_zdziry Te tyfuśnice dobre???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:05
          Zdziry są przeciętne do bólu! Oczywiście na tle gównianej hip-hopowej sieczki
          wyróżniają się, ale to gwiazdeczki w skali powiatowej...
          Was wszystkich chyba poje...ało.
      • Gość: Agnie Re: Czemu ona jest lysa? IP: 62.29.136.* 30.05.04, 14:52
        bardzo zabawne... normalnie boki zrywać...
      • zona.kinooperatora Re: Czemu ona jest lysa? 31.05.04, 09:27
        Gość portalu: zdzwiony napisał(a):

> AK ja dorwalo, bo z Niemcem sie zadala?

Natalia jest łysa po to, żeby reakcje na jej wygląd ujawniały takich palantów
        jak ty.
        • Gość: Zenon Re: Czemu ona jest lysa? IP: 217.153.132.* 31.05.04, 12:00
          Gdy Natalce włosy urosną za długie, to czuje się wtedy NIEELEGANCKO :)))
          Pozdrawiam słonecznie i czule, siostry i bracia.
    • Gość: zniesmaczony Re: Popłuczyny nagrodzone IP: *.tele2.pl 29.05.04, 16:17
      To co zobaczyłem, to żenada. Zwycięskie "Siostry" wyjęczały 1 miejsce hip-
      hopowymi popłuczynami, miłe panie takie kawałki puszczają w Stanach w marketach
      jako muzyka tła. Malęńczuk odegrał spektakl ą la Brian Ferry z przed 20 lat
      ( dla nie wtajemniczonych - to ten z Roxy Music, "Avallon" i takie tam kawałki),
      poza muzyką przyjął nawet jego immage ze sceny.
      przerażający jest brak jakichkolwiek prób poszukiwań czegoś, nie tyle nawet
      nowego, co oryginalnego. ze wsząd słychać to rapowe łojenie, które, pominąwszy
      całkowitą miałkość i nicość muzyczną, ma uzasadnieni w murzyńskich gettach
      Bronxu, no chyba że nasza młodzież utozsamia się z czarnym plebsem i wszystko to
      czego oczekuje od muzyki to monotonne podrygi. Wykształceni czarni gustują
      raczej w kierunkach bardziej ambitnych, free- nu-jazz, soul itp.
      • Gość: R Re: Popłuczyny nagrodzone IP: *.telia.com 29.05.04, 17:08
        Zgadzam sie z Toba, ale coz na bezrybiu i rak ryba. Dla Polakow w Polsce jest
        to namiastka zachodniej/amerykanskiej muzyki, i czuja sie dowartosciowani gdy
        ktos nasladuje zachodnie rytmy. Za granica odbierane jest to jako amatorskie
        malpowanie. Zreszta tak samo bylo z Blue Cafe na Eurowizji, BC dalo probke
        latynosko-afrykanska, ale to byl marny plagiat i cala Europa to wyczula. Tylko
        nie Polacy w Polsce. A swoja droga, komu bys dal pierwsza nagrode ? Wlasciwie
        wszyscy zawiedli. Myslalem ze H.Stach cos pokaze, ale piosenke miala marna.
        • Gość: Anima_goscinnie Re: Pop3uczyny nagrodzone IP: *.arcor-ip.net 29.05.04, 19:41
          Radze obu Panom zalozyc poszukujacy zespol i wprowadzic muzyke swiatowa, albo
          przynajmniej europejska na nowe tory.
          Jestem za!
          • Gość: olek Re: Pop3uczyny nagrodzone IP: *.acn.pl 29.05.04, 22:52
            ZGADZAM SIĘ ZE WSZYSTKIMI, KTÓRZY NIE ZOSTAWILI SUCHEJ NITKI NA GRUPIE SISTARS.
            JAK KTOŚ SŁUSZNIE ZAUWAŻYŁ TEJ MIERNOTY ZA ROK ALBO DWA NIKT NIE BĘDZIE
            PAMIĘTAŁ I CIEKAWE CZY KTOŚ ZA JAKIEŚ 5 LAT BĘDZIE PAMIĘTAŁ TEKSTY TYCH
            MIERNYCH PIOSENEK O ILE TO STĘKANIE I MIAUCZENIE MOŻNA NAZWAĆ PIOSENKAMI.
            POZDRAWIAM ZSEPÓŁ KASHMIR Z CÓRKĄ BEATY KOŹIDRAK.
            • Gość: trzecia siostra Re: Pop3uczyny nagrodzone IP: 212.160.130.* 31.05.04, 12:10
              Pozdrawiać Kashmir to tak samo jak pozdrawiać kota, który w marcową noc miałczy
              za oknem nie dając nam spać. Panienka głos miała jak z maszynki do wyerzynania
              bielizny... ani jednego czystego tonu...ale nie ma to jak prywata na forum...
              pozdrawiam
        • Gość: Guest Re: Popłuczyny nagrodzone IP: 80.48.105.* 31.05.04, 02:01
          latynosko-afrykanska gdzie rzym a gdzie krym
      • Gość: mukoki Re: Popłuczyny nagrodzone IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 09:07
        ale ty jesteś ograniczony
        • Gość: Agu Re: Popłuczyny nagrodzone IP: 62.29.136.* 30.05.04, 14:50
          hm... jeśli uważa Pan Sistars za miernoty, to niech posłucha Pan ich tekstów-
          są z pewnością bardziej po polsku niż pański komentarz, pełen głupich błędów
          ortograficznych, gramatycznych i stylistycznych... jeśli poczuwa się Pan do
          osądzania pozimu kultury i jakości muzyki członków zespołu, to niech wykaże się
          Pan włąsną kulturą językową!!! aż żal czytać... debil mówi o poziomie... cudze
          chwalicie swego nie znacie... gratuluję Panu obycia, kosmopolityzmu, a przede
          wszystkim doskonałego samopoczucia... a poza tym nie wiem, jakie zarzuty stawia
          Pan Sistars - grają na żywych instrumentach, mają wykształcenie muzyczne... ja
          uważam, że to nowa jakość na polskim rynku muzycznym i szczerze wątpię, żeby
          zespół szybko zniknął ze sceny... grają na poziomie. na światowym poziomie.
          sama Ewa Bem powiedziała o Dziewczynach: "Tak wywijają głosami, że pzyprawiają
          słuchających o gęsią skórkę"... chociaż... pewnie Pani Ewa nie jest dla Pana
          żadnym autorytetem... wszak to Pan jest najwyższą i najdoskonalszą instancją
          osądzającą polską muzykę... pozdrawiam. Agnieszka
    • Gość: perła Re: A Maleńczuk z pudelsów powiedział publiczności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 17:39
      No co powiedział niech spierdalają ,ale należały mu się te geizdy za obraze na
      piastonaliach Maleńczuk my taż ci mówim spierdalaj!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Qba Re: Podwójne zwycięstwo Sistars w koncercie Premi IP: *.zdnet.com.pl 29.05.04, 23:59
      Jaki festiwal tacy zwyciezcy, po co to w ogole spiewa, czy cokolwiek tm robi...
      kolejne przyglupy...
    • Gość: volvo86 Re: Podwójne zwycięstwo Sistars w koncercie Premi IP: 80.51.145.* 30.05.04, 09:19
      one tylko rączką ładnie zmieniały plyty ,jak mozna coś takiego śpiewać,tego nie
      da się słuchać
      • kryho Re: Podwójne zwycięstwo Sistars w koncercie Premi 30.05.04, 11:29
        Czy to można nazwać muzyką?Umiejętności muzyczne tych "artystów" są na poziomie
        dziecka brzdękającego w pokrywki garnków ołówkiem i drapiącego po podłodze
        paznokciem,bo fajnie skrzypi i ciarki przechodzą.Wiem,bo moje dziecko jest
        obecnie właśnie na takim muzycznym poziomie a ma 3 lata.
      • Gość: volvo89 Re: Podwójne zwycięstwo Sistars w koncercie Premi IP: 217.153.132.* 31.05.04, 12:08
        to po coś się męczył?
        można było wyłączyć dźwięk.
    • Gość: Agu Re: Podwójne zwycięstwo Sistars w koncercie Premi IP: 62.29.136.* 30.05.04, 14:41
      wygrali najlepsi!!! pozdro dla Sióstr i Braci!!! wysyłam do Was trochę ciepła:D
    • Gość: mazii Re: Podwójne zwycięstwo Sistars w koncercie Premi IP: 195.116.199.* 30.05.04, 15:53
      wielkie grstulacje dla sistars:) moim zdaniem byly najlepsze:) nie pamietam
      kiedy ostatnio slyszalam cos polskiego co sie tak laadnie bujało i wysyłalo
      pozytywna energie:)
    • Gość: J WHITNEY HOUSTON TO WOLE POSLUCHAC W ORGINALE IP: *.client.comcast.net 30.05.04, 17:22
      L
    • Gość: Ida Dla mnie -bomba... IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 30.05.04, 22:06
      Gratuluję siostry;))))))Wasza muzyka jest nowoczesna i na poziomie.Swietnie się
      was słucha.Pozdrawiam.Ida
    • Gość: Qwerty Re: Podwójne zwycięstwo Sistars w koncercie Premi IP: 195.116.245.* 31.05.04, 06:18
      Kaja Paschalska też kiedyś wygrała w Opolu. Paschalska, Sistars - jeden szajs.
      Nagrody na tym festiwalu od dawna są przyznawane według klucza "kto ma
      obrotniejszego menazera, kto da więcej"
    • Gość: Kruk Re: Podwójne zwycięstwo Sistars w koncercie Premi IP: *.hospital.com.pl / *.hospital.com.pl 31.05.04, 08:20
      Nie miałam przyjemności usłyszeć Sistars wcześniej; znałam je tylko z
      nazwy.Piękne głosy, dobra treść i takiez wykonanie.Też na nie głosowałam.
      MAleńczuk pokazał się z jak najgorszej strony: zblazowany, zmanierowany, z
      beznadziejnym głosem. Szkoda, że nie pamięta już skąd pochodzi i w jaki sposób
      dotarł na listy przebojów "nie ulicznych". Może sprawdzał się jako bard
      właśnie, ale teraz niwiele wnosi. POkazuje - jak dla mnie - szkołe ignorancji
      wobec widza, a widz, niegłupi, odpłąca się tym samym: gwiżdże...
    • Gość: awik Malenczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:53
      A Malenczuk sie skompromitowal! Nie umie przegrywac, biedak i nerwy mu puscily.
      "Gwizdza na mnie, niech spierdalaja!" na zywo w tv. A tak go Nina Terentiew
      chwalila w swoim programie: "Jest Pan wspanialym czlowiekiem" - myslalem, ze go
      zaglaska na smierc.
      Mysle, ze ludzie gwizdali, bo pamietaja jego chamstwo i pyche z Idola. A zatem
      wystep w Idolu chyba sie Malenczukowi nie oplacil...
    • Gość: kiicia Re: Podwójne zwycięstwo Sistars w koncercie Premi IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.06.04, 22:39
      sistars są ok
      ten zespól musi jeszcze zagrać w opolu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka