Dodaj do ulubionych

ile MŁODYCH OPOLAN STARTUJE DO EUROPARLAMENTU

IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.05.04, 23:06
JAZŁOWIECKI JEST NAJMŁODSZY I AŻ DUŻO ZŁEGO NIE ZROBIŁ PARĘ WPADEK A DANKA
JAZŁOWIECKA KPINA CHYBA MIZA ICH PRZEGONI MIZA PROSZĘ WIEŻYĆ JUŻ SIĘ
NAUCZYŁA GDZIE STARTUJE KIEDY KONFERENCJA PRASOWA AGNIESZKO MIZA BO JESTEŚ
FAJNĄ KOBITKĄ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil mala uwaga porządkowa i czy Miza zna angielski? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 12:34
      Stanisałw Jałowiecki i Danuta Jazłowiecka - w sumie tylko jedna literka różnicy
      ale różnica klas i poziomów olbrzymia...! Nie chcę tu bynajmniej obrazić Pana
      Jałowieckiego zestawiając go z Danutą J. Przepraszam.
      Co do Pani Mizy to niech się języków uczy. Napisała, że zna angielski i włoski
      ale na spotklaniu ze studentami WSZiA nie odpowiedziała na pytanie zadane po
      angielsku twierdząc, że "parla" po włosku. Ale w innych materiałach jej
      własnych znalazłem, że napisała iż włada językiem angielskim...? Ciekawe,
      bardzo.
      • Gość: platforma wiertnic Re: mala uwaga porządkowa i czy Miza zna angielsk IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 30.05.04, 14:19
        miza jest nieprzygotowana merytorycznie i nie wie co to unia jak całe jej sld
        • Gość: kazio Re: mala uwaga porządkowa i czy Miza zna angielsk IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 30.05.04, 15:18
          Ciekawi mnie po co do europarlamentu wybiera sie Ireneusz Dabrowski?
          Najpierw trzeba wipic mleko od mamy potem skonczyc szkole a nastepnie liznac co
          nieco bycia w polityce lokalnej.
          A tak odrazu na szerokie wody, mozna utonac.
          • Gość: Wojtek Ireneusz Dąbrowski IP: *.acn.pl 30.05.04, 22:23
            Z jego strony www.dabrowski.pl wygląda, że ma to wszystko za sobą i jest chyba
            najepszym kandydatem z Opola do PE.
            • Gość: PRAWE MIASTO Re: ŁUKASZ DENYS- NAJLEPSZY MŁODY Z PIS IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.05.04, 23:54
              SŁYSZAŁEM WYPOWIEDŹ PANA DENYSA W ZESZŁYM TYGODNIU I MÓWIŁ DOŚĆ KONKRSTNIE NA
              TEMAT SZANS OŚWIATY W UE I PROGRAMÓW STYPENDIALYCH NATOMIAST PANA DĄBROWSKIEGO
              ZNAM Z PLAKATÓW NA PRZESTANKACH
            • Gość: kazio Re: Ireneusz Dąbrowski IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 01.06.04, 11:28
              Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> Z jego strony www.dabrowski.pl wygląda, że ma to wszystko za sobą i jest
              chyba
              > najepszym kandydatem z Opola do PE.

Tak, tak praktyke nabyl w przedszkolu.
              Pytanie a kiedy bawil sie w piaskownicy jak byl taki zapracowany?
              • Gość: warszawka Re: Ireneusz Dąbrowski z warszawy IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 02.06.04, 17:43
                ireneusz dąbrowski mieszka chyba w warszawie a w opolu jego matka halina więc
                dąbrowski jest i z warszawy i z opola
      • droite a MORAS jest najlepszy! 08.06.04, 12:52
        www.moras.pl
    • Gość: FRANEK DĄBROWSKI WYKSZTAŁCONY KOMPETENTNY IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 10:03
      • Gość: kazio Re: DĄBROWSKI WYKSZTAŁCONY KOMPETENTNY IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 01.06.04, 11:30
        Spec od sprzatania i porzadku.
        • Gość: renatka Dąbrowski ponad wszystko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 16:43
          przemiły człowiek ten Ireneusz, cała moja rodzina na niego bedzie głosowała!!!
          Zróbcie to samo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: kazio Re: Dąbrowski ponad wszystko!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 01.06.04, 18:40
            Gość portalu: renatka napisał(a):

> przemiły człowiek ten Ireneusz, cała moja rodzina na niego bedzie
            głosowała!!!
            > Zróbcie to samo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jasne ze przemily bo w piaskownicy innym nie zabieral zabawek.
            • Gość: Mario Re: Dąbrowski ponad wszystko!!! IP: 147.70.104.* 01.06.04, 23:16
              Moja mama rozmawiala z nim w niedziele po mszy w Katedrze. Wygladal na studenta
              a jest wykladowca i ma ponad 30 lat. Zrobil bardzo dobre wrazenie.
              • Gość: kazio Re: Dąbrowski ponad wszystko!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 02.06.04, 01:43
                Ze chodzi do kosciola to nie musi byc odrazu porzadny.
                Przestepcy w wiezieniach tez sie modla.
                Humeniukowie chodza do kosciola i nie przaszkadza to w gnebieniu emerytow na
                ul.Licealnej 9.
                Pomalu wychodzi jak to Humeniuk kupil dom na Licealnej.
                Niedlugo i za jego kuferek sie wezma.
                • Gość: renia Re: Dąbrowski to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 13:54
                  djcie spokój z tą propagandą, ośmieszacie się. kim on jest to każdy widzi. To
                  takie żałosne...
    • Gość: Kamil jedyna szansa na eurodeputowanego z opolszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 07:43
      Moim zdaniem o ile chcemy aby Opolszczyzna miała swojego reprezentanta należy
      głosować na STANISŁAWA JAŁOWIECKIEGO. Nie jest za młody ale ma naprawdę szansę
      aby stać sie Eurodeputowanym. Moim zdaniem szkoda głosów na spadochroniarzy z
      Wrocławia i takich, którzy i tak nie mają szans jak np. Panna Mizia.
      • Gość: alicja Re: jedyna szansa na eurodeputowanego z opolszczy IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 21:59
        lepszy jest spadochroniarz z wrocławia niż jałowiecki z podwójnym obywatelstwem!
        • Gość: wątpiąca Re: jedyna szansa na eurodeputowanego z opolszczy IP: 213.199.238.* 03.06.04, 02:02
          A cóz to za straszna sprawa?! Przecież wszyscy mamy dwa obywatelstwa polskie i
          europejskie! Z jednym - to bez perspektyw na drugie, to póki co obywatele
          Białorusi.
          Jałowiecki jest najlepiej przygotowany i ma szanse na mandat! Chcemy mieć
          swojego reprezentanta, to trzeba na niego głosować, a przede wszystkim pójść do
          wyborów!!!
        • Gość: Aniutka Jałowiecki jest wporzo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 07:31
          Tylko, że Jałowiecki ma drugie amerykańskie a nie niemieckie. I dostał je
          dzięki działaniom władz PRL - to one mu de facto załatwiły paszport USA
          wyrzucając go z kraju na emigrację. Pondato jako pracownik Radia Wolna Europa
          będąc obywatelem USA otrzymywał dodatkową ochronę.
          Miałam z nim wykłady i to naprawdę sensowny człowiek.
          • Gość: student Studenci glosuja na S .JAŁOWIECKIEGO!!!! IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 11.06.04, 15:55
            Moi znajomi i ja sam jako studenci głosujemy na dr S.Jałowieckiego-kto
            przynajmniej raz z nim rozmawiał wie dlaczego
            Poprostu super człowiek!!!
    • Gość: Opolanka Re: ile MŁODYCH OPOLAN STARTUJE DO EUROPARLAMENTU IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 04.06.04, 11:42
      Chcecie zobaczyć coś fajnego i profesjonalnie przygotowanego to nie przegapcie
      strony www.adamhofman.pl!POLECAM!!!!!!!!
      • Gość: Wojtek Re: ile MŁODYCH OPOLAN STARTUJE DO EUROPARLAMENTU IP: 200.49.172.* 06.06.04, 04:14
        Wole www.dabrowski.pl
    • Gość: Wyborca Re: ile MŁODYCH OPOLAN STARTUJE DO EUROPARLAMENTU IP: *.visp.energis.pl 07.06.04, 19:52
      A ja wolę Wrocław i głosuję na kandydata z Wrocka.
      • Gość: qq Re: ile MŁODYCH OPOLAN STARTUJE DO EUROPARLAMENTU IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 13:46
        lepiej głosować na wykształconych
        • Gość: Max Re: ile MŁODYCH OPOLAN STARTUJE DO EUROPARLAMENTU IP: *.acn.pl 10.06.04, 00:16
          Dąbrowski z PiS ma mój głos
          • Gość: transformers Re: ile MŁODYCH OPOLAN STARTUJE DO EUROPARLAMENTU IP: 213.17.147.* 10.06.04, 02:53
            Jałowiecki na liscie PO nr 2 ma mój głos i nie tylko!!!
            • Gość: k Re: ile MŁODYCH OPOLAN STARTUJE DO EUROPARLAMENTU IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.06.04, 10:25
              Stasiu Jalowiecki jest najlepszym kandydatem do parlamentu UE.
              • Gość: Stasz Re: ile MŁODYCH OPOLAN STARTUJE DO EUROPARLAMENTU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 13:13
                Spotkałem Ireneusza Dąbrowskiego dziś pod Katedrą. Rozmowa naprawdę na
                poziomie. Ma mój głos.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka