Gość: ździś IP: *.xdsl.centertel.pl 01.12.11, 13:35 fizjonomia jak z najlepszej galerii ciężkich przypadków penitencjarnych... a swoją drogą takie znikanie to czystej wody gó...arstwo.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pop Re: Zaginiony student się odnalazł IP: 178.73.49.* 01.12.11, 14:15 nie gó...arstwo tylko problemy jak widać. ale co taki troll jak ty może wiedzieć o zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Zaginiony student się odnalazł IP: *.183.176.3.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.12.11, 16:26 Problemy problemami ale to zwyczajne szczeniactwo. Brak odpowiedzialności i tyle. Nie wiedział, że będą się martwić, szukać? Egoista, pomyślał wyłącznie o sobie. Chciał coś sobie poukładać to wystarczyło powiedzieć, że potrzebuje kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ddd Re: Zaginiony student się odnalazł IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.11, 18:55 Racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Zaginiony student się odnalazł IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.11, 15:17 Znajomi Mateusza przez wiele dni rozsyłali informacje Zniknął w niedzielę wieczór, znalazł się w czwartek rano. To ile dni to jest wiele??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samouprowadzenie Zaginiony student się odnalazł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 18:23 szczerze, trochę mam tego dość, bo od kilku lat mamy sprawę bardzo przecież smutną, ale niestety od początku pachnącą mi nieklarownymi lokalnymi układami, a potem jeszcze na dodatek to rodzina zaczęłą "rządzić" sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa samouprowadzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 21:49 sam sie co roku samouprowadzam ale rodzina o tym wie. 5 dni urlopu wyjazd w piątek po pracy i powrót w poniedziałek następnego tygodnia rano. Auto, namiot trochę żarcia domowego i kuchenka kempingowa. W tym roku zajechałem do Stambulu w przyszłym planuję Marokko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: samouprowadzenie IP: *.252.22.193.internetia.net.pl 03.12.11, 22:20 a ja się naprawdę przejęłam, że facet poszedł pobiegać i zniknął..... Odpowiedz Link Zgłoś