Dodaj do ulubionych

Chamstwo Polaków

IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:02
Nie jestem Ślązakiem, ani z MN. Jestem jedneka zawstydzony tym co pokazali nasi
rodacy w Harrachowie. Straszny obciach i teraz trzeba by był posypac głowe
popiołem i nie mówić, ze nic się nie stało. Poszło na całą Europę jakie mamy
bydło, to tylko co prawda część kibiców, ale jednak. Jak na meczu reprezentacji
pewna grupa chciała dymić to reszta ich zakrzyczała, a policja zrpbiłą swoje.
Tu chyba chęć zwycięstwa odebrała niektórym rozum. A swoją drogą Adaś dał plamę.
Obserwuj wątek
    • byt Re: Chamstwo Polaków 11.03.02, 09:22
      Wyobraź sobie, że były takie czasy, kiedy ojcowie chodzili z małymi dziećmi na
      mecze piłki nożnej. Od pieluchy byłem fanem bytomskich szombrów. Z moim synem
      też poszedłem na mecz w pewnym pięknym mieście. W krótkim czasie moje dziecko
      zobaczyło zbydlęconych chamów, przed którymi trzeba uciekać. Myślę, że w Polsce
      toleruje się chamów. A powinno się ich mordy sfotografować i bez litości
      dowalić wielotysięczną grzywnę. Dymiłeś za granicą, żegnaj się z paszportem na
      rok. Tylko konsekwentne egzekwowanie prawa wychowa bydło, które pracuje na
      naszą opinię.
      • Gość: Samar Re: Chamstwo Polaków IP: *.planet.opole.pl 11.03.02, 11:51
        A najśmieszniejsze jest to, że myślimy, że tam w Unii Europejskiej wszyscy na
        nas czekają z otwartymi ramionami. Tam w Brukseli już bardziej wolą Estończyków
        niż Polaków. Jak poprawić ten paskudny wizerunek Polaka? Nad tym powinna
        zastanowić się nasza władza, a oni tylko kombinują jak tu jeszcze wydusić jakiś
        pieniądz od biednych i chorych.
        • Gość: EDDIO Re: Chamstwo Polaków IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 23:07
          JESTEM ŚLĄZAKIEM I KIBICUJĘ SVENOWI I MARTINOWI ( MAŁYSZA LUBIĘ ZA STYL BYCIA )
          POLACY POKAZALI W HARRACHOWIE ŻE SĄ NIECYWILIZOWANYM MOTŁOCHEM I NALEŻAŁOBY
          ICH RACZEJ IZOLOWAC W ZAMYKANYCH SEKTORACH. DO TEJ ŻENADY PRZ7YCZYNILI SIĘ
          PANOWIE KOMENTATORZY Z TVP NAPUSZCZAJĄC ŻĄDNY SUKCESU ( BRAKUJE GO WE WSZYSTKICH
          DZIEDZINACH )NARÓD NA NIEMIECKIEGO SKOCZKA W 1 POŁOWIE SEZONU-TERAZ JUŻ
          WYHAMOWALI BO WIDZĄ CO SIĘ DZIEJE... WSTYD I GAŃBA....
          • Gość: ET Re: Chamstwo Polaków IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 09:24
            Gość portalu: EDDIO napisał(a):

> JESTEM ŚLĄZAKIEM I KIBICUJĘ SVENOWI I MARTINOWI ( MAŁYSZA LUBIĘ ZA STYL BYCIA )
            > POLACY POKAZALI W HARRACHOWIE ŻE SĄ NIECYWILIZOWANYM MOTŁOCHEM I NALEŻAŁOBY
            > ICH RACZEJ IZOLOWAC W ZAMYKANYCH SEKTORACH. DO TEJ ŻENADY PRZ7YCZYNILI SIĘ
            > PANOWIE KOMENTATORZY Z TVP NAPUSZCZAJĄC ŻĄDNY SUKCESU ( BRAKUJE GO WE WSZYSTKIC
            > H
            > DZIEDZINACH )NARÓD NA NIEMIECKIEGO SKOCZKA W 1 POŁOWIE SEZONU-TERAZ JUŻ
            > WYHAMOWALI BO WIDZĄ CO SIĘ DZIEJE... WSTYD I GAŃBA....

POLAK POTRAFI !!!!?????
            TERAZ POLSKA!!!!!?????
            POLAK TO BRZMI DUMNIE !!?????
            NARESZCIE WIDZI EUROPA CO ZNACZY - " BYC POLAKIEM"!!!!!
            ET
          • Gość: Ja Re: Chamstwo Polaków IP: *.zak.com.pl 21.03.02, 10:35
            Nie pochwalam zadnej formy agresji publicznosci ( bo nie nazwe rzucajacych
            kibicami) . Zastanawiam sie tylko dlaczego chodzi tylko o Hanawalda. Nikt nie
            rzuca w Shmita Ammana itd . Swen jest w swietnej formie . To bardzo dobry
            zawodnik a jednak nie wzbudza mojego szacunku tak jak inni skoczkowie Pucharu
            Swiata.
    • Gość: pp Re: Chamstwo Polaków IP: *.weia.po.opole.pl 14.03.02, 13:11
      słuchałem w 1 programie polskiego radia relacji z zawodów, komentator nagle
      zaczął nażekać na niemieckich kibiców , którzy podobno rzucali śniegiem
      w Małysza. Włączyłem szybko telewizor by to zobaczyć, patrzę a tu się sypią
      serie śnieżnych pocisków na ... Hanawalda.
      • kaligula5 Re: Chamstwo Polaków 15.03.02, 13:04
        Gość portalu: pp napisał(a):

> słuchałem w 1 programie polskiego radia relacji z zawodów, komentator nagle
        > zaczął nażekać na niemieckich kibiców , którzy podobno rzucali śniegiem
        > w Małysza. Włączyłem szybko telewizor by to zobaczyć, patrzę a tu się sypią
        > serie śnieżnych pocisków na ... Hanawalda.

Sam trener Hess przyznał, ze grupki oszołomów nie można utożsamiać ze wszystkimi
        polskimi kibicami. Zawsze trafią się czarne owce. W każdym narodzie.
        • Gość: Salmar Re: Chamstwo Polaków IP: *.po.punkt.pl / 10.0.24.* 15.03.02, 17:03
          > Sam trener Hess przyznał, ze grupki oszołomów nie można utożsamiać ze wszystkim
          > i
          > polskimi kibicami. Zawsze trafią się czarne owce. W każdym narodzie.

To fakt, ale "polskie stado" jest najczarniejsze :(

• bolo9 Re: Chamstwo Polaków 16.03.02, 20:43
            Gość portalu: Salmar napisał(a):

> > Sam trener Hess przyznał, ze grupki oszołomów nie można utożsamiać ze wszy
            > stkim
            > > i
            > > polskimi kibicami. Zawsze trafią się czarne owce. W każdym narodzie.
            >
            > To fakt, ale "polskie stado" jest najczarniejsze :(
            >
            Bez przesady. Pamietam pojedynek o mistrzostwo Świata w boksie Niemca z gościem z
            RPA, chyba Bothą. tego ostatniego zmasakrował potem Tyson. Ano ten pojedynek był
            rozgrywany w Niemczech,. Faworytem był Schenk, mogę pomylic nazwisko, w kazdym
            bądz razie Niemiec przegrał. na ring poleciały butelki i kieliszki ze strony
            niemieckich kibiców zasiadających w sektorze ze stolikami. Telewizja niemiecka od
            razu przerwała transmisję. a o całej sprawie było cicho.
            • Gość: JA Re: Chamstwo Polaków IP: *.zak.com.pl 21.03.02, 10:41
              Sport zawsze wzbudzal i bedzie wzbudzal emocje. Zarowno te pozytywne jak i
              negatywne. Sprawe poteguje i pogarsza zarazem alkohol. Od dluzszego czasu nie
              ogladam zawodow na zywo . Z jednego wzgledu . Organizatorzy nie potrafia
              zapewnic mi bezpieczenstwa . Wracajac do rzucania. W tym przypadku nie byli
              nawet w stanie zapewnic go zawodnikom a to oznacza , ze nie pozwolilbym im
              organizowac wiejskiego festynu a co dopiero zawodow takiej rangi.
              • Gość: ps Re: Chamstwo Polaków IP: *.gazeta.pl 21.03.02, 12:23
                NIE TRZEBA DALEKO SZUKAĆ CHAMSTWA POLAKÓW. WYSTARCZY POCZYTAĆ SOBIE OCIEKAJĄCE
                ZAWIŚCIĄ WYPOWIEDZI NA CAŁYM FORUM
                • Gość: Walrus reklama f. sixt IP: *.mitre.org 21.03.02, 16:43
                  jako opinia europa o polokach mo ,to je najlepiej loberzec w reklamie
                  telewizyjnej firmy Sixt , kero od paru tydni w niymieckich programach leci.
                • Gość: Ja Re: Chamstwo Polaków IP: *.zak.com.pl 25.03.02, 08:13
                  to odnosilo sie do tonu mojej wypowiedzi ?
    • hugon Re: Chamstwo Polaków 22.03.02, 13:16
      Sznowna Pani Szanowny Panie
      Na wszystkich arenach sportowych świata panuja nastroje szowinistyczne
      WSZĘEDZIE !!!! BEZ WYJĄTKU !!!!
      Sytuacje takie są wycinane przez realizatorów transmisji .
      Zapraszam na areny sportowe krajów UE i Świata po miesiącu polecam wysypać
      sobie wiadro popiołu na głowę za całą ludzkość

pzdr hugon
      • Gość: X54 Re: Chamstwo Polaków IP: *.zak.com.pl 25.03.02, 08:16
        Marne to pocieszenie ze nie tylko kibole w bialo-czerwonych szalikach tak sie
        zachowuja ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka