Dodaj do ulubionych

SZCZYTY BEZCZELNOSCI SPRZEDAWCOW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:18
Wyobrazcie sobie, poszlam dzisiaj do Championa. Chcialam kupic pol arbuza, bo
same wielkie byly. Poprosilam o przekrojenie. Pani, nieblondynka,
stwierdzila, ze nie ma noza i poszla na pobliskie stoisko miesne. Kiedy ja
zobaczylam, przez glowe smignela mi mysl"ciekawe czy noz jest czysty...." Ja
patrze, a pani zabiera sie za krojenie nozem z widoczna zaschnieta warstwa
nie wiem czego.... wygladalo jak wlasnie po krojeniu wedliny.... zanim ostrze
dotknelo arbuza zwrocilam uwage, ze ten noz jest chyba brudny. (ewidentnie
byl!) A pani na to, ze wlasnie przed chwilka go myla... "nie sadze"- odparlam
i palcem przejechalam po ostrzu zbierajac warstewke zaschnietego nie wiem
czego. A pani na to ze on naprawde byl przed chwilka myty i ze to tylko od
wody takie brudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale w
koncu wziela scierke i wytarla. Zaluje ze kupilam tego arbuza, tzn, ze nie
zrobilam wiekszego larma, bo takiego kitu nikt jeszcze nie probowal mi
wlepic.... Znacie jeszcze jakies podobne sklepy? Napiszcie ku przestrodze....
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiesław Re: SZCZYTY BEZCZELNOSCI SPRZEDAWCOW IP: *.airlan.pl / *.uni.opole.pl 11.06.04, 20:22
      champion to najlepszy sklep w Opolu, na dodatek najtanszy, drozej jest nawet w
      realu (usredniajac oczywiscie).
      • Gość: zezol Re: SZCZYTY BEZCZELNOSCI SPRZEDAWCOW IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.06.04, 07:22
        sorry, ale TANIEJ nie powinno znaczyc gorzej, brudniej, nieststyczniej i
        chamsko!
        • Gość: nieREALny I tak jest tam lepiej o dwie klasy niż w realu... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 08:14
          ...chociaż mogłoby być jeszcze lepiej.
          Trzeba postawić w Opolu ze dwa h-markety i ludzie nogami zagłosują na lepsze
          sklepy, a złe placówki handlowe padną lub poprawią swój wizerunek.
        • sien Re: A właściciel DUO na nowym ZWM to leń 14.06.04, 17:37
          Leń, ignorant . Mysli ze jest jedyny. U niego zawsze można kupic zgniłe
          warzywa, pomidory, zeszuszone cytryny i cytrusy w ogóle, kiszone ogórki i
          kapuste pzreterminowaną. Nieestetycznie, brudno. Ale jego sklep jest pod ręka i
          dlatego chcąc nie chcąc ludzie chodza tam . Ochyda.
          • Gość: xx Re: A właściciel DUO na nowym ZWM to leń IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.10.14, 20:33
            Zła i brudna obsługa , przeterminowane towary ,syf , brud i smród , najlepiej jeszcze nasr... tam i aroganccy właściciele z którymi nie można sie dogadać - czyli typowa wiocha.
      • marcelinko Re: SZCZYTY BEZCZELNOSCI SPRZEDAWCOW 14.06.04, 10:26
        W championie mozna takze kupic chlam.... Bo tanio. Przyklad? Nie kupujcie
        dzieciom zabawek - sa jednorazowego uzytku, a nawet rozsypuja sie w trakcie
        wyciagania z pudelka. Po co tania chinszczyzna, tandeta i bylejakosc? Przeciez
        wlasciciel championa moglby sprzedawac polskie zabawki, wcale nie wiecej
        drogie, ale przynajmniej w calosci... Ostatnio kupilam corce lalke. Niewiele
        ponad 7 zl. W trakcie wyciagania tulw owej maszkary rozpadl sie na dwoje.
        Poszlam z reklamacja - zostala uwzgledniona. Chcilam wymienic na nowy
        egzemplarz. Nie bylo sprzeciwu. Co z tego, kiedy n aoczach pani ekspedientki
        chcialam sprawdzic czy nastepna lalka jest cala okazalo sie, ze i ta i dwie
        nastepne po prostu lamia sie przy najlzejszym dotyku. No ok, mozna lalake
        postawic w pudelku na polce w pokoiku dziecka, bez wyciagania.... ale nie o to
        przeciez chodzi prawda? Caly regal zawalony jest tym tandetnym plastikiem. Nie
        wszystkich rodzicow stac na klocki lego, a wlasnie na taki tanie rzeczy, tylko
        dlaczego tak malo trwale? Radosc na 5 sekund, a potem rozpacz dziecka.... i co?
        isc po nastepna, krotkotrwala radosc? Czy zdazylo Wam sie kupic jakies buble i
        jakie? wpisujcie sie - przytnajmniej bedziemy wiedzielei czego nie kupowac!
        Pozdrawiam.
        • sien Re: SZCZYTY BEZCZELNOSCI SPRZEDAWCOW 14.06.04, 17:34
          To jest właśnie pierwszy krok do Europy. Byle jakie wyroby, żarcie
          nafaszerowane chemią. Pytam kto miał w tym INTERES by Polska weszła do
          unii ??????? Napewno nie ja , nie ty nie zwykły zjadacz, czy bezrobotny.
          Interes miały elity , politycy, złodzije, kombinatorzy.
          Teraz dopiero zacznie sie hossa dla cwaniaków. Uwazjacie .
    • Gość: kobieta2888 Re: SZCZYTY BEZCZELNOSCI SPRZEDAWCOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:12
      A ja proponuje przejsc sie do Ekko ktore jest po drugiej stronie...Panie ktore
      tam pracuja sa bardzo nieuprzejme...Wszystko robia z przymusu ... Podaja,
      kasuja z laska ... Szkoda slow.
      Jesli macie ochote popsuc sobie humor to proponuje odwiedzic to miejsce...
      Plakac sie chce!!!!!!!!!!!
      Ciekawe gdzie jest kierownik tego punktu...Slepy jest???Ja nie chcialabym miec
      pod soba taka ekipe pracownikow...
    • Gość: Pracodawca Re: SZCZYTY BEZCZELNOSCI SPRZEDAWCOW IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 22:34
      To nie jest szczyt bezczelności tylko tępoty i niedouczenia !
      Nożem którym się kroi kiełbasę nie wolno kroić mięca ,a co dobiero arbuza na
      innym stanowisku !
      Za coś takiego możnaby tą Panią zwolnić dyscyplinarnie.
      • Gość: Apsurt Re: SZCZYTY BEZCZELNOSCI SPRZEDAWCOW IP: *.airlan.pl / *.uni.opole.pl 15.06.04, 07:18
        a w lidlu są kolejki na 10 minut, o ludki chcą postawić jeszcze jeden sklep tuż
        obok, to nie lepiej zatrudnić 2 razy więcej kasjerek? po co budować? apsurt
        • Gość: A Re: SZCZYTY BEZCZELNOSCI SPRZEDAWCOW IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 15.06.04, 18:21
          Apsurd to absurd
          Absik to apsik
        • Gość: aaaaaa Re: IP: *.252.6.74.internetia.net.pl 26.10.14, 01:44
          a nie absurd
      • Gość: marcelinko Re: SZCZYTY BEZCZELNOSCI SPRZEDAWCOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 08:50
        ale nie jestem az taka bezduszna.... wiem jak ciezko o prace.... ale czy litosc
        ma dzisiaj racje bytu?
        • marcelinko Re: SZCZYTY BEZCZELNOSCI SPRZEDAWCOW 15.06.04, 09:01
          to tak a propos pani od arbuza....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka