Dodaj do ulubionych

Radny rzeczoznawca

IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.07.04, 23:40
To nazywa sie podwojna swiadomoscia. Po Kowalskim mamy kolejnego eksperta
Janusza Trzepizura. Ekspertow coraz wiecej a w w miescie coraz gorzej.
Obserwuj wątek
    • Gość: wstyd Re: Radny rzeczoznawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 02:29
      Jak Real posmaruje, tak caly klub prawicy korzysta z tego. Wazne ze jest kasa,
      prawda Panie Trzepizur i Kowalski... Dwulicowosc tych pseudorajcow miejskich
      jest wstrzasajaca.
      • Gość: DON halupczok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 06:28
        a jaki to ekspert? Zwykły cinkciarz o mentalności wiejskiego nauczyciela wf.
        dorobił sie na paru sklepach a we łbie ma tyle ile nazwisko znaczy. zwykły
        palant
        • tooooniiii Re: halupczok 04.11.14, 11:46
          Po kontakcie z nim potwierdzam . Szkoda, że wcześniej tego nie przeczytałam.
          Wyjątkowy jak na te czasy gbur i przy tym ignorant. A przecież pracuje w usługach. Nie zna się nawet na tym co robi. A o klientach ma bardzo złe zdanie uważa ich za ciemną masę. Wierzę, że kiedyś trafi na takiego, który będzie miał czas, pieniądze i ochotę by ustawić go w szeregu. Mam nadzieję, że rynek sam go przemieli tak jak on stara się przemielić klientów. TONI
    • Gość: Barbara Pliszka Re: Radny rzeczoznawca IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 07.07.04, 06:47
      Ups.... chyba Panu Trzepizurowi zabrakło wyczucia... Nie da rady, takich rzeczy
      robić nie można.
      • Gość: o.Jan Re: Radny rzeczoznawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 07:43
        A może by tak stworzyc nowe stowarzyszenie o nazwie - PRZECIWKO STOP - KORUPCJI.??
        Teraz juz wiadomo - skad sie biorą przeciwnicy nowych supermarketów.
        Brawo opolanie - odpowiednich ludzi wybraliście do władz miasta. !
    • Gość: GoBo Ja też, ja też! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 07:56
      Ja też chcę się załapac na niezależnego eksperta. Do której frakcji mam
      dołączyć? Nie mam uprawnień, tak jak pan Trzepizur, ale znam się na czymś na
      pewno. O! Wiem! Na piwie się znam! ;-)

A swoją drogą - cóż za zbieżność opinii - ja też jestem przeciw budowie
      hipermarketów w centrum miasta. Właśnie dlatego uwazam lokalizację przy ul.
      Ozimkisej za doskonałą. Jest wystarczająco oddalona od centrum i wystarczająco
      bliska osiedlom - ZWM, Centrum, Kolonia Gosławicka, Gosławice, Chabry i Malinka.
    • Gość: ZWM-owiec Re: Radny rzeczoznawca IP: 213.76.130.* 07.07.04, 13:56
      Ta część Ozimskiej , gzie ma powstać TESCO nie jest żadnym centrum miasta !!!!!
      To po pierwsze. A po drugie dla mieszkańców Ozimskiej hipermarket jest
      wybawieniem !!!! A jeśli nie jest to życzę im centrum logistycznego. Te ich
      chatynki z zaprawą wapienną rozlecą się jak domki z kart. Brawo TESCO. Budujcie
      i to szybko. Trzymam kciuki. Mam nadzieję , że Prezydent miasta wykaże się
      zdrowym rozsądkiem.
      • Gość: Big Re: Radny rzeczoznawca IP: *.acn.pl 07.07.04, 23:40
        Panowie Kowalski, Trzepizur, Godoś, Sadowski - banda meneli spod budki z piwem.
        Dwóch ostatnich już siedzi, a na dwóch pierwszych wkrótce przyjdzie pora
    • Gość: zorro Re: Radny rzeczoznawca IP: *.uni.opole.pl 08.07.04, 10:16
      A to jeszcze nie wszystko. Pan Radny ma jeszcze spore długi w ZUS-ie. Za jego
      emeryturę będą płacić podatnicy.
    • Gość: BIEGŁY..... Re: Radny rzeczoznawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 16:30
      Co na to KSIĄŻĘ PRZEDMIEŚCIA z ulicy tatrzańskiej,ponoć TO też rzeczoznawca???
      a może cichy doradca ???? już nic więcej im nie PODPOWIADAJ.....zobacz co
      wyrabiają...a tak po cichu,,pssst.....dobrze ,że w tym nie siedzisz.....a
      mówiłemmmm
    • Gość: san Re: Radny rzeczoznawca IP: 217.153.196.* 08.07.04, 22:24
      A zobacz czytelniku jaki z rzeczoznawcy expert od biznesu jego firma to same
      straty ...
      a majątek się powiększa. Wystarczy przeczytać jego oświadczenie majątkowe.
      Oby więcej takich radnych. Puszczą nas z dziurawych butach...

HEJ
    • Gość: KTOŚ..... Re: Radny rzeczoznawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 07:04

TO JEST KAPITALIZM W POLSKIM WYDANIU.....
      • Gość: Ciamcia Re: Radny rzeczoznawca IP: *.static.ip.netia.com.pl 04.11.14, 13:58
        To jest wątek z 2004 roku a ty odpowiadasz po 10 latach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka