gandharwa 17.07.13, 13:17 Ja bym taki pewny nie był. Ta działka ma dwie decyzje środowiskowe: - na budowę fabryki ATV - na budowę hali wysokiego składu Panattoni specjalizuje się przecież w logistyce i składzie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Polaris w Opolu już pewny? Firma szuka już nawe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 14:15 To będzie zapewne jedynie montownia i punkt przerzutowy dla już gotowych quadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada Re: Polaris w Opolu już pewny? Firma szuka już na IP: 217.173.202.* 17.07.13, 18:40 no fakt. nowe miejsc pracy w Opolu to rzeczywiscie powod do bolu zebow naczelnego ekologa Opola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Polaris w Opolu już pewny? Firma szuka już nawe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 16:12 Kto do nich rekrutuje? wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomówka Re: Polaris w Opolu już pewny? Firma szuka już na IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.13, 21:59 Randstad Polska na Kołłątaja 9 w Opolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędkarz Polaris w Opolu już pewny? Firma szuka już nawe... IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.13, 02:43 Niedobrze się robi od tej pseudo-radości, ale na bezrybiu i rak ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukująca Re: Polaris w Opolu już pewny? Firma szuka już na IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.13, 05:01 a najważniejszego brak! gdzie składać CV to juz nie łaska napisać pod artykułem "firma szuka pracowników"?! czy praca będzie tylko dla znajomych znajomych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falcon 1 Re: Polaris w Opolu już pewny? Firma szuka już na IP: *.ip.netia.com.pl 06.01.14, 14:39 Przechodziłem testy do tej firmy , rekrutacja wygląda tak jak bym miał pracować w NASA i zarabiać h... wie ile . jeszcze nie widziałem tak popie...nych testów i wymagań . Taka jest moja opinia na temat tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo o Re: Polaris w Opolu już pewny? Firma szuka już na IP: 217.173.202.* 11.01.14, 15:45 też tak uważam!. Po co tyle tyle tych testów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Polaris w Opolu już pewny? Firma szuka już na IP: *.netia.citysat.com.pl 21.01.14, 11:24 No i pewnie nie przeszedleś tych testów pomyślnie żę narzekasz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on123 Re: Polaris w Opolu już pewny? Firma szuka już na IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.14, 17:13 Na jakie stanowisko przechodziłes te testy? dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Polaris w Opolu już pewny? Firma szuka już nawe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.13, 12:30 gdzie lub komu składać cv może jakiś link do strony podacie bo doświadczenie mam przy motocyklach i przy autach grzebie przy tym już 12 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Polaris w Opolu już pewny? Firma szuka już na IP: 217.173.202.* 18.09.13, 22:31 randstad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muriel re:polaris IP: *.free.aero2.net.pl 15.04.14, 10:26 ostatnio ogłoszenie było tutaj: www.opolak.pl/ogloszenia_opole/3/dam_prace - ale ja go nie widzę. w Opolu różnie z pracą bywa, z tego co wiem, do polarisa rekrutują w trybie ciągłym, więc jak ktoś szuka pracy teraz, to też może uderzać. Prawda jednak taka, ze bezrobocie u nas nadal jest i to coraz większe. Odpowiedz Link Zgłoś