Dodaj do ulubionych

Dobry OPTYK w Opolu

IP: 88.220.76.* 31.07.13, 11:55
kogo mi polecicie???
Obserwuj wątek
    • Gość: zbych Re: Dobry OPTYK w Opolu IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 19:52
      Siejka.
      na pewno nie polecam Optyka na pasażu Tesco. Nosze okulary 30 lat i pierwszy raz dostałem zmowione okulary do reki bez dopasowania ich do mojej twarzy. Tak po prostu.. Nigdy wiecej-wole jednak profesjonalny zakład Siejka!
    • men1972 Re: Dobry OPTYK w Opolu 31.07.13, 21:38
      A ja szczerze ci polecam zakład optyczny który mieści się na ul.kosciuszki, vis a vis ( po drugiej stronie ulicy ) wejścia do dawnej biblioteki pedagogicznej.

Pracuje tam bardzo mądra i miła Pani optyk, która na najprzeróżniejszych urzadzeniach sprawdzi ci wzrok. A jeżeli umówisz się na wizytę z wyprzedzeniem, to poświeci Twoim oczom tyle czasu ile będzie potrzebowała.
      Nawet jeżeli wizyta miała by trwać ponad godzine czasu. Ale dobierze ci szkła naprawdę profesjonalnie.
      Polecam.
      • Gość: okularnica Re: Dobry OPTYK w Opolu IP: *.252.22.80.internetia.net.pl 31.07.13, 22:36
        Polecam optyk "Rondo" na Krakowskiej. Bardzo miła i fachowa obsługa. Trafiłam tam przypadkiem bo chciałam sobie wymienić porysowane szkła w okularach przeciwsłonecznych ( wykonanych u Siejki) a jak się okazało to okulary były źle wykonane ( przesunięta oś widzenia). Masakra. Od 3 lat jestem stałą klientką optyka Rondo i poleciłam go swoim znajomym i rodzinie, którzy byli również zadowoleni.
        • Gość: gość Re: Dobry OPTYK w Opolu IP: *.147.109.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.08.13, 15:54
          ... ale przecież Optyk "Rondo" na Krakowskiej to też Siejka.
          • Gość: oko Re: Dobry OPTYK w Opolu IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.13, 19:29
            optyk w tesco do niczego!
    • Gość: Lenka Re: Dobry OPTYK w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.14, 11:01
      Czy naprawdę oprócz ronda i Siejki nie ma nikogo kto potrafi dobrze doradzić i wykonać okulary? Mnie przytłaczają tam te panie, które czasem robią głupie miny i wysyłają durne uśmieszki. Wydaje mi się, ze nie mam tam już tej przyjaznej atmosfery sprzed lat. Byłyśmy tam z mamą i wyszłyśmy z niczym. Ludzie polećcie kogoś, żeby ceny fajnych opraw nie były zbyt wysokie.
      • Gość: jerzy Re: Dobry OPTYK w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.14, 14:58
        Swego czasu zmieniłem zakład Siejki na inny, no i przy następnym zakupie okularów wróciłem jednak na Reymonta. Co do tego sklepu na Kościuszki (vis a vis biblioteki pedagogicznej ) to już się zwinął. M.inn. dlatego wolę stare, sprawdzone adresy i to nie tylko jeśli chodzi o okulary.
    • Gość: kgkgkg Re: Dobry OPTYK w Opolu IP: 217.173.195.* 06.05.14, 08:28
      ul. Krakowska, koło Rybeksu
      robiłam 2 pary okularów, wszystko bardzo ok
      • Gość: janina Re: Dobry OPTYK w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.14, 16:45
        W Realu też jest cacy, żadnych krytycznych uwag. Pozdrawiam
        • Gość: Anka Re: Dobry OPTYK w Opolu IP: *.static.chello.pl 07.05.14, 18:42
          Jest jeszcze optyk na Ozimskiej (mniej więcej na wysokości Kołłątaja), jego filia jest na Krakowskiej na przeciw Galerii Centrum. :)
          Godny polecenia.
          • Gość: krzysztof Re: Dobry OPTYK w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.14, 07:18
            W SDH za Odrą również można zrobić dobre i w sumie niedrogie okulary. Polecam.
            • Gość: Miron Re: Dobry OPTYK w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.14, 10:08
              Na Telesfora w biurowcu też jest konkretny gość ale trzeba się zgrać telefonicznie. Godny polecenia.
              • leonard1961 Re: Dobry OPTYK w Opolu 11.12.14, 12:55
                Ten Gość na Telesfora też już zwinął swój zakład. To nie takie proste utrzymać się na rynku. Jak widać i w tej branży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka