schab 26.03.02, 09:48 Polska-Japonia: Jutro jadę na mecz!. Napiszę jak było. Kto wygra mecz!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X54 Re: Polska-Japonia IP: *.zak.com.pl 26.03.02, 10:19 Teoretycznie sa trzy mozliwosci. Wole te najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rev Re: Polska-Japonia IP: 192.168.0.* 26.03.02, 10:22 Serce i duma przemawia za miażdżącym zwycięstwem Polski. Ale będzie 3-2 dla Polski Bramki: Marcin Żewłakow, Ebi Smolarek, Piotrek Świerczewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X54 Re: Polska-Japonia IP: *.zak.com.pl 26.03.02, 11:20 Siatkarski wynik ? Czemu nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X54 Re: Polska-Japonia IP: *.zak.com.pl 26.03.02, 11:44 I jeszcze jedno pytanie. A co z bramkami dla Japonii ? Mam nadzieje , ze nie Dudek I Hajto ? Odpowiedz Link Zgłoś
robinn Re: Polska-Japonia 26.03.02, 10:50 schab napisał(a): > Polska-Japonia: Jutro jadę na mecz!. Napiszę jak było. > Kto wygra mecz!!!!!!!!!! Zobaczymy czy napiszesz. Stawiam, że będzie remis. I nie jestem pesymistą. Japończycy to mnie chłopcy do bicia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E...tam Re: Polska-Japonia IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 19:24 JAPONIA!!!!! JAPONIA! JAPONIA! JAPONIA!!!!!!!!!!!!!!!!! DO BOJU DO BOJU, DO BOJU JAPONIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRA TA TA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robinn Re: Polska-Japonia 27.03.02, 19:27 No i wygląda na to, że mówiąc o remisie nie tyle byłem pesymistą co optymistą. Dostalismy lanie i to w fatalnym stylu. I dobrze. Bo juz niektórzy myśleli o półfinałach MŚ. A nie mamy tak dobrego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracz Re: Polska-Japonia IP: *.po.punkt.pl / 10.0.4.* 27.03.02, 23:23 W przypadku naszej drużyny większe znaczenie ma rachunek prawdopodobienstwa niż trener i umiejętności. Raz na 25 lat zdarzy się korzystny układ tabeli, nawet dla takich ciapciaków jak polska drużyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X54 Re: Polska-Japonia IP: *.zak.com.pl 28.03.02, 09:15 Alez ludzie . Przeciez to byl sabotaz , ktory goraco popieram. Jak tylko uslyszeli z ust Jana Tomaszewskiego , ze swietnie graja tracili bramke. Udowodnili mu , ze nie zna sie na wspolczesnym futbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaligula5 Re: Polska-Japonia 28.03.02, 10:52 schab napisał(a): > Polska-Japonia: Jutro jadę na mecz!. Napiszę jak było. > Kto wygra mecz!!!!!!!!!! No i jak było????? Odpowiedz Link Zgłoś