Dodaj do ulubionych

Jaki-plakat

IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.14, 17:05
Ciekawe, kto podpowiedział naszemu poślątku, żeby wystąpił na posterze z założonymi rękami? Sam go sobie zaprojektował w Corelu, czy jak? Człowiek jadąc Ozimską najpierw chwyta obraz, a potem może się uda coś przeczytać. Z tej zarejestrowanej mowy ciała wynika, że kandydat się on nas dystansuje (ma Nas … owszem) lub też nie bardzo wierzy w to co na plakacie jest napisane lub też nie bardzo wierzy, że ludzie uwierzą w to co tam napisał. To by się zgadzało.
Obserwuj wątek
    • plextor Re: Jaki-plakat 15.05.14, 17:16
      ty lepiej nie słuchaj tych "specjalistów" od mowy ciała
      ilekroć z nimi rozmawiałem nigdy nie wyczytali że mam ich za idiotów
      a plakat Patrysia jest super, tyle że i tak mu w wyborach nie pomoże
      • men1972 Re: Jaki-plakat 15.05.14, 18:08
        @ plextor

Tak. Poślątko Jaki ma marketingowo brzmiące hasło. Tyle, że ludzie wiedzą, że to tylko puste hasło z którego dla nich nic nie wynika.

Bo ciekawe ile osób np. z tych 320 ludzi, które od czerwca nie będą miały pracy w Taborze Szynowym zagłosuje na poślątko Jakiego ?
        Ile w ogóle z tych osób zagłosuje ?
        • Gość: gość 2014 Przyzwoity człowiek na wybory nie idzie! IP: *.internetia.net.pl 15.05.14, 20:30
          Krytykujcie Jakiego ale to jest jedyny facet, który wie czego chce. Jest młody i umie walczyć o swoje. Ma cel a czy go osiągnie to zobaczymy. Dla mnie z tych 51 wybrańców do parlamentu UE tylko paru zasługuje na to miejsce. I na pewno nie głosowałbym na tych co chcą tam się dostać na trzecią kadencję. Wystarczająco już zarobili po parę milionów. Następni zdolni a biedni niech się starają.
          • Gość: lalecznik Re: Przyzwoity człowiek na wybory nie idzie! IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.14, 21:44
            Z tym zdolnym to przesadziłeś :)
            • sedaluk Re: Przyzwoity człowiek na wybory nie idzie! 15.05.14, 23:32
              Prosze mnie zle nie zrozumiec, bo zawsze bylem za mlodymi politykami.
              I naprawde cieszylbym sie, gdyby taki wyszedl z Opola.
              Jakiego obserwuje juz dlugo...i mam rozterki.
              Na poczatku myslalem , ze jest od cyganow i oni mu to sfinansowali.
              W koncu majom prawo.
              Z biegiem czasu moje rozterki sie powienkszyli-kto to jest Jaki?
              Jak z tej karktki w Sejmie Jaki przeczytal spontanicznom riposte,
              to zaczelem miec wontpliwosci.
              I tak sobie pomyslalem-albo on to taki Jaki???Jaki taki???
              Tak jest........
              • Gość: gość 2014 Re: Przyzwoity człowiek na wybory nie idzie! IP: *.internetia.net.pl 16.05.14, 12:50
                Może słowo zdolny pomyliłem ze słowem operatywny. Chłop wybrał sobie taki sposób na życie i niech ciągnie ten wóz. A że jest młody to i szybko będzie się uczył politycznego rzemiosła. Nie mam tylko pojęcia jak jest u niego z językami obcymi. Jeśli nie zna ang. w stopniu perfect to kariera zawodowa będzie dosyć mikra. Ale niech się uczy i próbuje!
                • Gość: lalecznik z tej mąki chleba nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 19:15
                  z tego co do tej pory były radny i obecny poseł pokazał, nie można wnioskować że będzie robił istotne postępy. Niestety, zgadzam się z opinią Leszka Millera na jego temat.
                  • Gość: inż. grabarczyk Re: z tej mąki chleba nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 22:54
                    ..to Leszek Miller, formacja schyłkowa, też i Jakiego zrecenzował? Rozpuścił ostatnio jezor jak stara baba.. Już zapomniał jak zielone w reklamówce w Kreml-Orient-Ekspresie woził? Socjaldemokrata sowj. chowu, psia krew..
                    • Gość: gość 2014 Przyzwoity człowiek na wybory nie idzie! IP: *.internetia.net.pl 17.05.14, 14:32
                      Były premier, kanclerz (takie miał pseudo) Miller miał już swoje 5 minut w rządzeniu. Jest doświadczonym (starym) politykiem. Jego cel osobisty to wysoka emerytura na odchodnym i tytuł odnowiciela lewicy. A Jaki jest młody w błędach politycznych, zachowaniu przed kamerą TV i dużo musi się uczyć. Ma jednak olbrzymia przewagę nad rywalami. MŁODOŚĆ !
                      • sedaluk Re: Przyzwoity człowiek na wybory nie idzie! 17.05.14, 17:59
                        Mlodosc to my mieli wszyscy-taka i owaka.
                        Ale nie dajmy sie sprzedac gupiemu pyskowi.
                        Co taki Jaki reprezentuje???? Opolskie gowno.....
                        • Gość: gość 2014 Re: Przyzwoity człowiek na wybory nie idzie! IP: *.internetia.net.pl 17.05.14, 18:59
                          Mnie osobiście Jaki ani parzy ani ziębi ale na pewno bym tak brzydko o swoim wrogu politycznym nie napisał.
            • Gość: Rex Re: Przyzwoity człowiek na wybory nie idzie! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.05.14, 23:39
              Nawet bardzo przesadziłeś - Patryś jest NIEZDOLNY!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka