Dodaj do ulubionych

hasło na 25 maja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.14, 00:08
komunistyczne hasło z tamtych lat wciąż aktualne = kto durny to do urny

P.S. pajacyki z p.o. mieli racje cedząc przez zęby o szoku jaki nawiedzal Polske przez ostatnie dziesięć lat
Ja doznalem ogromnego szoku juz przed laty kiedy się dowiedzualem ,że blisko pięć razy mniejsza Szwecja \8 mln. mieszkańcow\ ma prawo zlowić duzo więcej dorsza w Baltyku od Polski.Ot przeżylem zaku...sty szok.
Obserwuj wątek
    • Gość: wallenrod Re: hasło na 25 maja IP: 80.50.134.* 24.05.14, 09:15
      Ale w tym sęk,że ci co rządzić pragną do urn swe skierują kroki,a ci co w domu pozostaną zaś obudzą się z ręką w nocniku.
      Ekipie trzymającej władzę o to chodzi,żeby do urn poszło jak najmniej Polaków,a oficjalnie namawiają aby Polak wziął udział w wyborach,bo znają naturę Polaka,który ma swoje zdanie i wszystko robi odwrotnie,jak ten Jaś,który na złość mamie odmroził sobie uszy.
    • Gość: lalecznik Re: hasło na 25 maja IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.14, 19:58
      Należy pamiętać, że takie grupy jak PIS czy pogrobowcy z LPR i Samoobrony plus praktycznie cały kler namawiali aby nie głosować za akcesją do UE. I o mały włos by nie wygrali bo frekwencja wyniosła 54%. Gdyby nie Jan Paweł II, który miał daleko szersze horyzonty myślowe niż obecnie biskup Hoser z Rydzykiem do spółki, to bylibyśmy w czarnej doopie. Mam nadzieję, że zwolennicy tych opcji pozostaną konsekwentni i nie wezmą udziału w niedzielnych wyborach. Nie ich małpy, nie ich cyrk. Powinni siedzieć grzecznie w domu, a ich kandydaci nie powinni wyciągać ręki po kasę, której byli przeciw.
      • Gość: czytacz Re: hasło na 25 maja IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.14, 00:40
        Głosowałem przeciw anszlusowi i zostaję w domu, nadzieję Twoją spełniając:))))))
        Nie mój cyrk nie moje małpy:)))

Miłego głosowanka życzę
        • Gość: lalecznik Re: hasło na 25 maja IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.14, 19:22
          I za to Ciebie lubię Czytaczu! Miłego grilowania w niedzielę i dalszych pogodnych dysput na forum :)
      • Gość: wallenrod Jan Paweł II wiedział co mówi... IP: 80.50.134.* 25.05.14, 07:18
        ...Polaków do UN-ii wysłał po to,żeby pilnowali jej przed ZBOCZENIEM z wytyczonej wcześniej drogi,biedak nie przewidział,że ZBOCZENIE pokaże takie mocne rogi.
        No cóż,mamy teraz jako Polacy w tej UN-ii pole do POPIS-U,ale musimy iść razem do celu.

A co do tych unijnych "prezentów" to radzę nie cieszyć się zbytnio,bo dużo potu wylejesz jeszcze ty,twoje dzieci i wnuki na pewno,zanim je zwrócą i nie jest to takie pewne,że na wnukach się to twoich zakończy.
        • Gość: gość Re: Jan Paweł II wiedział co mówi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.14, 07:38
          ludzie a co z tym szokiem cywilizacyjnym ? po 10 latach. Czyżby narod byl bez wiedzy w temacie .

• Gość: wallenrod Re: Jan Paweł II wiedział co mówi... IP: 80.50.134.* 26.05.14, 06:30
            Pewnie szok cywilizacyjny niektórzy przeżyli szukając pracy po tej starej Europie.
            Mieli okazję i nadal mają,wszak granice otwarte szeroko zostały dla polskich gastarbajterów.
            No i na wczasy nad morza ciepłe jeździć można dowolnie,oczywiście,gdy masz pieniądze i jeśli ci skierowania wcześniej nie ukradną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka