Gość: pacjentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.14, 20:11 Muszę wybrać lekarza pierwszego kontaktu, czy ktoś mógłby mi pomóc i napisać, który lekarz w tej przychodni dobry. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjent zadowolony Re: Przychodnia Centrum Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.14, 22:06 ...a mało to innych przychodni.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna pacjentka Re: Przychodnia Centrum Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.14, 22:33 Odpowiedź godna podziwu, bardzo na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wallenrod na tak postawione pytanie... IP: 80.50.134.* 29.07.14, 07:18 ...odpowiedź jest niemożliwa. Musisz sama zdecydować. No bo w/g mnie każdy lekarz jest dobry,pod warunkiem,że cię z choroby wyleczy. A zatem,najpierw musisz zachorować,a później próbować się leczyć. Jeśli przeżyjesz to tego lekarza możesz na stałe wybrać. Chociaż też nie wiadomo czy wybór twój będzie słuszny,bo przy następnej ewentualnej chorobie lekarz ów może cię doprowadzić do śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: publicysta Re: na tak postawione pytanie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.15, 06:29 Jestem wielkim fanem takich kretyńskich odpowiedzi zaśmiecających fora i cały internet. Wg. Badań Psychologów ludzie zamieszczący podobne oporowe posty, maja problemy z osobowością i przebiciem się w rzeczywistym świecie, niestety pozostaje im internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podróżnik Re: na tak postawione pytanie... IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.15, 16:35 spójrz w lustro... czego tu szukasz.....chyba ze pła.....za te bzdety...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Przychodnia Centrum Opole IP: *.play-internet.pl 07.03.15, 17:17 Byle nie do doktor Sołtysek-osoba juz "wypalona" zawodowo i zupełnie nie nadaje sie do kontaktu ze zdrowym człowiekiem a juz tymbardziej chorym.Ma wolne miejsca i do niej nigdy nie ma kolejek-co mówi samo za siebie-zamiast siedzieć juz na emeryturze blokuje miejce innym młodym lekarzom. Odpowiedz Link Zgłoś