Dodaj do ulubionych

Czipy będą wszczepiać w UE prawdopodobnie już od t

IP: 162.247.72.* 14.01.15, 13:02
Czipy będą wszczepiać w UE prawdopodobnie już od tego roku
Rządy Tuska bez wątpienia trudno nazwać sprawowaniem władzy. Jest to czysta i świadoma okupacja. Nie było w historii Polski człowieka, który tak zniszczył nasz kraj jak Donald Tusk i jego – nie bójmy się użyć tego słowa – mafia. Lista czynów zmierzających do destrukcji Naszego Narodu jest długa i każdy kto śledzi niezależne media wie o czym mówię. Niemal każdego dnia docierają do wiadomości – tych co chcą je znać – fakty, które jasno informują, czym ta okupacja de facto jest, także coraz wyraźniej widać do czego ta mafia zmierza. Od jakiegoś czasu jednak robią to oni coraz śmielej. Dotychczasowa ukryta bezczelność stała się jakby bardziej transparentna. Kiedyś Tusk niewygodnym faktom zaprzeczał, dziś się już nie kryje się ze swoimi intencjami. Tak, wiem, że jego elektorat to durnie, którzy w większości mogą „rzęsistkowi pochwowemu” pozazdrościć IQ. Jednak nie to jest tematem mego dzisiejszego wywodu.

 CZIPOWANIE ROZPOCZĘTE

Dziś poruszymy temat, który do niedawna był jeszcze przedmiotem fascynacji szerokopojętej sztuki z dziedziny Science-Fiction, dziś, choć nie mówią jeszcze o tym w TVN, staje się to normą w USA, a Unia Europejska już to zatwierdziła. Stajemy się Proszę Państwa świadkami początku świadomej zagłady ludzkości przez władców tego Świata. Pisząc zagłada ludzkości wcale nie mam na myśli tego, że zginiemy. Właściwie to wręcz przeciwnie, gdyż będziemy dalej funkcjonować. Skąd ta zagłada ludzkości? Uważam, że człowiek w momencie kiedy daje się zaczipować, przestaje tym człowiekiem być. Więc nie będziemy już ludźmi. Właściwie to ja będę, gdyż nie dam sobie tego zrobić i wolę umrzeć niż dać się „zaczipować”, przy okazji również skręcę kark, lub zabiję w każdy inny sposób za pomocą każdego dostępnego mi narzędzia i to każdego, który będzie miał „chęć” mnie, lub komukolwiek z mojej rodziny, ten czip wszczepić. Wiem, że jednak są ludzie, którzy stwierdzą, że lepiej mieć taki czip pod skórą dla bezpieczeństwa. Cóż ich wybór, mnie wychowano w innych wartościach, choć może słowo „wychowano” nie jest tu najwłaściwsze. Swoje stanowisko przedstawiłem, a teraz konkrety…
Więcej:
parezja.pl/polacy-powiesza-tuska-sprawdz-dlaczego/
www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=chip+pod+sk%C3%B3r%C4%99
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian N. Re: Czipy będą wszczepiać w UE prawdopodobnie już IP: *.static.ip.netia.com.pl 14.01.15, 13:39
      Bardzo poważny problem wynikający z kompletnego niezrozumienia przez ogół społeczeństwa problemu powstawania cząstek elementarnych na poziomie ostrazygotoworedukcyjnym związanym z akcelitacją Van Dorriego w mutuanach wczesnolęgowych. A sprawa jest banalnie prosta. Wystarczy zapoznać się z podręcznikiem łaciny dla początkujących oraz z komentarzami A. Nimperdelena do opracowania Chi Chiena Gu na temat sposobu polowań na much we wczesnym neolicie. Wszystko jest przygotowane do badań nad rozwojem świetlików kalifornijskich w środowisku metanowo - acetylenowym. Badania są bardzo obiecujące. wprawdzie jeszcze żaden świetlik nie przeżył, ale te zaczipowane udało się zakonserwować w płynnym miodzie (z dodatkiem octu winnego) co spowodowało, że rewolucyjne teorie na temat Slupów Stworzenia odżyły po dostarczeniu wody niskozmineralizowanej z plaży miejskiej w Świnoujściu do stacji uzdatniania wody w Pogwizdowie Wielkim. W zwiazku z tym problem czipowania szczeniąt rasy Siberian Husky został rozwiązany ku obopólnemu zadowoleniu władz Unii i orkiestry dętej w Burkina Faso. Fakty jasno informują, ze jest to najlepsza droga do osiągnięcia potencjalnego sukcesu wyborczego w Gwatemali i Kostaryce.
      • lalecznik-7 jest na to sposób 14.01.15, 21:09
        Sposób na czipa

Bardzo łatwo sprawdzić czy zostało się zaczipowanym (najczęściej podczas szczepienia). Wykorzystujemy w tym celu bramkę antykradzieżową z marketu. Należy kilka razy szybko ją obiec. Biegając w kółko stajemy się zamkniętym obwodem elektrycznym, który wytwarza pole magnetyczne wewnątrz, czyli w bramce. Nasze własne pole magnetyczne zostaje zakłócone, przez co praca czipa (jako odbiornika fal) też zostaje zakłócona. Nie może on odbierać fal przesyłanych przez satelity, przez które jesteśmy kontrolowani. Zakłócenie pracy czipa przejawia się lekkimi zawrotami głowy, chwilę po przerwaniu biegania. Ważne jest przy tym, w którym kierunku obiegamy bramkę, ponieważ indukujemy pole magnetyczne skierowane w dół lub w górę bramki. Zgodnie ze znaną fizykom regułą lewej dłoni powinniśmy biegać w prawo (jak zgięte palce), a kciuk pokaże kierunek indukowanego pola magnetycznego (w kierunku satelity). Jak zobaczycie kogoś, kto biega w markecie wokół bramki weźcie dane kontaktowe. Wymienimy się spostrzeżeniami.
        • Gość: behemot Re: jest na to sposób IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.15, 22:00
          No nie a co ten wątek jeszcze tu robi? Przecież nie o Opolu...ciąć do kości, równo z trawą..
        • mx4 Re: jest na to sposób 15.01.15, 07:42
          Trzeba biegać w czapce czy bez ? Odsłonięta (i do tego wygolona) głowa może mieć znaczenie. Zresztą sądzę, że bieganie naokoło bramek w hipermarketach to tylko zakłócać będzie działanie ziemskich satelitów, bo już z pewnością tych niewidocznych, wysłanych przez obcych (wszędzie są i ciągle nas obserwują - niejaki men1972 wie o tym najlepiej), to tylko pomaga noszenie krawatów zawiązanych na lewą stronę. Tak twierdzi moja sąsiadka, a ona wie najlepiej bo na zebraniu ligi dewotek omawiały z koleżankami jak tępić zło.
          • lalecznik-7 Re: jest na to sposób 15.01.15, 17:39
            Wydaje się racjonalnym sądzić, że brak włosów na głowie zmniejsza możliwość zakłócenia fal docierających z przestrzeni do naszego mózgu. Nawet niewielka ilość włosów powoduje jednak zbieranie się ładunku statycznego, co może powodować zakłócenia. To samo dotyczy nakrycia głowy. Jest to przecież izolator, jakby nie było. Zatem sensownym jest sądzić, że osoby z wygoloną głową i bez nakrycia głowy będą narażone na wpływ.
            Jednak w przypadku nakrycia głowy mogą być wyjątki. Słyszałem o tzw. czapce z daszkiem, czy też bereciku z antenką. Jest to wprawdzie wiedza ludowa, zatem niezbadana metodami naukowymi. Tym niemniej w każdym takim przesłaniu może się przecież kryć ziarno prawdy. Daszek wbrew pozorom może ogniskować fale niczym reflektor pomocniczy w antenie satelitarnej (pl.wikipedia.org/wiki/Antena_satelitarna). Podobnie negatywny efekt może mieć element wystający (pl.wikipedia.org/wiki/Instalacja_odgromowa), na którym kumulują się ładunki, zatem efekt jest paradoksalnie wzmacniany! Chociaż w ostatnim wypadku zdania są podzielone. Chciałbym w tym miejscu podkreślić, że dane te nie są sprawdzone i należy do nich podchodzić ostrożnie. Temat jest zbyt poważny, i nie stać nas na jakąkolwiek nierzetelność.

Istnieje jednak kolejny stosunkowo prosty sposób na wykrycie czipa, który każdy może eksperymentalnie zweryfikować. Podobny efekt do bramki antykradzieżowej wywołuje kręcący się bęben pralki ładowanej od przodu (pl.wikipedia.org/wiki/Pralka). Wystarczy uporczywie wpatrywać się w kręcący bęben, przez jakieś 15 minut. Pojawienie się zawrotów głowy świadczy o obecności czipa. Zwracam uwagę na znamienny fakt, że małe dzieci (przed szczepieniem, szczególnie MM2) usadzone na dywaniku przed pralką potrafią się wpatrywać i godzinę bez jakichkolwiek widocznych szkód. Po prostu nie zostały jeszcze zaczipowane. Podobna jest sytuacja z kotami. Tutaj też efektu brak. Jest to logiczne. Trudno, aby nawet potężne organizacje sterujące ludźmi miały na tyle środków by czipować koty. Ale kto wie … może dlatego zwierzaki tak bardzo się boją weterynarza.
            • Gość: gość Re: jest na to sposób IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.15, 20:25
              O rany! Alem się uśmiała!
              • Gość: Jacek J UE zaczipuje obowiązkowo wszystkie noworod IP: *.tor.camolist.com 22.01.15, 22:36
                Eurosodoma zaczipuje obowiązkowo wszystkie noworodki. Od 2014 roku. Prawda czy sondowanie opinii publicznej? Europa zaczipuje wszystkie noworodki od 2014 roku w obligatoryjnym reżimie. Czip o rozmiarze ziarenka ryżu wszczepia się niemowlęciu w lewy łokieć. Satelita będzie śledził ruch obiektu z czipem przez całe życie. We wszystkich krajach Unii Europejskiej kontrolę nad przeprowadzeniem implantacji czipu wszystkim narodzonym dzieciom będą wykonywały Komitety Doradcze ds. Kontroli Ludności (CCCP). Czipy są wszczepiane bezpłatnie każdemu kto tego zapragnie. Zadeklarowany cel czipizacji to zatrzymanie wywożenia dzieci poza granice Unii Europejskiej. Rodzice boją się uwierzyć w realność podobnego projektu państwowego i uważają ten przeciek informacji za bardzo poważne zagrożenie. Na niektórych stronach już pojawiły się uspokajające i dyskredytujące informację komentarze z oskarżeniami o antynaukowość podobnego projektu ale bez, obalających informację, dokumentów pochodzących od władz.

Więcej:

wolna-polska.pl/wiadomosci/eurosodoma-zaczipuje-obowiazkowo-wszystkie-noworodki-2013-12
                Uwaga:
                Pod nicki zakladajacych post, podszywa sie dezinformator (tzw.hasbara) poznacie go po tym ,ze przybiera ten sam nick co osoby zakladajace post,ale ma innego operatora i adres ip.
                Stosuje tez inne triki,takim dezinformatorem ,raczej z glupoty niz swiadomie,a moze jedno i drugie ,jest miedzy innymi lalecznik-7 i inni.

• lalecznik-7 a nie mówiłem 23.01.15, 11:01
                  W powiedzeniach ludowych zawsze się kryje ziarno prawdy. Nie od parady się powiada, że ten czy tamtem "ma coś z łokciem". A tu proszę, Jack J wyjaśnił przyczynę, o co naprawdę chodzi!
                  • mx4 Re: a nie mówiłem 23.01.15, 14:55
                    Czy to prawda, że działanie czipów można zneutralizować okadzaniem ? Moja sąsiadka twierdzi, że tak.
                    • lalecznik-7 a co z tel. komórkowymi? 23.01.15, 15:11
                      Tego nie wiem, za to znam niezawodny sposób na neutralizacje czipa w telefonie komórkowym.
                      • Gość: Sławek K NWO – Chipowanie obywateli Meksyku IP: *.tor.fu.me.uk 23.01.15, 21:20
                        NWO – Chipowanie obywateli Meksyku
                        Drodzy bracia i siostry!
                        Przedstawiamy waszej uwadze materiał video poświęcony chipowaniu mieszkańców Meksyku pod pretekstem ochrony przed porwaniem. Jest to jeden z najbardziej skutecznych sposobów narzucania ludziom „dobrowolnej” implantacji chipu. Odwracając się od Boga ludzie zwracają się do sił diabelskich sądząc, że one pomogą im i zapewnią bezpieczeństwo. Ale diabeł biorąc, jako zapłatę, nieśmiertelną duszę i tak, wcześniej czy później, z całą pewnością oszuka.
                        UWAGA! Przed oglądaniem video włącz tłumaczenie za pomocą automatycznego translatora.
                        wolna-polska.pl/wiadomosci/nwo-chipowanie-obywateli-meksyku-2015-01
    • Gość: Jacek R Re: Czipy będą wszczepiać w UE prawdopodobnie już IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.15, 07:24
      Podobno Meksykanie sprzedali już wszystkie czipy na lewo wysłannikom Radia M... . Czy to prawda, że Ojciec Dyrektor chce na tym kasę zrobić ? Chodzą też słuchy, że ma już jakieś udziały w fabryce albo coś takiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka