Gość: Marian N
IP: 162.247.72.*
14.01.15, 13:02
Czipy będą wszczepiać w UE prawdopodobnie już od tego roku
Rządy Tuska bez wątpienia trudno nazwać sprawowaniem władzy. Jest to czysta i świadoma okupacja. Nie było w historii Polski człowieka, który tak zniszczył nasz kraj jak Donald Tusk i jego – nie bójmy się użyć tego słowa – mafia. Lista czynów zmierzających do destrukcji Naszego Narodu jest długa i każdy kto śledzi niezależne media wie o czym mówię. Niemal każdego dnia docierają do wiadomości – tych co chcą je znać – fakty, które jasno informują, czym ta okupacja de facto jest, także coraz wyraźniej widać do czego ta mafia zmierza. Od jakiegoś czasu jednak robią to oni coraz śmielej. Dotychczasowa ukryta bezczelność stała się jakby bardziej transparentna. Kiedyś Tusk niewygodnym faktom zaprzeczał, dziś się już nie kryje się ze swoimi intencjami. Tak, wiem, że jego elektorat to durnie, którzy w większości mogą „rzęsistkowi pochwowemu” pozazdrościć IQ. Jednak nie to jest tematem mego dzisiejszego wywodu.
CZIPOWANIE ROZPOCZĘTE
Dziś poruszymy temat, który do niedawna był jeszcze przedmiotem fascynacji szerokopojętej sztuki z dziedziny Science-Fiction, dziś, choć nie mówią jeszcze o tym w TVN, staje się to normą w USA, a Unia Europejska już to zatwierdziła. Stajemy się Proszę Państwa świadkami początku świadomej zagłady ludzkości przez władców tego Świata. Pisząc zagłada ludzkości wcale nie mam na myśli tego, że zginiemy. Właściwie to wręcz przeciwnie, gdyż będziemy dalej funkcjonować. Skąd ta zagłada ludzkości? Uważam, że człowiek w momencie kiedy daje się zaczipować, przestaje tym człowiekiem być. Więc nie będziemy już ludźmi. Właściwie to ja będę, gdyż nie dam sobie tego zrobić i wolę umrzeć niż dać się „zaczipować”, przy okazji również skręcę kark, lub zabiję w każdy inny sposób za pomocą każdego dostępnego mi narzędzia i to każdego, który będzie miał „chęć” mnie, lub komukolwiek z mojej rodziny, ten czip wszczepić. Wiem, że jednak są ludzie, którzy stwierdzą, że lepiej mieć taki czip pod skórą dla bezpieczeństwa. Cóż ich wybór, mnie wychowano w innych wartościach, choć może słowo „wychowano” nie jest tu najwłaściwsze. Swoje stanowisko przedstawiłem, a teraz konkrety…
Więcej:
parezja.pl/polacy-powiesza-tuska-sprawdz-dlaczego/
www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=chip+pod+sk%C3%B3r%C4%99