Gość: a IP: *.ing.uj.edu.pl 29.11.04, 09:12 NIe ma wiekszzch problemow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obywatel Re: Zlecenie dla radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 12:09 Ależ wielka afera. Gazetko Wyborcza czy w Opolu nie dzieje się nic ciekawszego? Nakładu "Faktu" i tak nie osiagnięcie! No chyba, że wydrukujecie zdjęcia jakiegoś gołego radnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Re: Zlecenie dla radnej IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.11.04, 12:35 Z tego co wiem,to wyrobienie pracowniczej książeczki zdrowia i coroczne jej uaktualnianie leży w gestii pracownika,a nie pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszaniec Z tego co wiem.... IP: *.pl / 217.173.202.* 29.11.04, 18:10 Pełno takich na różnych forach, "z tego co wiem", "wydaje mi się". Nie wiesz co to są badania okresowe i na kim spoczywa obowiązek ich przeprowadzania. Zmilcz waść, wstydu (sobie) oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smex Re: Zlecenie dla radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:44 Kierownictwo gazety powinno się poważnie zastanowić nad dalszą karierą autora tego artykułu. Nie tego się spodziewam kupując Waszą gazetę! Myślę że nie tylko ja miałem o Was lepsze zdanie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Pieniadze popowodziowe dla MDK IP: *.200-68.tampabay.rr.com 29.11.04, 12:54 Sprawdzcie jak dysponowala dyrektor MDK pieniedzmi popowodziowymi i jak one zostaly zagospodarowane todopiero sie wam wlos na glowie zjezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanin Re: Pieniadze popowodziowe dla MDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:26 Większość radnych i banda Zębatego to mali aferzyści a czas po kolei odsłoni ich przekręty. Uczciwych na palcach jednęj ręki można policzyć. Radni powinni pełnić funkcję społecznie wtedy aferzyści nie mając interesu odstąpiliby od tych funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
qwasyx co się wyprawia z radnymi z naszego Stowarzyszenia 29.11.04, 17:15 wzajemnej adoracji i wycieczek zagranicznych! No tak no bo niby co w tym zlego, ze rasia rasie myje? A w ogole to tylko ryba nie bierze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mx Re: co się wyprawia z radnymi z naszego Stowarzys IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.11.04, 17:22 A co w tym temacie organizacja sama nazywająca się bodajże "Stop korupcji", na czele której stoi sam Jego Nieskazitelność Pan Janusz radny Kowalski ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Re: Zlecenie dla radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 18:09 Co za bezczelność atakować za prawdę redaktora Gazety Wyborczej. Widać że wracają stare czasy - winni dziennikarze i cykliści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mx Re: Zlecenie dla radnej IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.11.04, 18:21 Jak redaktorzy krytykują czerwonych to jest "cacy". Jak krytykują (za to samo, lub takie samo postępowanie) białych, lub pseudobiałych to jest "be" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony poziom Re: Zlecenie dla radnej IP: *.238.121.13.adsl.inetia.pl 29.11.04, 22:15 Drogi uczestniku forum, Gazety wiadomo muszą zarabiać na chleb to oczywiste, żywią się informacją, najczęściej złą. To niestety już nie dziwi. Ale drażni mnie to, że z mojej ulubionej kiedyś porządnej Gazety Wyborczej robi się w pogoni za czytelnikiem gazeta typu Fakt lub Super Express. Tylko czekać aż w GW znajdą się zdjęcia martwego śp. Milewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były dziennikarz Re: Zlecenie dla radnej IP: 212.244.117.* 29.11.04, 22:47 DZiennikarze są nieskazitelni. Oni do swojego gniazda nie robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Zlecenie dla radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 18:21 Najzabawniejsze w tym było tłumaczenie dyrektora MDK - Buhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracodawca Re: Zlecenie dla radnej IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 29.11.04, 19:16 O ile dobrze zrozumiałem artykuł to badanie 10 osób kosztowało 250 zł czyli 25 zł od osoby to jutro zawieram umowę z Panią dr Ogonowską Koc, w Centrum biorą 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Zlecenie dla radnej IP: *.spm.pl / *.spm.pl 29.11.04, 19:25 w centrum za przebadanie studentów brali 50 zł od urzędu marszałkowskiego (kandydaci na studia). A tutaj taka afera za 250 zł, ci redaktorzy nie mają już o czym pisać i szukaja afery na siłę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk Re: Zlecenie dla radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:20 300 złotych to nie pieniądze, asystent Brzeziński wydzwonił 1300 złotych i Zembaczyński mu umorzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vox Re: Zlecenie dla radnej IP: *.visp.energis.pl 29.11.04, 21:16 Miłe złego początki albo od rzemyczka do koniczka. Bedziemy mieli co robić, jak Ząbek z cała ekipą nieudaczników bedzie musiał odejść.A tak nawiasem mówiąc to rączki swędzą niezależnie czy są czerwone, czy czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Zlecenie dla radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:16 Oj zabrudziły się rączki drużyny czystych rączek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakoob Re: Zlecenie dla radnej IP: *.idea.pl 30.11.04, 00:57 1. 290 zl to za malo na AFERE 2. na miejscu radnej wstydzilbym sie brac taka fuche, tak dla spokoju 3. Mamy juz komplet umoczonych radnych SKR 4. Coraz krotsza kolejka, wkrotce moze dowiemy sie cos o janooshu schmidt 5. Biedna to gazeta co bez donosu sama nic nie umie wytropic 6. Radnymi powinni byc ludzie starsi, zamozni i transparentni 7. Poki co biora w ten czy inny sposob wszyscy, czerwoni, czarni i zieloni 8. Dziennikarze wezcie sie do pracy, albo przejdzcie do faktu lub S.E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DB Re: Zlecenie dla radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 08:46 Prawica też bierze. Według niektórych mieli być nieskazitelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytam Re: Zlecenie dla radnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:20 no proszę, podobno to żadna afera itd, a ile komentarzy pod artykułem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boria Re: Zlecenie dla radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:00 Zgadzam się z Tobą, o takich sprawach trzeba pisać. Radni z prawej strony wcale nie są tacy święci. WŁADZA KORUMPUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob Re: Zlecenie dla radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 16:00 Mało dali bo dla tak beznadziejnej radnej , lekarce sie nie nalezy i tak za duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Butmak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: Zlecenie dla radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 20:37 i co się czepiacie Odpowiedz Link Zgłoś