as75 23.02.05, 08:04 Swietny przyklad do czego prowadzi tolerancja dla tzw. "czynow o malej szkodliwosci spolecznej". Giuliani zrozumial to dawno, nasi hu..manitarni "profesory" od prawa nie zrozumieja nigdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domin Re: Jak "Pasek" został głupkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:26 Jednak z tego Paska to średni gangster i mafiozo. Spektakularnośc juz od dawna nie jest domeną zorganizowanych grup przestępczych, ponieważ żeby to jakoś obrazowo rzekazać, lepiej w cichym biurze opracowac plan przejęcia kanjpy przez rozmaite powiązania finasowe, niz najechać ją z bejsbolami dostarczając jednocześnie ogromnego materiału operacyjnego specjalnym jednostkom zajmującym się zwalczaniem takiech Pasków. Więc jednak Pasek nachodząc jakis klub pokazał ze zawsze nawet jako gsngster bedzie głupkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katon Re: Jak "Pasek" został głupkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:03 Winna jest policjia całe Opole wiedzialo ze ten konus to pseudo gangster tak wszyscy wiedzieli- tylko nie policja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuka kupie Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.dyn.optonline.net 23.02.05, 19:48 zgadzam sie cale opole od kilku dobrych lat widzialo tego knypka i tolerowalo jego "wyczyny"; smiec od dawna przesiadywal w lizy w skipie cpajac na oczach ludzi przy stoliku a ochrona tam tro tez jego ziomki, bo robil co chcial, zaczepial ludzi majac gula jak ktos tylko bardziej kozaczyl, ale co tam teraz znowu wroci do pichcenia w stolowce wieziennej bo to chyba potrafi najlepiej taki gangsta, zamiast robic to cicho to ten chcial by kazdy go zaluwazyl kazelka, pewno dlatego jeepem jezdzil, jak ktos jest maly i ma MALEGO to w jakis sposob musi sie pocieszac; w morde by sie mu przyjeb....wiele osob jeszcze i tej bandzie jego kolesi co za nim jak przydupy lazili i lizali mi dupsko, oj teraz mu pewno mydla potrzeba mogliby napisac o tych jego kolesiach przydupkach ziomkach, tez kolejna banda cymbalow z j na czele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op 18 Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:38 konusem to ty jestes. Moim zdzniem PASEK byl jest i bedzie rzeznikiem i ze jak wyjdzie to pokaze co potrafii!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3latka w zawiasach Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.02.05, 21:59 Kozy z nosa będzie rzezał, bo ma łeb pusty jak wiadro. Opole nie ma szczęścia do inteligentnych ganksterów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.opole.internetia.pl 24.02.05, 08:45 w dupę był kopany na dzielnicy od małego, każdy z okolic 1 go Maja to potwierdzi, a to że w ostatnich latach "wyrósł na gankstera " to świadczy o tym jaką prowincją jest Opole bo byle dupek zostaje " mafiozo " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opole Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.dyn.optonline.net 24.02.05, 02:33 Pasek jak wyjdzie to mam nadzieje bedzie podstarzalym dziadem i bedzie popuszczal bobki bo zwieracze mu nie bede juz trzymaly, a ty op18 bedziesz mogl sie mu podstawic jak ci tak bardzo ten pajac imponuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 24.02.05, 04:43 Jak to powiedział jeden ze "znających ludzi z miasta": Opole jest, było i będzie (ze względu na uwarunkowania geograficzno-społeczne) miastem policynym, gdzie przed wymiarem sprawiedliwości na dłuższą metę nic się nie ukryje.........tym bardziej "Pasek", który błysnąć chciał a mu nie wyszło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: 80.55.201.* 24.02.05, 07:19 dokładnie tak jest od drobnego włamu powinien dostac tak po uszach aby raz na zawsze omijał policję i sądy, to by byla kara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homosapiens Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 08:06 Dlaczego media robią z tych debili ,gangsterów wszechczasów ?? Przecież to debile prehistoryczne które nie potrafiły się odnaleźc w cywilizowanym świecie . Odpowiedz Link Zgłoś
silvermoon1 Re: Jak "Pasek" został gangsterem 24.02.05, 10:50 Hahahah Pasek - gangsterem??? Ten burak nawet pić nie potrafił! Pracowałam w knajpie w której często przesiadywał Pasek z kumplami. Bardzo starali się wyglądać na groźnych i silnych, ale przykro mi - ONI BYLI ŻAŁOŚNI! Pasek zawsze zamawiał czarnego "Johny Wallkera" (whisky) z COLĄ?!?!?!?! i pił to dumnie nawet nie wiedząc że w szklaneczce zamiast "Wallkera" był "Dark"- polish whisky. Powinien więcej filmów gangsterskich oglądać, może wtedy nie byłby taki żałosny i śmieszny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfonso on gangsterem?????????? IP: *.site / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:59 Buhahhaa, jakie miasto tacy gangsterzy. A co oni mieli kraść? ziemniaki z piwnicy babci?? Banda debili, to że jaguarem jeździł to nic nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: on gangsterem?????????? IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 25.02.05, 05:07 eeeeeee, komuś się coś powaliło! Jaguarem jeździł s.p. Konrad, co nie? Przynajmniej tak pisali w Gazecie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi oooooferma IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.02.05, 19:18 Paskiem go po dupie zlać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przejazdem Re: oooooferma IP: *.opole.internetia.pl 25.02.05, 20:13 Tak, jaguarem jezdzil Konrad, w nim zresztą zginął, mowią, że na zawal, bo mu rowerzysta wyskoczyl na mache, ale jak glsoi plotka i tak przedowy hamulcowe byly celowo zepsute. Cholera wie, ludzie lubią dorabiać legende do kazeej smierci. A co wy o tymsądzicie??? A pasek to chyba buraczek jakiś, przeciez tam na 1 Maja to rzadzil Andrut, chlop jak tur!!! dalby sobie pluc w brode Paskowi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowka Re: oooooferma IP: *.nto.com.pl 25.02.05, 21:54 Powtierdzam!!! Andrut by sobie nie dał napluć w brodę Paskowi. A o jakiego Andrzeja chodzi? Tego przypakowanego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: oooooferma IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 26.02.05, 03:52 o czym mówicie? andrut? teraz to jest zwyczajny lump! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-pasek Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.dyn.optonline.net 26.02.05, 07:05 wszystkie te kozaki od siedmiu bolesci sa zwyklymi prostaczkami z podstawowym lub zaw wyksztalceniem, nie potrafiacy nic w zyciu zrobic tylko w 10 np obic morde jednemu lub zajebac co sie da sloik ogorkow, ziemniaki z piwnicy czy wycieraczki; zalosni sa , a jak sie napija lub zacpaja to wielkie pany cale szczescie, ze DO CZASU; mam nadzieje, ze jego reszte koleszkow zydkow tez wylapia i pierdlu wy....a tak jak im sie to nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andoot 2 Ja wam dam lumpa IP: *.site / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:05 Andrut nie Andrut, lać sie z kimś trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
pk19744 Re: Ja wam dam lumpa 27.02.05, 13:42 i tak nigdy nikt nie wypleni całego zła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anica Re: Ja wam dam lumpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 20:07 Kazdy z Was kto tu sie wypowiedział jest tak załosny aż mi sie zygać chce.I daje sobie głowe obciąc,ze nikt z Was dupki nie zna Paska osobiście a jeszcze dam dwie rece,ze kiedy był w Opolu to marzylo sie Wam zeby chociaz przy stoliku z nim uśiaść.To jest inteligentny i równy gość tylko zadawał sie z frajerami ktorzy go sprzedali a wcześniej mu dupe lizali.Czytajcie dalej te tanie bzdury w NTO,ubarwiane przez Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srasek Re: Ja wam dam lumpa IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.03.05, 10:46 Nie masz komu loda robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabeł Re: Ja wam dam lumpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:18 Te,srasek!A Ty nie bądz taki madry bo loda to Ty będziesz robił z połykiem ku...ie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goryl Re: Ja wam dam lumpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 20:27 Do wszystkich przecietnych zjadaczy chleba!jestescie mądrzy dopóki jestescie anonimowi,szaraczki!!Pasek będzie szybciej niz Wam sie wszystkim wydaje a wtedy kazdy z was bedzie mu dupe lizał.A Ty barman piłes kiedys czarnego J.W?chyba jak ktoś zostawił w szklance.Wypowiadacie sie na temat o ktorym nie macie pojecia!!!Pajace! Odpowiedz Link Zgłoś