Dodaj do ulubionych

Jak "Pasek" został gangsterem

23.02.05, 08:04
Swietny przyklad do czego prowadzi tolerancja dla tzw. "czynow o malej
szkodliwosci spolecznej". Giuliani zrozumial to dawno, nasi
hu..manitarni "profesory" od prawa nie zrozumieja nigdy
Obserwuj wątek
    • Gość: domin Re: Jak "Pasek" został głupkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:26
      Jednak z tego Paska to średni gangster i mafiozo. Spektakularnośc juz od dawna
      nie jest domeną zorganizowanych grup przestępczych, ponieważ żeby to jakoś
      obrazowo rzekazać, lepiej w cichym biurze opracowac plan przejęcia kanjpy przez
      rozmaite powiązania finasowe, niz najechać ją z bejsbolami dostarczając
      jednocześnie ogromnego materiału operacyjnego specjalnym jednostkom zajmującym
      się zwalczaniem takiech Pasków.

Więc jednak Pasek nachodząc jakis klub pokazał ze zawsze nawet jako gsngster
      bedzie głupkiem...
      • Gość: Katon Re: Jak "Pasek" został głupkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:03
        Winna jest policjia całe Opole wiedzialo ze ten konus to pseudo gangster

tak wszyscy wiedzieli- tylko nie policja?
    • Gość: zuka kupie Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.dyn.optonline.net 23.02.05, 19:48
      zgadzam sie cale opole od kilku dobrych lat widzialo tego knypka i tolerowalo
      jego "wyczyny"; smiec od dawna przesiadywal w lizy w skipie cpajac na oczach
      ludzi przy stoliku a ochrona tam tro tez jego ziomki, bo robil co chcial,
      zaczepial ludzi majac gula jak ktos tylko bardziej kozaczyl, ale co tam teraz
      znowu wroci do pichcenia w stolowce wieziennej bo to chyba potrafi najlepiej

taki gangsta, zamiast robic to cicho to ten chcial by kazdy go zaluwazyl
      kazelka, pewno dlatego jeepem jezdzil, jak ktos jest maly i ma MALEGO to w
      jakis sposob musi sie pocieszac; w morde by sie mu przyjeb....wiele osob
      jeszcze i tej bandzie jego kolesi co za nim jak przydupy lazili i lizali mi
      dupsko, oj teraz mu pewno mydla potrzeba

mogliby napisac o tych jego kolesiach przydupkach ziomkach, tez kolejna banda
      cymbalow z j na czele
      • Gość: op 18 Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:38
        konusem to ty jestes. Moim zdzniem PASEK byl jest i bedzie rzeznikiem i ze jak
        wyjdzie to pokaze co potrafii!!!!!!!!!!!
        • Gość: 3latka w zawiasach Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.02.05, 21:59
          Kozy z nosa będzie rzezał, bo ma łeb pusty jak wiadro.
          Opole nie ma szczęścia do inteligentnych ganksterów.
      • Gość: Sąsiad Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.opole.internetia.pl 24.02.05, 08:45
        w dupę był kopany na dzielnicy od małego, każdy z okolic 1 go Maja to
        potwierdzi, a to że w ostatnich latach "wyrósł na gankstera " to świadczy o tym
        jaką prowincją jest Opole bo byle dupek zostaje " mafiozo "
    • Gość: opole Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.dyn.optonline.net 24.02.05, 02:33
      Pasek jak wyjdzie to mam nadzieje bedzie podstarzalym dziadem i bedzie
      popuszczal bobki bo zwieracze mu nie bede juz trzymaly, a ty op18 bedziesz mogl
      sie mu podstawic jak ci tak bardzo ten pajac imponuje
      • Gość: krecik Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 24.02.05, 04:43
        Jak to powiedział jeden ze "znających ludzi z miasta": Opole jest, było i będzie (ze względu na uwarunkowania geograficzno-społeczne) miastem policynym, gdzie przed wymiarem sprawiedliwości na dłuższą metę nic się nie ukryje.........tym bardziej "Pasek", który błysnąć chciał a mu nie wyszło....
    • Gość: opolanin Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: 80.55.201.* 24.02.05, 07:19
      dokładnie tak jest od drobnego włamu powinien dostac tak po uszach aby raz na
      zawsze omijał policję i sądy, to by byla kara.
    • Gość: homosapiens Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 08:06
      Dlaczego media robią z tych debili ,gangsterów wszechczasów ?? Przecież to
      debile prehistoryczne które nie potrafiły się odnaleźc w cywilizowanym świecie .
    • silvermoon1 Re: Jak "Pasek" został gangsterem 24.02.05, 10:50
      Hahahah Pasek - gangsterem??? Ten burak nawet pić nie potrafił! Pracowałam w
      knajpie w której często przesiadywał Pasek z kumplami. Bardzo starali się
      wyglądać na groźnych i silnych, ale przykro mi - ONI BYLI ŻAŁOŚNI! Pasek zawsze
      zamawiał czarnego "Johny Wallkera" (whisky) z COLĄ?!?!?!?! i pił to dumnie
      nawet nie wiedząc że w szklaneczce zamiast "Wallkera" był "Dark"- polish
      whisky. Powinien więcej filmów gangsterskich oglądać, może wtedy nie byłby taki
      żałosny i śmieszny...
      • Gość: Alfonso on gangsterem?????????? IP: *.site / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:59
        Buhahhaa, jakie miasto tacy gangsterzy. A co oni mieli kraść? ziemniaki z
        piwnicy babci?? Banda debili, to że jaguarem jeździł to nic nie znaczy.
        • Gość: krecik Re: on gangsterem?????????? IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 25.02.05, 05:07
          eeeeeee, komuś się coś powaliło! Jaguarem jeździł s.p. Konrad, co nie? Przynajmniej tak pisali w Gazecie.......
          • Gość: hihihi oooooferma IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.02.05, 19:18
            Paskiem go po dupie zlać.
            • Gość: przejazdem Re: oooooferma IP: *.opole.internetia.pl 25.02.05, 20:13
              Tak, jaguarem jezdzil Konrad, w nim zresztą zginął, mowią, że na zawal, bo mu
              rowerzysta wyskoczyl na mache, ale jak glsoi plotka i tak przedowy hamulcowe
              byly celowo zepsute. Cholera wie, ludzie lubią dorabiać legende do kazeej
              smierci. A co wy o tymsądzicie??? A pasek to chyba buraczek jakiś, przeciez tam
              na 1 Maja to rzadzil Andrut, chlop jak tur!!! dalby sobie pluc w brode
              Paskowi???
              • Gość: wowka Re: oooooferma IP: *.nto.com.pl 25.02.05, 21:54
                Powtierdzam!!! Andrut by sobie nie dał napluć w brodę Paskowi. A o jakiego
                Andrzeja chodzi? Tego przypakowanego???
                • Gość: krecik Re: oooooferma IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 26.02.05, 03:52
                  o czym mówicie? andrut? teraz to jest zwyczajny lump!
    • Gość: anty-pasek Re: Jak "Pasek" został gangsterem IP: *.dyn.optonline.net 26.02.05, 07:05
      wszystkie te kozaki od siedmiu bolesci sa zwyklymi prostaczkami z podstawowym
      lub zaw wyksztalceniem, nie potrafiacy nic w zyciu zrobic tylko w 10 np obic
      morde jednemu lub zajebac co sie da sloik ogorkow, ziemniaki z piwnicy czy
      wycieraczki; zalosni sa , a jak sie napija lub zacpaja to wielkie pany cale
      szczescie, ze DO CZASU; mam nadzieje, ze jego reszte koleszkow zydkow tez
      wylapia i pierdlu wy....a tak jak im sie to nalezy
      • Gość: Andoot 2 Ja wam dam lumpa IP: *.site / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:05
        Andrut nie Andrut, lać sie z kimś trzeba
        • pk19744 Re: Ja wam dam lumpa 27.02.05, 13:42
          i tak nigdy nikt nie wypleni całego zła
          • Gość: Anica Re: Ja wam dam lumpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 20:07
            Kazdy z Was kto tu sie wypowiedział jest tak załosny aż mi sie zygać chce.I
            daje sobie głowe obciąc,ze nikt z Was dupki nie zna Paska osobiście a jeszcze
            dam dwie rece,ze kiedy był w Opolu to marzylo sie Wam zeby chociaz przy stoliku
            z nim uśiaść.To jest inteligentny i równy gość tylko zadawał sie z frajerami
            ktorzy go sprzedali a wcześniej mu dupe lizali.Czytajcie dalej te tanie bzdury
            w NTO,ubarwiane przez Nowaka.
            • Gość: srasek Re: Ja wam dam lumpa IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.03.05, 10:46
              Nie masz komu loda robić?
              • Gość: Diabeł Re: Ja wam dam lumpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:18
                Te,srasek!A Ty nie bądz taki madry bo loda to Ty będziesz robił z połykiem
                ku...ie!
                • Gość: Goryl Re: Ja wam dam lumpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 20:27
                  Do wszystkich przecietnych zjadaczy chleba!jestescie mądrzy dopóki jestescie
                  anonimowi,szaraczki!!Pasek będzie szybciej niz Wam sie wszystkim wydaje a wtedy
                  kazdy z was bedzie mu dupe lizał.A Ty barman piłes kiedys czarnego J.W?chyba
                  jak ktoś zostawił w szklance.Wypowiadacie sie na temat o ktorym nie macie
                  pojecia!!!Pajace!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka