Gość: jasne IP: *.idea.pl 16.03.05, 23:17 Jasne, ze trzeba poczekac az wladze przejmie PO. Wtedy wszystkie intratne stanowiska obsadza ludzie ze start nepotyzmowi czy innej stop korupcji i bedzie dobrze. Dobrze dla nich, HAHAHA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: SLD skok na kasę WFOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 07:02 PO boi się,że po wyborach nie będzie ciepłych posadek dla swoich.Stąd te ataki.Może pan Korzeniowski ma już swojego kandydata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter ego Re: SLD skok na kasę WFOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 07:50 Poseł Korzeniowski i jego formacja są tak pewni zwycięstwa, że sami chcieliby dokonać skoku na kasę WFOŚ. Widać, że idea TKM wciąż w narodzie żywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: SLD skok na kasę WFOŚ IP: *.eco / 81.210.92.* 17.03.05, 08:22 Nie w tym nawet rzecz. Przez tyle lat dwuosobowy Zarząd funduszu sprawnie i z sukcesami (wyróznienia!) nim zarządzał. A teraz, gdy jest tam mimo wszystko coraz mniej pracy....Już wszystko zorganizowane, procedury przećwiczone.. najwazniejsza robota zrobiona. Teraz można tam się zatrudniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: SLD skok na kasę WFOŚ IP: 217.153.7.* 17.03.05, 08:24 stop, wszystkie stołki dla stop korupcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolczyk SLD skok na kasę WFOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 08:46 Kto to jest ten Garbowski? Co on umie? Czy u nas wystarczy być hihihihi baronem, aby tak zamiatać ludźmi? A ty młody do szkoły i pokory synek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: SLD skok na kasę WFOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 08:51 dziwia mnie te glosy na forum. Przeciez to jasne. SLD juz wie, ze wybory przegrala i w zwiazku z tym nalezy obsadzic co sie jeszcze da, aby przez 4 lata brac kase. Czy moze dziwic, ze PO probuje w tym przeszkodzic? ja tez bym nie chciala aby mi ktos kto ma inna koncepcje rzadzenia obsadzal stanowiska, ktore maja wplyw na opinie o przyszlej koalicji. Nie jestem fanka PO zeby bylo jasne, ale konwulsje dzialaczy SLD sa zenujace. PRAWDA NAS WYZWOLI. pOZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: SLD skok na kasę WFOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 12:45 A co robił Siedlak za czasów Pogana? Odpowiedz Link Zgłoś