Gość: gosc IP: *.do.pl / *.generacja.pl 05.05.05, 22:41 pokarzcie kto jest najlepszy w polsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ona Re: ASPS wraca na parkiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:10 To śmieszne miało być? Chyba że o Pile piszesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: ASPS wraca na parkiet IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 06.05.05, 10:16 Miejmy nadzieję, że to wie trener. Pilanki to mistrzynie Polski, ale nie juniorek a kadetek, więc najstarsze są w pierwszej klasie liceum. Z wypowiedzi osób które rywalizowały z tym zespołem, wiem, że nie jest w zasięgu opolskiego klubu, zwłaszcza, że są to bardzo młode dziewczynki. Graja siatkówkę techniczną, jak wszyscy w tym wieku. Ale jest mały problem, jesli zespół z Piły będzie chciał wprowadzić zespół do drugiej ligii, a może chcieć, to moga pojawić się posiłki i na to także trzeba być przygotowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))))) Re: ASPS wraca na parkiet IP: *.devs.futuro.pl 07.05.05, 13:26 obiektywnie rzecz biorąc dużo będzie zależało od postawy naszej libero. Ale z doświadczenia wiem,że nie zawiedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilaninka Re: ASPS wraca na parkiet IP: *.pil.vectranet.pl / 213.17.223.* 07.05.05, 11:06 Małe sprostowanie...nie jestesmy rezerwami Nafty Gaz Piła tylko kadetkami Nafty Gaz ktore zdobyły Mistrzostwo Polski Kadetek a nie Juniorek..najstarsza z nas to rocznik 1988 mam nadzieje ze moje kolezanki poradza sobie w Opolu i w Pile bedzimy świetowac wejście do II ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: ASPS wraca na parkiet IP: *.devs.futuro.pl 07.05.05, 13:22 Marta Jonak i tak jest najlepsza:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilanka Re: ASPS wraca na parkiet IP: *.pil.vectranet.pl / 213.17.223.* 07.05.05, 20:37 no i stał sie moje dziewczyny pierwszy mecz wygrały 3:1 gratuluje....mam nadzieje ze jutro tez bedzie zwycistwo...a w Pile mysle ze juz i ja zagram:) pozdrawiam dziewczyny z nafty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilanin Re: ASPS wraca na parkiet IP: 213.17.223.* 08.05.05, 14:13 no i macie juz po problemie dwa razy w plecyi 2;0 dla pily,w sobote w pile tylko formalnosc te dziewczynki z pily trzeba szanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilanka Re: ASPS wraca na parkiet IP: *.pil.vectranet.pl / 213.17.223.* 08.05.05, 14:12 no wiec drugi mecz tez wygrały Pilanki 3:2 jestem z nich dumna..teraz wystarczy nam jezcze jedno zwyciestwo i witaj II ligo:) BRAWO DZIEWCZYNY:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ASPS wraca na parkiet IP: 217.173.202.* 08.05.05, 15:23 to byl mecz solska jonak kowalczyk przeciwko pile..ten zespol opiera sie tylko an 3 zawodniczkach..z czego tylko 1 konczacej!..RESZTA SIE SNUJE PO BOISKU!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: ASPS wraca na parkiet IP: *.uni.opole.pl 08.05.05, 19:01 chcialabym zauwazyc ze jedna z pilanek jest rocznikiem 85!!!!!!!!!!!!a co do kibica-to sam se wejdz na parkiet i zacznij grac jak tak madry jestes!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ASPS wraca na parkiet IP: 217.173.202.* 08.05.05, 19:24 nie wiem co to za roznica jaki rocznik maja:/..dziewczyny maja grac jako zespol a nie w przewadze snuc sie po boisku. Odpowiedz Link Zgłoś